ושיווא הנערץ רוקד, רוקד על הגופות
(הבהרה: שיווא הוא האל הראשי של הודו, ולרוב מייצג את המלחמה. אחת הסצנות המפורסמות ביותר בהן הוא מופיע היא לאחר קרב עם השדים, כשהוא אוחז בשערותיהם של המובסים ורוקד על הגופות)
בדיוק מה שחשבתי, אבל לא ידעתי איך להביע.
אולי כדאי להוסיף הסבר על מי זה שיווא (חוץ מזה שהוא אל הודי), ולמה הוא רוקד על הגופות.
כמו שכבר אמרתי - תמשיכי!
[ליצירה]
מושלם
בדיוק מה שחשבתי, אבל לא ידעתי איך להביע.
אולי כדאי להוסיף הסבר על מי זה שיווא (חוץ מזה שהוא אל הודי), ולמה הוא רוקד על הגופות.
כמו שכבר אמרתי - תמשיכי!
[ליצירה]
שורה שלישית - דהר, אני מניחה, צ"ל דבר. אני מציעה להוריד את החריזה או להשלים אותה, כי כמו שהיא כרגע - אלה לא חרוזים וזה מקשה על הקריאה. הבית השני חוזר על עצמו והמשלב משום מה צונח. בבית השלישי -דם ודם זה לא חרוז. וכדאי לשים לב גם למשקל.
יש כאן סתירה - בבית צהראשון את כתובת 'נשבר', בית שני 'נוסעת'. האם יש כאן שני דוברים?
[ליצירה]
ביקורת [אם אתה לא מעוניין- כאן הרגע להפסיק לקרוא]:
הרעיון מובן, הביצוע מחופף מאוד. ניסוחים מסורבלים כמו "מחשבותיו אדישות וערפול אופפים", "בעודו יושב וממתין לפגישה מולו ניצב אקווריום גדול" וכו'.
המשפטים ארוכים מאוד מאוד והשאירו אותי בלי חמצן בכלל, פסיקים חסרים בהרבה מקומות וככלל הקטע היה בהיר יותר אם היית כותב את המשפטים בצורה ברורה יותר וקצרים יותר. מה הסיפור עם הפיזיקה? אם יש לזה פואנטה, אני רוצה להבין מה קורה שם.
תעשה הגהה לקטע, זה א"ב. אתה יכול יותר.
[ליצירה]
כתיבה טובה מאוד, העברה טובה של הרעיון. מצא חן בעיני מאוד. הסוף קצת לא תאם את הציפיות שלי מההתפתחות של הרעיון, אבל בקריאה שניה ושלישית זה עובר.
תגובות