לכתי אחריך
בתרמיל ובמקל
רֵדתי לנהר
להרוות צמאונך
שוטפִי שפתותיך
מאבק המדבר
ריצתי בהרים
בצידת מאכלים
וקטיפה כיסיתיך
בחשוך הימים.
ואת,
מה רצונך את?
לערוגית, שלמדה אותי שיש כאלו שמוכנים לעשות הכל, אבל לא מבינים למה באמת מצפים מהם.
כל כך הרבה פעמים אנחנו נותנים את מה שאנחנו רוצים לתת ולא את מה שהשני צריך לקבל---
אנחנו חושבים מה אנחנו היינו רוצים לקבל, וזה שאנחנו מעניקים, הכלל הזה לא תמיד נכון.
לא יודעת אם היה לי חשוב בכלל לדעת מה *אני* רוצה, אם היה מישהו שהיה עושה בשבילי את מה שאתה ציינת..
בכולופן- באמת חשוב לדעת מה אנשים רוצים מעצמם..
חוצמזה, טוש, איזה יופי אתה כותב!!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
כל כך הרבה פעמים אנחנו נותנים את מה שאנחנו רוצים לתת ולא את מה שהשני צריך לקבל---
אנחנו חושבים מה אנחנו היינו רוצים לקבל, וזה שאנחנו מעניקים, הכלל הזה לא תמיד נכון.
[ליצירה]
לא יודעת אם היה לי חשוב בכלל לדעת מה *אני* רוצה, אם היה מישהו שהיה עושה בשבילי את מה שאתה ציינת..
בכולופן- באמת חשוב לדעת מה אנשים רוצים מעצמם..
חוצמזה, טוש, איזה יופי אתה כותב!!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
-
השאלה כמה אנשים מהצד השני חושבים עלינו דברים בסגנון דומה... הכל שאלה של נקודת ראות, וקצת אהבת אדם לא תזיק, או לפחות להמנע מלהביע כזה זלזול עמוק בבני אדם, אפילו אם הגורל לא שפר עליהם.
[ליצירה]
מה הקשר?
רובכם מתיחסים לאידיאל והמשפט מתיחס לדבר אחר לחלוטין: לרגש ההתאהבות הראשוני עצמו, לפרפרים. מיטב הפסיכולוגים והפילוסופים סברו שהרגש האנושי החזק והממכר ביותר הוא התאהבות (לא שצריך פילוסופים כדי להגיע למסקנה הזאת). אין בין זה ובין נישואים שום קשר, נישואים זה סוג אחר לחלוטין של אהבה (כשהם עובדים...)
לא הבאתי את המשפט כדי לערער על מוסד הנישואים, אלא כדי להביא משפט שמסביר בצורה מוגזמת את הרגש המופלא של התאהבות (שלא תמיד יש מאחוריו הרבה תוכן).
[ליצירה]
-
אממ.. את יודעת, זה לא אמור להיות "הקדשה תחת הקדשה"..
אבל שלך יותר מחוכם. אז אני זכיתי ביותר כבוד. לא?
ואת, אל תקדישי כל כך הרבה מאמץ לאנשים שמעצבנים אותך. ככה הם יעצבנו אותך הרבה פחות ויתעצבנו בעצמם הרבה יותר. בכלל, הכי טוב לא להתעצבן.
[ליצירה]
אממ.. לאחר קריאת התגובה של בן..
אז כנראה שלא היה מקום באמת לשיר הזה.
הייתי תמים כשחשבתי שמדובר על כתיבה ביקורתית, ומסתבר שמדובר על אוטוביוגרפיה..
מקווה לפחות שכתבת את זה כדי להתריע בפני אחרים הגולשים בצ'טים על מנת שלא יתדרדרו למצבך, וזאת אחרי שחזרת בתשובה, אחרת אין לזה טעם.
[ליצירה]
-
טוב, שיניתי באמת את הכותרת..
הכותרת הקודמת הכילה את המילה "טמטום" והרסה קצת את הפאנץ' ליין.
ומיגד, אם תהיה קצת יותר *מרוכז*, תבין באיזה תור אני עומד כרגע.
תגובות