[ליצירה]
אויש זה עצוב למרות הסיומת האופטימית.
איזה ניסיון קשה! יפה שלא עזבת אותו למרות שכביכול לא מגיע לו שתשאר. אתה חבר אמיתי!
כתוב יפה ומרגש.
תודה לך.
[ליצירה]
גם ודמיוני השיר ולא מציאותי, חשתי בדמעות החונקות את גרוני!
במילה כה פשוטה, במילה מדוברת החדרתה חניתך
מבין צלעות אל גרוגרת.
כה חזק זה היה כה טוב ונוגע, שאם זה נכון:
בא להשתגע.
תודה לא סתם תודה, כי הרי שזו ממש יצירה!
חיים
[ליצירה]
השיר!
ווואי חזק!!! האמת שכשקראתי את ההתחלה חשתי שאני רוצה שהשיר ייגמר אופטימי וכך הוא נגמר! יישר כוח!
את המסר העברת בצורה כ"כ טובה שממש אין לי מילים
בוא לביקור גם אצלי :)
מאיה טוק
[ליצירה]
תגובה
היצירה "הרגשתו של עיוור" הינה יצירה מיוחדת ביותר,יצירה זו ריגשה אותי וגרמה לי להזדהות עם החבר שרושם אותה,חבר אמיתי שדואג ומרגיש תחושת הזדהות עם חברו העיוור שאינו יודע ביכלל כמה הוא חשוב לו,וכמה הוא מבין אותו.
אהבתי מאוד את השימוש הרב בחרוזים"אך אל תדאג איתמר חביב יום יבוא ותיראה את האביב",אהבתי מאוד את צורת הכתיבה , מיוחדת ביותר ומוסיפה למבנה היצירה רבות.
תחושת האופטימיות ביצירה לקראת הסוף תרמה רבות ליופי היצירה.
נהנתי לקרוא את יצירה זו ואשמח לקרוא עוד יצירות שלך.
:)
[ליצירה]
בס"ד
בתקופה שלפני ההתנתקות הרגשתי שממש רומסים את כבוד התורה ובעיקר כבוד תלמידי החכמים. זה מקומם, מרתיח את הדם. אני לא יודע אם זה מה שהביא אותך לכתוב את השיר, אבל השיר כואב ונוגע, בהחלט נושא הטעון הוצאה וביטוי.
[ליצירה]
מסכימה עם המסר- שצריך להיות מאוחדים.
אבל -בואו נשב ונקשיב לצד השני, לדעתי זה פתרון לא יעיל.
כי מלכתחילה- הממשלה לא נשמעת כאילו היא מקשיבה לדעת העם... משאל עם היא לא מוכנה לעשות ואפילו לא מתייחסים בממשלה למשאלים פנימיים!.
לכן לדעתי נוצר המצב שכל אחד מוכיח את צדקתו.... גם ככה אין מי שיקשיב.
ככה שהלוואי ובאמת נצליח להתאחד ולא תיווצר "שנאת אחים" אבל אם נעשה הכל ב"דיבורים" לא יודעת אם זה יעבוד. (לא אמרתי אלימות- אלה לקום ולעשות).
[ליצירה]
עצות לשיפור
חשוב שתדע: במיוחד בראפ יש חשיבות עליונה למשקל של המילים. תנסה להכניס קצת סלנג וביטויים לשיר (אבל שיהיה קשור, אל תתקע פה סתם מילים).
תשתמש בדימויים. תכתוב על אקטואליה והכי חשוב, אל תכריח את המילים להתחרז ("עולים על הגגים"?).
[ליצירה]
מדהים!
המטאפורות שלך יפהפיות!
ממש אהבתי אותן, מטאפורות שחיפשתי כבר הרבה מאוד זמן באתר הזה.
אם יש לך עוד מטאפורות על נתינה מעצמך שהמקבל לא מסתפק בהן, שלח לי אותן בבקשה.
[ליצירה]
supreme!
הסוף היה מוחץ, משפט אדיר לסיום.
גם תיארת יפה את תחושת התסכול של האישה ברגע שנכנס שוב לחייה. והמעבר החד מרגע של פחד וחוסר אונים לשליטה מלאה וכוחנית על המצב. סה"כ היית יכולה לרחיב קצת יותר ולהביא רקע לסיפור, אני בטוח שהיית עושה את זה יפה, יש לך את הכישרון.
[ליצירה]
לא הנאה מדומה, הנאה אמיתית עד מאוד (ואני יודע על מה אני מדבר, חוזר בתשובה), ההבדל הוא שזאת הנאה זמנית. חשוב שיהיו גם הנאות כאלה מדי פעם (לא חייב מסיבות והוללות, אפשר גם כדורגל וכאלה, הכוונה להנאה גופנית), אבל כמו שאת מרגישה, חשוב שיהיו יותר הנאות רוחניות.
[ליצירה]
רעיונות מעולים לשיר, נכון שזה מה שזה אומר, אבל אם היית מרחיב למשפטים שבאים לבטא רעיונות אלה אני חושב שהיית יכול להוציא משהו הרבה יותר יפה.
אז אל תתעצל, קדימה לעבודה. מצפה לראות משהו פנטסטי כשאחזור עוד חודש מהישיבה.