מסקנה: אל תנסה לכתוב דברים שכולם יאהבו, כי כל אחד מאיתנו אוהב דברים אחרים, וטוב שכך. ובשפע הדברים שנכתבו (אפילו באתר זה, לא כל שכן בכל חנויות הספרים) תוכל למצוא משהו שתקרא ותאהב.
אני למשל אהבתי את מה שכתבת.
[ליצירה]
מסקנה: אל תנסה לכתוב דברים שכולם יאהבו, כי כל אחד מאיתנו אוהב דברים אחרים, וטוב שכך. ובשפע הדברים שנכתבו (אפילו באתר זה, לא כל שכן בכל חנויות הספרים) תוכל למצוא משהו שתקרא ותאהב.
אני למשל אהבתי את מה שכתבת.
[ליצירה]
שאלה לי !
עברית זה לא השפה הזאת שמדברים פה בארץ
( שאתה לא ממש בעדה...) ?
למקרא הבלבול שכל שלעיל עלתה בי תהיה עגומה זו.
יכול להיות שיש עוד אתרים למסלפי ומגחכי שפת הקודש .
אולי שם .
בתקווה.
[ליצירה]
אדם אחי!
חזק, מעורר מחשבה, וכואב כמה שזה נכון.
הערה קטנה בכל זאת. לא כולם איתנים כמוך .לא כולם כואבים את המצב דווקא מתוך האמונה השלמה והאהבה הגדולה לעם ישראל. טוב שפרסמת אבל אולי יש מקום להבהיר את מה שמי שמכיר אותך כבר יודע.
מה אתה חושב? אשמח לדעת .
בכל מקרה קבל ח"ח אחי היקר.
[ליצירה]
תשמע!
מה דעתך :
להיכנס לתוך איזה גדר
לקשור את עצמך בתיל
לעשות הפרדה בינך- לידיים -למקלדת -לאתר הזה
לך תחרוש, תזרע, תשחה בנהר ותייצר אוהבי ערבים ומחבלים חדשים
חבל שתאלץ אותנו לנצור את קנינו. לא יותר פשוט לעבור לצד ה"צודק"?
הכי חשוב תעזוב אותנו בשקט!
[ליצירה]
וואו!
חתלתול יקר!
קראתי די בטעות אבל מיד תיקנתי אותה(את הטעות) והוספתי במיידי לרשימת האהודות עלי.
אם אנשים רוצים לדעת מה זה יצירה , שיקראו את זה .שילוב מושלם של סיפור אנושי ,ידע ריאלי ומה שביניהם.
ריתק אותי ואני מאלה שמתעבים מתמטיקה.
סחתין יקירי עשית לי את זה בגדול!
יום טוב!
עדי.
[ליצירה]
צודקת!
א. כתוב יפה. מעביר את תחושת הכאב של הרבה אנשים ( אני ביניהם ) על אובדן של אחד שהיה לו איכפת.
ב. באמת מצער וכואב שבארץ זוכרים כנראה רק את אלה שיש להם להם את הדעה הנכונה ( רמז: לא ימין )
רוצים לראות את זה בצורה מוחשית? חכו לפסטיבל רבין.
לא רק שלא טורחים להזכיר את העובדה שחייו הוקדשו לביטחון ישראל (לא פחות משל רבין ) גם ברוב חוצפה אין שום איזכור לעובדה הלא נתפסת כמעט שהוא - פשוטו כמשמעו - מת בגלל דעותיו .(למי שלא יודע הנבלות שהרגו אותו והיום מבלים ב"כלא" של המחבלים הצליחו לחדור לארץ ולבצע בדיוק מאותו מקום שגנדי הי"ד מחה נמרצות בישיבת הממשלה נגד פתיחתו מחדש ) .
נזכור נעריך ונדע להמשיך את הדרך .
שנזכה לראות בנקמת דם עבדיו השפוך.
[ליצירה]
אתה בטח חכם לא?
לפי איך שאתה "כותב" ( קשה לקרוא לדראעק הזה כתיבה) אתה בטח מבין משהו בחיים או לפחות בדברים שאתה מבטא בעילגות את דיעותיך לגביהם. אז זהו. שלא. מה אתה עשית בחיים שלך בנושאים הכלל עולמיים וחובקי העולם שאתה מבלבל לנו במוח עליהם ? הא? מה הידע שלך בביטחון/ כלכלה/ איכות הסביבה . בעצם אולי באיכות הסביבה אתה מבין. מהצד של הזבל. יושבים בארץ אנשים רציניים ומחליטים על דברים חשובים . נכון , פחות חשובים מדעתך משברת המוח , אבל בכל זאת , חשובים. אבל אתה בשם הסובלנות , כמובן, ( בטח אתה מהאלה , הפוסט מודרניסטים עלק,שלא מעיזים להוציא את האף שלהם מהמקלדת ולעשות משהו בחיים ועסוקים בליילל ולהזיק .) מוצא לנכון ל"כתוב" ולהגיב. אז סתם , שתדע שחוץ מה"קנקן" המכוער של הסגנון שלך. גם התוכן מה זה טפשי וילדותי . נשמע קצת כמו ילדי הפרחים כשהם על איזה ג'וינט עצבני.מה דעתך לקרוא ולהשתכלל קצת באמרותיך המלומדות? חשבת על זה, או שהיית עסוק מדי ב"לתקן" את העולם ? לפחות אם ה"בחוץ" יהיה קריא ורציף , עם איזה מסר אחיד וברור (כמו שרוב הכותבים באתר הזה עושים בכישרון הרבה יותר גדול משלך ) אולי הפרובוקציות ברמת כיתה א' שלך יצליחו לשעשע מישהו ולא רק יגרמו לתהות מה בשם אלוהים עבר לך בדבר הזה שיש לך על הצוואר כשחשבת שמה שאתה כותב יענין מישהו בעולמנו הקט. עושה רושם חריף (כמו שכתבה אחת הכותבות היותר מוכשרות וחכמות) שאתה סתם מנסה למשוך "צומי" ולגרור תגובות כמו שלי. מה דעתך לנסות את זה בחיים האמיתיים ? אולי לך זה יותר יכאב אבל לנו לפחות יהיה שקט...
שתהיה לך שנה של פקיחת עיניים ( למרות שלא נראה שאתה בכיוון...) ומי יודע אולי לפחות תשתפר.
אם תה לא מתכוון לעשות את זה אני מתפתה לקוות שיקרה לך את מה שהמגיבים לפני איחלו לך (וועד הורים...)
שיהיה בהצלחה!
זה שנשבר לו מיפי נפש כשכל הבפנים שלהם רקוב.
[ליצירה]
אקומה נא!
א. אהבתי את יצירתך להרוג את הזמן.סחתיין.
ב. זה אני, זה שהתבלבלת מה"יצירה" שלו. "תן לה ,לבד..." .אין ממה להתבלבל זה מונולוג שכתוב בצורת דיאלוג עצמי ומציג סוג של התלבטות שעולה אצלי תמיד בקשר לקשרים עם אנשים. מבינה?
תקראי שוב ואשמח אם תגיבי.
[ליצירה]
תלוי
תלוי למה קוראים אומנות .אם אומנות זה משהו אמיתי , עמוק ,פנימי ובא מתוך חופש דעה ויצירה אז לא , ממש לא, ציבורי זו בדיוק לא המילה .אולי זה משרת בסוף מטרה ציבורית שכולם יכולים להנות או לסבול מהיופי או מהכיעור הפנימי של היוצר , אבל ציבורי זה לא.
מצד שני אם אומנות זה אוסף של קלישאות שאפילו לחבר'ה של שלום עכשיו נמאס לדקלם ושירה זה אספסוף של מילים שהמילון עוד לא הספיק להמציא כשהם מחוברות בחיבור שסומך בעיניים עצומות על האינטואיציה המופלאה של הקוראים (ואני דווקא כן רומז ...) אז אני לא יודע .
הרי ב"אומנות" ובדעות "ציבוריות " וצבועות אתה מבין יותר ממני. לא?
[ליצירה]
איזה מזל שאתה כבר נשוי ולא צריך לשחק בדייטים, הא?...
סתאם אני יודע שזה נכתב מזמן ובכל זאת נראה לי שיש כמה אנשים שכדאי שיחשבו על השיטה הישנה להכיר בנים לבנות וההיפך ואולי יעדכנו אותה למשהו יותר אנושי וחם (אולי משהו בסגנון כולנו שדכנים של הרב אבינר).
כרגיל (ולצערנו הרב) ציניות היא עדיין הדרך הטובה ביותר להעביר מסר מחאתי ונוקב בצורה שתעורר למחשבה...
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
תגובות