מיכל, גם אני אהבתי פחות את הביצוע, אני חושב שרגע קצת יותר כהה, אולי רקע שהולך ונהיה שחור ככל שמתרחקים מהדמות (או מהמפתחות) היה מוסיף הרבה. דווקא הרעיון יפה. משום מה זה מזכיר לי קצת את השיר "לא אומרת כלום" של מטרופולין. משהו עם סגירות (נעילות) ובדידות, ועצבות...
[ליצירה]
מיכל, גם אני אהבתי פחות את הביצוע, אני חושב שרגע קצת יותר כהה, אולי רקע שהולך ונהיה שחור ככל שמתרחקים מהדמות (או מהמפתחות) היה מוסיף הרבה. דווקא הרעיון יפה. משום מה זה מזכיר לי קצת את השיר "לא אומרת כלום" של מטרופולין. משהו עם סגירות (נעילות) ובדידות, ועצבות...
[ליצירה]
Inky death
הכותרת מתה קצת אחרי ממש נראה כמו \ שוכב כמו \ פצוע כמו- מה שמו.
זה היה אמור להיות "Inky death", טיפה מלודרמטי אבל זה היה מסביר שזו פשוט עבודה בדיו - אבל יש קצת בעיה עם הכותרות ביצירות החזותיות.
הפצעים ככל הנראה, מקרב חרבות למען שלום הממלכה, ביום חם, ככה שהוא גם התייבש, במיוחד עם הדימום הכבד. היות והיה חם, הוא גם ביקש שיורידו לו את שיריון, כך שנראה לי שתפשתי אותו בדיוק אחריי שחבריו הלכו לקרוא לעזרה, לאחר שלא הצליחו להפסיק את הדימום עם רק חוסם עורקים מאולתר.
שאלות נוספות יתקבלו בברכה.
[ליצירה]
מסכימה שחסר פרופורציות, עם זה שחסר אמירה ממש לא. מסוכן להגיד בעולם היצירות שמשהו חסר אמירה. בד"כ זה רק אומר שאותו האדם לא הספיק להבין אותה.
לגבי ההערות האחרות, צודקים. זה בכלל לא הסיגנון הרגיל שלי. זה היה באיזו סדנת היכרות עם מדיומים שונים, ובכוונה ניסיתי משהו שונה לכל מדיום. כאן זה גיר ופחם, שזה קצת קשה ( = אני לא יודעת איך)לשלוט על הפרטים. תודה על ההערות...
תגובות