[ליצירה]
נחמד מאוד, אך קצת חסר ממשות (אולי בגלל גודל האותיות...)
המשחק של מילה אחת לכל שורה מוצלח, אך הוא נעשה בעצם לעיקר השיר, כי התוכן לא כל כך מענין, לדעתי.
[ליצירה]
[ליצירה]
תודה שהגדלת את האותיות, עכשיו לפחות אפשר לקרוא...
[ליצירה]
אחרי קריאת ההסבר שבסוף נהניתי יותר. לא הבנתי הכל, אבל התיאורים מיוחדים. רואים שיש כאן מחשבה, השקעה וכתיבה לא משעממת. אינני יודעת אם השיר מובן ללא ההסבר. אולי צריך לשים לב לכך.
[ליצירה]
כתיבה מופלאה. התגברה? לפי התיאור שקודם, ואולי סתם לפי תחושה אישית, לא ציפיתי שזה מה שיהיה כתוב בסיום. אני נותרתי עם תחושה של מועקה.
(גם אני מכירה מגורשת שהתעקשה שהבית יהיה מלא בריח של אפיה. אוי אוי, רק חושבים על זה והלב נעשה כל כך כבד ובוכה. חזקו ואמצו, ה' עמכם!)
[ליצירה]
איזה יופי של שיר! התרגשתי. הרעיון יפהיפה. אהבתי מ א ד מ א ד. זה ממחיש את העובדה שה' הוא אבא שלנו ואוהב אותנו בלי תנאי. השיר עושה את זה בצורה כל כך מיוחדת...
רק לא הבנתי למה בשורה הרביעית מהסוף כתוב "כרצוני", ולא "כרצונו", ולמה שתי שורות אח"כ כתוב "אהבתי" ולא "אהבת". זה מכוון?
תודה על חויה!
[ליצירה]
שיר יפהיפה עם סוף מרגש. מבטא טוב מאד את מה שקרה שם. כתוב בצורה טובה, אמיתית, עצובה... ובעיקר תמימה. תמימה עד כאב. בלי מחיצות ופרשנויות. פשוט - אמת.
אני שמחה שאת כבר רואה ניצן (תרתי משמע). אני עדין לא.
נ.ב. שם השיר - "פרח" - יבש מאד ורגיל, ולא הייתי נכנסת לולא...
חוץ מזה מחקי את החי"ת המיותרת (ונקוה שגם מי שרמס את הפרח ימחק את החטא המיותר). את יכולה לעשות זאת בדף האישי שלך: בתחתית הדף רשומות יצירותייך עם אפשרות לערוך. שם את גם יכולה לשנות את שם השיר אם את רוצה (אולי ל"כל כך לא אמיתי"?)
תודה על שיר נוגע ללב.
שנדע כולנו אך טוב ושמחה!
תגובות