[ליצירה]
נחמד מאוד, אך קצת חסר ממשות (אולי בגלל גודל האותיות...)
המשחק של מילה אחת לכל שורה מוצלח, אך הוא נעשה בעצם לעיקר השיר, כי התוכן לא כל כך מענין, לדעתי.
[ליצירה]
[ליצירה]
תודה שהגדלת את האותיות, עכשיו לפחות אפשר לקרוא...
[ליצירה]
רם ואליק - אתם משגעים אותי. אולי זה לא המקום להתוכח, אבל אני לא יכולה לסבול את התגובות המזעזעות שלכם.
רם - מזויע לראות שיהודי כותב כמו שאתה כותב. אתה יודע באיזו אכזריות השתמשו השוטרים או שאתה מעדיף לצפות רק בתשקורת ולהתעלם מכך שרק בחסדי ה' לא נהרג מישהו ממכות הרצח שלהם? אתה יודע שבתוך הבתים, איפה שלא היו מצלמות ושום נאמן לא יכל להתנגד (לזרוק אבנים כהגנה עצמית וכו'), היס"מניקים פצחו איברים לאנשים, זרקו אותם מחלונות, למרות שלא היו בסכנה כלל? ידעת שכשחובש פינה פצוע באלונקה, יס"מניק תקע לו אלה בבטן ולאחר מכן ה פ ך את האלונקה עם הפצוע?! זה מה שהנאצים עשו: לפני שרצחו את היהודים - התעללו בהם, עינו והשפילו, רק בשביל הכ י ף.
ברוך ה' שהציבור שלנו כבר מתחיל להפנים עד אילו רמות של רשעות אתם יכולים להגיע, ומתחיל גם להתארגן נגד. אנחנו יודעים שהשנאה החולנית שלכם כלפינו בכלל לא נובעת מבנית התנחלויות (כן ירבו) או מאחזים. כולנו יודעים שאתם שונאים אותנו כי אתם מפחדים מהאמת שלנו, מהחנוך האיכותי שלנו, מהציבור הנהדר, המסור והטוב שלנו. גם אם ח"ו תגרשו את כל היהודים מההתנחלויות, אתם לא תשקטו עד שתחסלו את כולנו ח"ו. ואנחנו, בעזרת ה', לא נתן לזה לקרות.
נ.ב. למה לא ענית לי על מה שכתבתי בקשר להריסת בתיהם של הרוצחים...?
אליק - מה עזר שברחנו מרצועת עזה?! שהטילים עכשו נוחתים באשקלון? (ולמה לדעתך צריך פתאום למגן את ישובי עוטף עזה?) שכניסת הרוצחים הפלשתינים פרוצה וקלה הרבה יותר? שהפלשתינים מבינים: 'אה, הטרור אכן עוזר, בואו נמשיך ונכבוש את כל פלשתין.'?? אולי אתה מוכן להסביר לי למה נראה לך שהרוצחים הערבים יפסיקו לטבוח בנו אם נתן להם עוד ועוד מתנות על כל פיגוע רצחני?!
ועצה לי אליכם - אולי תפסיקו להקשיב כל היום רק לעצמכם, ותטו אוזן לאויב. הוא לא מסתיר את כוונותיו. הוא אומר בגלוי את מטרתו המדויקת: לזרוק את כולנו לים (כן, גם אותך) ו'לטהר' את 'פלשתין הכבושה'.
נ.ב. לידיעתך - מתארגן גוף יהודי נאמן שיגן על ההתנחלויות בעצמו, בלי שנצטרך טובות מהצבא, שביד אחת שומר וביד אחת מחריב. אולי אז תפסיקו להתלונן? ונקודה למחשבה: מה היה קורה אם לפני קום המדינה כל הלוחמים היהודיים היו אומרים כמוך: 'למה שלא נתישב במקום שיהודים לא מתים בשבילו?' איפה היית גר היום? על כל מקום בארץ ספוגת הדם הזו נלחמו. הגיע הזמן לטפל בשורש הבעיה: עבודת ה' של כל חלקי העם והתנהלות יהודית גאה נגד האויב, ולא בגידה בה' וביהדות ובריחה מכל חלקי ארץ נחלת אבותינו.
רינה אזואלוס - מסכימה אתך במאה אחוז.
בשורות טובות, ישועות, נחמות וגאולה קרובה, מהירה וקלה לכל עם ישראל!
[ליצירה]
עד הקטע עם האש אהבתי מאד. ממש תארתי לעצמי איך המילים מתפזרות על הדף, אבל את הסיום לא הבנתי. רצית לומר שהכותב לא מרוצה מיצירתו? בכל אופן, תיאור יפה.
[ליצירה]
ההתחלה קצת נדושה ומוכרת מדי לטעמי, אך הסיום "מוזה היקרה, חברתנו השובבה, תחזור ממשחק המחבואים" - חמוד וטוב.
הייתי כותבת "השראה" במקום "מוזה", רק משום שנדמה לי שמוזה היא איזו אלילה מהמיתולוגיה.
תגובות