קודם כל תודה על התגובה!
דבר שני, הרגליים לא מנותקות כי הן לא לבנות - זו חצאית.
דבר שלישי, סליחה על הפס האפור באמצע, עניין של סריקה, מי שזה מפריע לו - מוזמן לבוא ולסרוק בשבילי.
מדהים!
כישרון ברור לעין
ותוצאה מקסימה,
חסר לי רק עוד קצת עבודה על חלק הגוף התחתון של הילד/ה הגדול/ה יותר - כי נראה שהרגליים שלו מנותקות מהגוף (נותרו לבנות לגמרי)
או שאולי זו תוצאה של הסריקה?
בכל מקרה - ממש יפה!
והפנים והעיניים והמבט - מדהימים
[ליצירה]
קודם כל תודה על התגובה!
דבר שני, הרגליים לא מנותקות כי הן לא לבנות - זו חצאית.
דבר שלישי, סליחה על הפס האפור באמצע, עניין של סריקה, מי שזה מפריע לו - מוזמן לבוא ולסרוק בשבילי.
[ליצירה]
מדהים!
כישרון ברור לעין
ותוצאה מקסימה,
חסר לי רק עוד קצת עבודה על חלק הגוף התחתון של הילד/ה הגדול/ה יותר - כי נראה שהרגליים שלו מנותקות מהגוף (נותרו לבנות לגמרי)
או שאולי זו תוצאה של הסריקה?
בכל מקרה - ממש יפה!
והפנים והעיניים והמבט - מדהימים
[ליצירה]
יפה מאוד! באמת זה כך לפעמים בלילה. בשעות האלה בעיקר, המחשבה נפתחת (אולי בגלל זה אנשים נוהגים לעשות שחנשים דווקא אז..?)
כנראה שגם הנשמה מרגישה הכל יותר חזק אז...
תודה
[ליצירה]
בלי קשר למה שכתבת, אני חושבת שאולי לפעמים כדאי לכתוב שיר זכרון על מישהו, ולראות את זה באור אופטימי. שהבן אדם השאיר אחריו אנשים עם זכרונות טובים עליו, אני אוהבת איך שאתה כותב,
אם יצא לך לכתוב שיר כזה, אשמח אם תיידע אותי.
[ליצירה]
אז ככה,
מקודם (שזה אומר לפני שעתיים בערך) קראתי את זה, ולא הבנתי כלום. אבל עכשיו קראתי את זה שוב, לאט.
ואהבתי. למרות שהבנתי קשה.: )
משום מה השיר הזה, מזכיר לי בחורים שהכרתי, כולם ברובם אדישים וחסרי רגישות, כמו זה שמדבר בשיר.
אני מקווה שקראתי נכון..אם לא - העמד אותי על טעותי..
[ליצירה]
יפה!!!
ואולי המשורר יוכל להסביר לי מדוע אנחנו ככה באמת?
למה בתחילת החורף (רובנו) צוחקים למגע הטיפות הראשונות על ראשנו ורצים אצים לתוך שלוליות,
ואילו לאחר כמה זמן קוברים את עצמנו בבית?
בהחלט אהבתי.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אוףף..: )איזה יפה..אז למה שלא תגיד לה?
אולי...אולי בעצם לא! - ואז תמשיך לכתוב שירים יפים.
(זה החסרון במערכת יחסים לאנשים שכותבים. וזה יותא לאנשים כמוני שכותבים רק על דברים שלא הולכים..)
[ליצירה]
יפה וחמוד.
"אף ולא נותר דבר" - יצא לי להכיר אנשים כאלה.
למרות זאת, אני מכירה הרבה אנשים אינטרסנטים וקמצנים שצריך להראות להם את השיר הזה, וגם אז, אני חושבת, יתקשו בלהבין את מסריו...
תודה
תגובות