[ליצירה]
טו שה ילד...טו שה.
אם כן מה שנותר לי זה רק להתנצל ואוי כמה זה קשה לי, כמה זה מעיק, כמה זה...טוב די..מספיק כולה אתר וירטואלי ואני לא מתכוון לצאת עם אחותך(דרך אגב אני פנוי אז אם היא מעונינת...אתה יודע את האימייל)
וכמו ששאלו את אריסטו מה הוא עושה בבית זונות? הוא ענה להם: " אתה לא מצפה ממורה למתימטיקה להיות משולש"
נורא שמחתי לגלות שאתה יודע לקרוא ומכיר אותי כל כך טוב כמתנשא ומכוער( שיט..הלך הדייט)
אתה באמת כפרי בער...כי חסר לנו אנשים לפלחה בקיבוץ ונמאס לי לשטוף כלים לכולם פה במרכז.
אני מוסיף להמלצה שלי את ג'ורג' אורוול ביצירה שלו " דפוק וזרוק בלונדון ופריז"
[ליצירה]
מסכים איתך מתוקה...
רוצה אולי כדור נגד מחזור???
לא..באמת..בידידות...
שלך המעריך כל מילה ותג שלך ומקווה שאת נהנית באולפנה ואין שום בעיות של אקנה בפנים
מאיר פרידמן הנהנה להשיב כגמולך
NEXT PLEASE
[ליצירה]
תמי ממי יקרה...
תמיד את מוזמנת להיות וריד במוח שלי ואף האישה שתעגל לי את הפינות..אולם הציטוטים הללו זה לאלה שיצרו כעת את האגדה והמיתוס שקוראים לו מאיר פרידמן...
איפה הייתי בלעדיהם?
סתם עוד כותב...הרי אם מבקרים אותך ומתעצבנים עלייך, סימן שאמרת משהו(לא בהכרח הכול..אולם משהו..) נכון !
באיזושהי דרך מוזרה ומעוותת אני חייב להודות להם ואכן הודתי להם ביצירה הזו שמשום מה צונזרה...ומענין למה?
האם גם פה קיללתי...או השתמשתי במילים לא נאותות?
בכל מקרה ובקיייצצצצצצצצררררררררר
אני ממליץ לך לבקר בתרגום שכתבתי לשיר של בוב דילן
" אלוהים לצידנו"...
ומתי כבר מנחם ימחוק את היצירה ואת התגובות...חסר לי שעשוע..
שלך
מאיר.
נ.ב
מה יצא בסוף בבדיקות?
[ליצירה]
אילו רפול לא היה רמטכ"ל ב82 ייתכן וישראל לא הייתה פולשת ללבנון, ייתכן וחילים שנפלו היו בונים בית, משפחה וילדים, ייתכן ובגין לא היה פורש אלא מגשים את חוזה קמפ דיויד והיה שלום עם הפלסטינאים.
אילו רפול היה מקשיב להוראות שנתן לעובדיו וייתכן והוא לא היה נופל מהמזח, ייתכן ולא היה מתקדש במוות הירואי מיותר אלא יושב עם נכדיו ומספר להם סיפורי עלילה וגבורה ישנים
אילו לא היינו עיוורים אלא רואים שכל אדם סך הכול הוא בשר ודם...וזהו.
[ליצירה]
שולח גיל גילי
ההודעה אתה בטח מדבר מתוך תסכול...כמה זמן לא נגעת בבחורה או
בבחור???אל תטרח לענות כי אני לא אענה.....אתה בכלל זוכר מה זה
קונדום???אתה דפוק לגמרי העיקר אבל שהצלחנו לעבוד עליך----נפלת
בפח אפסון קטן!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
נשלח מעמוד היוצר
תאריך 5/9/2005 13:44:58
תגובות