[ליצירה]
הנה יש לי סיבה מעולה
צ נ ז ו ר ה !!!!!!
נו..איזה עורך מטומטם מחק את התגובה הקודמת..???
ועוד יש מי שמדבר על פלורליזם.
וכן..מי שמפקפק אם הייתה תגובה או פרשנות שישאל את " צרה צרורה"...
[ליצירה]
דווקא גדלה ב4% והאינפלציה היא 1.4% האבטלה ירדה מה 10 %
מזל שאלוהים לא מתערב בכלכלה ומותיר את העבודה לטכנוקרטים...
מענין מה הצמיחה בסין, צפון קוריאה וקובה?
(לגבי סין אפשר לוותר על התשובה, היא כבר מדינה קפיטליסטית)
[ליצירה]
יפהיפה, מקסים, אסתטי, ואם יותר לי להיות חוצפן אז זה מזכיר את ביירון, שלי, ייטס,ווילד ובכלל את התקופה של המאה ה19.
הדהמת אותי...מודה ולא מתבייש.
שלך בהערכה כנה
מאיר.
[ליצירה]
שוב מסכים איתך בכל מה שכתבת,אולם אם באמת ניקח סקירה היסטורית של הראפ הרי הביצוע הראשוני היה של משהו שמזכיר ראפ היה של בוב דילן-לבן,יהודי וזמר פולק(שכחתי את שם השיר אני חושב שזה SANDL BLUZE עם הקליפ המפורסם שהוא מחליף שלטים)ההיפ הופ לקח את המקצב ובאמת אין יותר קשר בין המקצב העכשווי של ההיפ הופ לקצב האפריקאי אולם הטקסטים נובעים ממחאה ובקשר אנתרופולוגי אל הבלוז, ג'אז ותחילת הרוק נ' רול- המצאה של שחורים(אפרו אמריקאים אם אתה רוצה)לכן אני חושב שיש תקווה להתפתחות תרבותית היפ הופית מהאיתיופים או שהם פשוט ילכו לכיוון הראסטה ריתם של ג'מייקה בשל הקשר לקיסר היילה סילאסי.
אני יותר מאשמח שתרחיב את הידע שלי בענין הזה וכמו כן אם יש לך ידע מוזיקלי אני משדר ברדיו של הסטודנטים 106 של נתניה ואשמח לארח אותך לשעה של תוכנית על היפ הופ.
שלך ובאמת בעונג מהקריאה של מה שכתבת וסקרנות
מאיר פרידמן
נ.ב
כמו כן מה הסיפור של הלבנבן נביא שקר :)))
או.קיי הגזמתי.
PEACE או סאלאם מה שבא לך.
[ליצירה]
קראתי את תגובתך נתנאל.
המילה היא גולמית ואמת היא גולמית,יפיפות תמיד ניתן לכתוב אולם להביא חומר גלם טהור ושישאר טהור זה קשה.
תודה בכל מקרה נתנאל
[ליצירה]
מהו טוב? מהו רע?
לא ניכנס לדיון הזה, אולם שלמות מורכבת מהטוב והרע, מהמרירות והמתיקות ובל תשכחי את צוואת אלכסנדר ינאי
" אל תפחדי לא מהצדוקים ולא מהפרושים אלא מהצבועים"
( הציטוט אינו מדויק, הוא מזכרוני)
תגובות