[ליצירה]
שיר נחמד..אבל כדתל"ש אמיתי( ומשוקץ ומתועב בפני הכותבים הנכבדים ומכובדים ומחורפנים של האתר)חסרה התייחסות לעומק של המושג דתל"ש...
זה כבר מזמן חלף מתואר גנאי שמקורו בישיבות ההסדר(סוף שנות ה80 תחילת ה90)ומגיע כבר להגדרות סוציאלות של חברה.
[ליצירה]
אז אתה צריך ללכת אחורנית בזמן ל67-73
אף אחד מהם לא יוצא זכאי במשפט ההיסטוריה...הדמות היחידה שאולי ראתה הייטב לרחוק ונפלה היא משה דיין( כן...הפתעה..)
קרא את הביוגרפיה עליו שיצאה ב1970 על ידי שבתי טבת ותראה שהוא הזהיר כבר אז לגבי מלחמת יוכ"פ בטענתו שהערבים לא יוותרו על כבודם בשל כיבושי 67 וצריך לחתור להסדר במהירות איתם.
שוב..הדברים נכתבו ב1970.
דדו אמנם שמר על קור רוח במלחמה והשתתף במלחמות הגנרלים אולם הוא בין האחראים למחדל 73 ואחראי למחדל( כרמטכ"ל) לתוכנית " שובך יונים"
ויש עוד ויש עוד..
ייתכן שאני מעט מחמיר בתגובתי אולם שבר 73 ממשיך עד היום להשפיע..
בכל מקרה כשיר..השיר הוא טוב.
[ליצירה]
תגידי אילה...המחזור באמת משפיע עלייך...כי אני שאלתי את אפרת וזה מה שהיא ענתה..
אההה...כמעט שכחתי, השבוע תצטרכי להסתדר בלי מזונות...
ד"ש לילד.
ב. זה בהחלט שירה.
ג. אני לא האבא.
[ליצירה]
לכל המגיבים סלחו לי שאיני פונה אישית לכל אחד מכם וכולכם ראוים לכך האשמה תלויה בי בשל המבוכה שאני חש.
איני נוהג להסביר את מה שאני כותב משום שאיני מגדיר את עצמי כותב אלא יותר בכיוון של מחרטט על דף וירטואלי של מחשב.
מסר כפול..קראתי את תגובתך והלוקיישן אינו חשוב בכתיבה פוסט מודרנית(היצירה בהחלט מודרנית לא פוסט)האמת היא שאת הסיפור הזה הכריחו אותי לכתוב תחת השפעה של העשב המתוק והנה יצא משהו..לא מובן לי עדין מה אבל יצא...
מפחידה אותי העובדה שניחשת שזה קשור אליה ואכן כשהיא תשוב או מישהי אחרת לא אכתוב יותר.
שלכם באהבה והרבה הערכה
מאיר
[ליצירה]
אחד השירים היפים/מרגשים שאי פעם קראתי..
ואני לא מאלו שמחלקים מחמאות או חנופה..
אני מחפש תגובה הולמת ואין לי מילים מלבד..
"האם באמצעות כחול כוכבים
אתה כותב לי שיר אהבה
או שמא אורם
מזכיר לך אהבה נושנה.
קווי המתאר של הדובה הגדולה
וקווי המתאר של גופי,
מעוררים את לבך ללטף
את זו שהציתה אור כוכבים,
אך ודאי לי, ודאי
שזו לא אני!
והלילה הזרוע כוכבים
קושר בעבותות
לבבות,
שמזמן כבר הפכו
שובל אור מעומעם,
וזיק אהבה אם יפציע
כמו נגה
ייעלם באור השמש העזה,
מחכה ללילה הבא. "
וכן...אני עדין זוכר.
[ליצירה]
כן נשמה אינטלגנטית..אנחנו אותו אחד...מסביר משהו עלייך...
ובכן ליתר הוכחה את מוזמנת לקפוץ לדפיוצר שלי בבמה חדשה תחת השם מאיר פרידמן ולבדוק אם מאיר פריד נמצא שם?
ואם זה לא מספיק...את מזמנת לקפוץ לאתר של רדיו נתניה 106 FM ולראות אם מאיר פריד נמצא שם?
בכל מקרה אינטלגנטית שלי...תחשבי מה שבא לך.
וכמובן מילתה של אמונה תחיה והמפד"ל לא מקובלת עלייך...אז אולי תעברי למידה אחרת התחבושות היגייניות?
[ליצירה]
אוהב אותך שרון..אולם נראה לי שלא הבנת( לא שזה חדש אצלך) את המהות של פטריקיות..
אז כאיש אצולה..אתעלם ממך בהמשך..
נ.ב
יופי של התבטאויות לשוניות..ממש כפי שהייתי מצפה ממשרתי.
:))))
תגובות