יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
זו דמות שכתבתי עליה פעם משהו ואם לא בדיוק עליה אז יום אחד.
יפה שמצאת כאן את האסתטיקה, האיש הזה כמה שישמע מוזר הוא יפהיפה הודות לקומפוזיציה ולמה שניתן לנחש או לדמיין עליו.
יש עתיד קידו...בהחלט יש...
וזהו..אין לי יותר מה להוסיף ולומר מלבד ש...
[ליצירה]
בעצם אמרו את זה להיטלר..אבל הוא התבאס..כי הוא לא הספיק להשמיד את הזכר שלך...אבל זה בסדר..אתה עומד בפירמה ובחינוך שלו..אני בטוח שהוא היה מאמץ אותך אל ליבו ומשקה אותך ברמדיה עם הB של הציקלון...
אז תגיד בנימין...מתי אתה הולך להיות שהיד ??
חסר לנתן זאדה חברה למעלה..וגם יאסין מרגיש בודד..אני בטוח שתסתדרו...ועוד עצה קטנה ומועילה בשבילך...תעשה הרבה הקרנות של רנטגן...אתה יודע..בריאות וכל זה..ובעיקר בכדי שהזרע שלך יהיה מדולל..אנחנו לא רוצים עוד נאצים קטנים כמוך..
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אהה...כן..שכחנו...זה אותו סטאלין שחתם על הסכם מולוטוב ריבנטרופ....
אופס!!! שכחנו זה אותו סטאלין שטיהר את כל הצבא האדום ממפקדיו.
וואלה..איך שכחנו זה אותו סטאלין שבנה את הגולאגים ורצח רבבות מבני עמו...
ואיך שכחנו זה אותו סטאלין שבנה את חומת הברזל...ומשפט הרופאים...
זה אותו סטאלין שהעדיף להקריב את בנו יעקוב והעיקר לא להחזיר את גנרל פאולוס לנאצים...איזה אדם נערץ..איזו שיטה נפלאה היא הקומוניזם הרוסי..
ולא ייתכן ששכחנו מההזהרות שהוא קיבל לגבי הפלישה ואיזה סנילים אנחנו זה אותו קומניזם שכלא את ראול ולנברג ועשה את באבי יאר....ממש מתנצל..."עולם ישן נחריבה עד יסוד, עולם חדש נחריבה עוד ועוד"
כמה חבל שאינך לפחות ניאו מרקסיסט אולי היה פה צד זכות ואם אנחנו קוראים את תורתו של מארכס הרי המהפכה הייתה אמורה לפרוץ במדינות המערב ולא באיזור אגררי כמו רוסיה.
משוחרר חבר..
[ליצירה]
אנחנו בכינו 38 על הכיבוש המיותר וההחזקה בשטחים...הגיע הזמן לצחוק..ולא...ממש לא בא לי להתחבר איתכם..אל תעשו צבא,תתנתקו מאיתנו,ותמשיכו עם האיומים שלכם על חורבן וכל זיוני השכל...
" אוהב את הפלוגה שונא את המדינה"
(יונתן גפן)
ובפראפרזה אוהב את השפוים, שונא אותכם ולא מפחד מהאיומים שלכם ומשפיכת החומצות שלכם על שוטרים, מהטלאי הכתום, מהמספר על הזרוע, מהצביעות של בנים ובנות ביחד מעורבבים בהפגנות...אתם באמת מגעילים אותי..
נתראה בקניית כרטיס במוזיאון יד ושם למפוני עזה וצפון שומרון בטח יהיו שם תמונות של נתן זאדה..לא..?
תגובות