יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
אז אתה צריך ללכת אחורנית בזמן ל67-73
אף אחד מהם לא יוצא זכאי במשפט ההיסטוריה...הדמות היחידה שאולי ראתה הייטב לרחוק ונפלה היא משה דיין( כן...הפתעה..)
קרא את הביוגרפיה עליו שיצאה ב1970 על ידי שבתי טבת ותראה שהוא הזהיר כבר אז לגבי מלחמת יוכ"פ בטענתו שהערבים לא יוותרו על כבודם בשל כיבושי 67 וצריך לחתור להסדר במהירות איתם.
שוב..הדברים נכתבו ב1970.
דדו אמנם שמר על קור רוח במלחמה והשתתף במלחמות הגנרלים אולם הוא בין האחראים למחדל 73 ואחראי למחדל( כרמטכ"ל) לתוכנית " שובך יונים"
ויש עוד ויש עוד..
ייתכן שאני מעט מחמיר בתגובתי אולם שבר 73 ממשיך עד היום להשפיע..
בכל מקרה כשיר..השיר הוא טוב.
[ליצירה]
ואני אהבתי....
אולם למה עצרת את עצמך בכתיבה..למה התאפקת פה...עוד שתי שורות..עוד פריצה פנימית וזה היה מושלם ואף אחד לא היה עומד בקסמך ובבקשתך.
אני לא מבין מדוע את מתעקשת לכתוב רק בחרוזים ולא נסחפת בשירה מודרנית של רגש ומה שהלב בעצמו אומר(או המוח..כל אחד על פי דרכו)
שלך בחיוך מהשיר
מאיר
[ליצירה]
וכשמיכלאנג'לו סיים לפסל את משה הוא נעמד מולו ואמר לו
דבר !
(מסופר כך על הפסל ועל פסלו)
ממליץ לך בחום לראות תערוכה במוזיאון ישראל(המידה והיא עדין שם) הכוללת מחווה לפסל משה.
סביר להניח שאהבתי את התיאור ואת השיר.
(ושוב..זה קשור רק למהות היצירה עצמה ולא לגורמים חיצוניים אחרים)
[ליצירה]
שולח גיל גילי
ההודעה תגיד מה הסיפור שלך עם יפעת?? מה היא עשתה לך אה? "בלונדינית"
תקרא לאחותך הצולעת הבנת יא הומו!
נשלח מעמוד היוצר
תאריך 5/9/2005 12:57:48
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לא השתמשתי ולו פעם אחת במילה הלכה בכוונה התרחקתי ממילה זו שכן בהלכה אין פתח לפרשנויות שאני הבאתי, התיזה שיד היא אוטונומית מובאת תוך מחלוקת רש"י ותוס' לגבי בריסקריות אני מקבל זאת כמחמאה לו רק נותרתי דתי.
מזל שאני חושב שיש שעמום ביהדות ולא מיסטיקה אלילית ואם כך אני בחברה טובה של שפינוזה והרי הוא כמובן היה בן אדם משעמם.
לגבי הדיון ההיסטורי שוב התעלמת וזרמת למושגים החביבים עליך.
יפה שהסכמת שיש משותף בין הפאגניזם למונותאיזם אבל כמובן נתת את "ההדר" למונותאיזם, מה חבל שהפאגניזם כמעט ולא שפך דם בהיסטוריה כמונתאיסטיות(כן..כן..גם אנחנו היהודים)
נחמד שאתה לא מתזמן את הפעולות
אז בברכת " איש על מחנו ואיש על דגלו"
ניפרד.
תגובות