יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
מה הקטע שלך יא מלעיז? יוצר? אתה קורה לעצמך יוצר? כתוב למגרה
גבר, שם מקומך!
לא נגענו ובשידור ישיר צפו כייצד טמטום מתבטא בתגובה של מאיר פריד..
שימו לב לשגיאות הכתיב הנהדרות...שימו לב לאסתטיקת ההעלבה..במילה "מלעיז" אכן מרשים עד מעורר השתאות...והיכן מקומו של אותו אישיות שאנו מכנים מאיר פרידמן ???
במגירה..כמובן.
והיכן מקומו הרצוי של המגיב....נכון ילדים..
3 מטר מתחת לאדמה, רצוי עם ארון..
בשבוע הבא נענה לשאלה..
מה הקטע של מאיר פרידמן...בו כנפי שחר תוכל לחשוב על משהו.
( אל דאגה..יש לה מלאי מספיק של אופטלגין לכאבי הראש מהמחשבה.)
[ליצירה]
שולח אורי ברוק
ההודעה טוב מאיר, אני מסרב לנהל את הויכוח המלוכלך אתך מול אנשים
מתורבתים. ואם להיות כן עד הסוף, העובדה שמישהו כמוך קורא לי
אדיוט רק מעודדת אותי, כי זה מוכיח לי עוד יותר כמה אני שונה
ממך.
אז תודה, תווווודה תודה תודה תודדדדה. (מוכר לך? אני מרגיש קצת
מושפל, כי כשהייתי בן 4 והחזרתי אבנים לילד שזרק עלי אמא שלי
אמרה לי שזה תינוקי להחזיר)
נשלח מעמוד היוצר
תאריך 2/6/2005 16:13:31
[ליצירה]
דוידס...עשה לי טובה ותכתוב איזה שיר וותר על הביקורים אצלי...
אתה לא רואה אותי מגיב אצלך..אז באמאש'ך עזוב אותי...או שתתחיל להתאפס ולהגיב לענין...
ולכל האינטלגנטיות...אני דווקא מסכים עם הסנפות של שורה...עדיף קריסטל או קוקאין איכותי.
[ליצירה]
משניה לשניה מקריאה לקריאה אני מחבב ואוהב את השירים שלך..זה מתחיל להיראות כהתמכרות או איזו הנאה חושנית מוזרה לקרוא אותך...
כנראה גילית את הפשטות והסוד הנפלא של הכתיבה..אין צורך במטאפורות מפוצצות..חרוז לא חייב להיות מושלם בכדי לספק אורגמה רגעית להדס בתגובותיה..צריך מעין אמת קטנה, מעין כנות שובבה,וריתמוס של היסחפות..
את זה מצאתי בשיר שלך ובדברים אחרים שכתבת.
וכפי שאתה כבר יודע אני לא נוהג להתחנף ואם יש לי ביקורת(או סתם קטילה.."בעיני המתבונן") אני כותב אותה..
אז בכדי שלא תטעה ותחשוב שהתחנפתי אלייך..השיר הוא נפלא עד שתכתוב דבר אחר..ואז נראה..
שלך בהערכה
מאיר.
תגובות