יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
כנפי השחר....תודה רבה..
אתה מוזמן לקפוץ שנית..אל תשכח מטריה, צעיף, סוודר, כוס תה והרבה אבל הרבה ארכאיות
אני די מופתע שעלית על העובדה שזו עקיצה צינית על השיר של בוב דילן..כעת נותר לבדוק אם אתה יודע לכתוב גם משהו שלא ירדים את הקורא.
בהרבה ציניות
מאיר.
[ליצירה]
מכיוון שידוע לי שתגובה פומבית שלי לא תפורסם או ייקח לה זמן עד שתפורסם, אז ניתן לכתוב שזה השיר שהכי התחברתי אליו מכתיבתך.
יושר אומנותי חייב להיות הן לטוב והן לרע, וזה שיר טוב ואף טוב מאוד.
מאיר.
[ליצירה]
נו טוב...למה ציפיתי...הדס יקירתי(ובכנות את לא)גם המוזיקה של ווגנר נהדרת, חלקים מה"מיין קאמפ" כתובים בצורה לירית מהממת...וה"פסיון" של מל גיבסון היא יצירת אמנות מצולמת נהדר...
אולם אני עדין לא מסכים איתם.
נו..מה בן אדם מצפה מפולניה...מזל שהשורה האחרונה היא טובה.
תמיד השורה האחרונה היא טובה..כי היא סוף כל סוף האחרונה.
[ליצירה]
טוב..אז בשפה פחות צינית...
אין מקוריות, יש העתקה של מוזה,יש כאן חילול של דור הבונים 48 למסר של אחד עם אקנה ושלא חווה ממלכתיות צבאית או דמוקרטיה.
ובמידה ואני טועה והבחורצ'יק כן שירת בצבא כלוחם וכבונה(2 פונקציות שמילאתי בעברי) אז הוא פשוט אידיוט..
ועל אידיוט מרחמים.
זה פחות ציני???
[ליצירה]
אני חושב(שזה די נדיר אצלי..מודה..)שאולי ה2 בתים האחרונים מאכילים את הקורא בכפית...
לפי עניות דעתי הבלתי נחשבת ומתחשבת,היה עדיף ללא 2 בתי הסיום.
אולם זוהי כמובן יצירתך,הילדים שלך, ומי אני שאתערב בחינוך של ילדים...
:)))
[ליצירה]
זו דמות שכתבתי עליה פעם משהו ואם לא בדיוק עליה אז יום אחד.
יפה שמצאת כאן את האסתטיקה, האיש הזה כמה שישמע מוזר הוא יפהיפה הודות לקומפוזיציה ולמה שניתן לנחש או לדמיין עליו.
יש עתיד קידו...בהחלט יש...
וזהו..אין לי יותר מה להוסיף ולומר מלבד ש...
תגובות