יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
אני לא רואה סיבה לא להכנס בבנאדם עצמו אישית.
זה לא שהוא הכניס יצירה פרובוקטיבית ואחרי שהעירו לו נוצר דיון ויש לו מקום לחזור בו ממה שעשה.
אני ממליץ לכל המגינים עליו להכנס לדף התגובות ולראות את העקביות בגועל.
אני יודע שיש גם אנשים שקיבלו מסרימישים בוטים שלא פורסמו בתגובות (וטוב שכך)
מתוך הפורום " הוציאו את המקלל"
נ.ב
אתה תמיד מוזמן לנסות להיכנס בי אישית..
נ.נ.ב
מה שלום אמא? אבא כבר שילם מזונות..ממזר?
[ליצירה]
איזה יופי..אולפניסטיות מבקרות ספרות...
נגמרה כבר המשחה נגד האקנה...כי אולי צריך להשתמש בזה נגדכם?
מננננננננננננננחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
למחחחחחחחחחחווווווווווווווווווווקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
[ליצירה]
ז'בוטינסקי פעם ציטט משפט חכם: " גם הטיפשות היא מתנת אלוה..רק אסור להשתמש בה יותר מידי"
את כנראה משתמשת בזה יתר על המידה..
מכיוון שאני מחויב במילתי לעומר צמח נחום אני מנוע מלהחזיר כמיטב יכולתי וכוחי.
לכן עשי טובה..ואל תגיבי לכלום שאני יוצר או כותב ותמצאי לך איזה פורקן מיני סוף כל סוף..זה ישחרר לך הרבה לחצים..
[ליצירה]
אנחנו בכינו 38 על הכיבוש המיותר וההחזקה בשטחים...הגיע הזמן לצחוק..ולא...ממש לא בא לי להתחבר איתכם..אל תעשו צבא,תתנתקו מאיתנו,ותמשיכו עם האיומים שלכם על חורבן וכל זיוני השכל...
" אוהב את הפלוגה שונא את המדינה"
(יונתן גפן)
ובפראפרזה אוהב את השפוים, שונא אותכם ולא מפחד מהאיומים שלכם ומשפיכת החומצות שלכם על שוטרים, מהטלאי הכתום, מהמספר על הזרוע, מהצביעות של בנים ובנות ביחד מעורבבים בהפגנות...אתם באמת מגעילים אותי..
נתראה בקניית כרטיס במוזיאון יד ושם למפוני עזה וצפון שומרון בטח יהיו שם תמונות של נתן זאדה..לא..?
תגובות