יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
אני קורא את רוב יצירותך(והן רבות) ואני משתאה כל פעם.כתיבה יפה קולחת,לענין,מדויקת במלותיה, הייתי מעז לומר כתיבה מדרשית בשפה העברית המתחדשת. עיני אורו כל פעם כשאני קורא אותך אולם מבחינת דיוק המילים ודיוק סמיוטי תאולוגי צרמה לי מעט השורה האחרונה. מלכות הנצח של השמיים איננה יהודית אלא חדוש תאולוגי של האחרים
שלך בכבוד רב
מאיר
[ליצירה]
"ישחקו הנערים לפנינו.."
לא נשכח ולא נסלח, מותם היה מוצדק(אבנר ויואב)אבל לא נגמלנו מהאידאליזציה של דמויות קשות ומלאות דם.
יפה עשו טשרנחובסקי ואלתרמן שהתמקדו במלך הראשון ובתכונותיו האנושיות.
מזל שהדרווניזם הטכנולוגי מוחק מבני אנוש רומנטיקת יתר
אולם(וזה אולם גדול) השיר כתוב נהדר.
[ליצירה]
תמי ממי יקרה...
תמיד את מוזמנת להיות וריד במוח שלי ואף האישה שתעגל לי את הפינות..אולם הציטוטים הללו זה לאלה שיצרו כעת את האגדה והמיתוס שקוראים לו מאיר פרידמן...
איפה הייתי בלעדיהם?
סתם עוד כותב...הרי אם מבקרים אותך ומתעצבנים עלייך, סימן שאמרת משהו(לא בהכרח הכול..אולם משהו..) נכון !
באיזושהי דרך מוזרה ומעוותת אני חייב להודות להם ואכן הודתי להם ביצירה הזו שמשום מה צונזרה...ומענין למה?
האם גם פה קיללתי...או השתמשתי במילים לא נאותות?
בכל מקרה ובקיייצצצצצצצצררררררררר
אני ממליץ לך לבקר בתרגום שכתבתי לשיר של בוב דילן
" אלוהים לצידנו"...
ומתי כבר מנחם ימחוק את היצירה ואת התגובות...חסר לי שעשוע..
שלך
מאיר.
נ.ב
מה יצא בסוף בבדיקות?
[ליצירה]
הנה יש לי סיבה מעולה
צ נ ז ו ר ה !!!!!!
נו..איזה עורך מטומטם מחק את התגובה הקודמת..???
ועוד יש מי שמדבר על פלורליזם.
וכן..מי שמפקפק אם הייתה תגובה או פרשנות שישאל את " צרה צרורה"...
תגובות