יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
קראתי את תגובתך נתנאל.
המילה היא גולמית ואמת היא גולמית,יפיפות תמיד ניתן לכתוב אולם להביא חומר גלם טהור ושישאר טהור זה קשה.
תודה בכל מקרה נתנאל
[ליצירה]
תגידי אילה...המחזור באמת משפיע עלייך...כי אני שאלתי את אפרת וזה מה שהיא ענתה..
אההה...כמעט שכחתי, השבוע תצטרכי להסתדר בלי מזונות...
ד"ש לילד.
ב. זה בהחלט שירה.
ג. אני לא האבא.
[ליצירה]
סחה בועז על התגובה שלך..
מענין באיזה קרטיריון אני אהיה..לאחר כל המטר והזעף שספגתי( וטוב שספגתי..בחיים לא נהניתי או צחקתי כך..)
בכל מיקררההההההההה או בקיייייייצרררררררר
אהבתי את התגובה שלך, שווה לך להרחיב את הנושא(רק למענך ולא למען מיותרים ומשעוממים כמוני)
[ליצירה]
אממ....כרגיל לא נעים לי לדכא אותך...אבל הקפיטליזם תמיד ינצח(אין מה לעשות..זה דיאלקטי..אתה אמור להכיר קצת את מארקס) אבל היי...אני בעדך..תנסה...פשוט אנחנו נחזיר מלחמה ואתה יודע..היכן שהכסף שם תמיד אבל תמיד הניצחון..
(כמו כן להיות רובספייר מזמן יצא מהאופנה)
תגובות