יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
תתעסקו בשיר
שיר טוב שישר מדבר ולא מנסה להתקשט בנוצות שלא שלו.
ההסתייגות היחידה שיש לי היא שהסגנון שלי מעט שונה ומעדיף יותר חיספוס בשירה..אבל זה אני.
תמי החרוזים שלך טובים ומעבירים טוב את התחושה ואת מסרך, אילו היינו בתקופה יותר ליבראלית אזי אין שום סיבה שזה לא היה נכנס למחזור התפילה או זמרות שבת
אבל מתי תבינו פה שזה ממש לא מענין את הקורא ל"מה התכוון המשורר?" אלא תתעסקו בטקסט עצמו
שלכם ברק טוב
מאיר.
[ליצירה]
ניסיתי לקרוא את כתבי לנין,טרוצקי,סטאלין וכמובן את ההוגה המאוד נחשב ברז'ניב...אני חושב שזה מה שהביא אותי לדיסלקציה...
מענין אם בולגקוב שיקר לגבי הקומניסטים בבריה"מ ?
[ליצירה]
"..שהוא ירים כפפה מורעלת.."
( טל)
טל, אני מכיר מנהיג שפעם השתמש בכזו דינמיקה ציורית...יש עליו עכשיו סרט בקולנוע..קוראים לסרט "הנפילה", מענין אותי אם קיבלת השראה מאותו מנהיג..?
נ.ב
ומדוע שאף תגובה זו לא תימחק??
( אבייתר...יופי של יצירה והיא עדין בכותרות..)
תגובות