יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
:)
או כפי שמישהי הגיבה לי שהשיר הוא " משהו משהו"
נ.ב
לא הכול צריך לקחת בכובד ראש וברצינות.
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
יורם תומר..או אישי הצעיר והבכור ברוח ובשנים..הלא בשל הניתוח שלך( ואני מודה..לזאת התכוונתי) השיר הוא מיוחד...
יש בה משהו.. משהו שבשבילו שווה לכתוב שירה ולאהוב אבל לבסוף המשהו יסתיים ברק משהו..
נ.ב
[ליצירה]
זה באמת שיר יפה כשלעצמו, צורניות מאד יפה ומתאימה לתוכן. חסר לי קצת בשר, אבל אולי ה"משהו" הזה משתנה מאדם לאדם, אז עזוב את זה...
מעולה, באמת אהבתי כל קריאה מחדש.
[ליצירה]
השיר כשיר הוא יפה מאוד. התוכן קצת איכזב אותי.
ה-"משהו" של הסוף איננו ה-"משהו" של ההתחלה.
ה-"משהו" בהתחלה הוא "משהו" מיוחד, "משהו" שאין לאחרות "משהו" שכדאי בשבילו לאהוב אותה.
ה-"משהו" בסוף הוא רק "משהו" ולא יותר.
[ליצירה]
שולח שי דוידס
ההודעה 4 שורות אחרונות עלובות- עלוב נפש שכמוך!
נשלח נשיקה לדריה
תאריך 29/5/2005 20:59:07
תודה לך שי..ובכדי שלא תרגיש מקופח וכל השאר לא יחושו מקופחים הבאתי בפומבי את התגובה ששלחת בחשאי כגנב במחתרת יהודה??( מאיר אריאל)
[ליצירה]
נ.ב
[ליצירה]
את מסתירה ומאופקת בשיר הזה..זה לא אפילו הצצה...הצהרת משהו וכיסית באלף שכבות עד שזה בעצם ניסיון מיוסר להיות שיר חושפני, התוצאה היא שאולי באמת כדאי להעביר למזג האוויר ולראות אם יירד גשם או שסתם התאהבת במשפט הזה.
[ליצירה]
שמע..התקלת אותי בשיר הזה. נראה לי שזה בין הפעמים היחידות שאני לא יודע מה לומר.
מצד אחד זה שיר טוב מאוד שמוצא חן בעיני שמזכיר לי קצת את דוד אבידן מ"תשדורות מלוין ריגול" ומצד שני נראה כאילו השיר בורח,לא צגלה את הסוד שלו וזה מתסכל.
אולי זו היחודיות שבשיר,להותיר את הקורא מעט נבוך מבולבל המצפה לעוד,שהשיר יתן לו יציאה או פתח מילוט מהבילבול.
במילים אחרות
הצלחת.
תגובות