וואו! נפלא ממש!!
היום הגעתי למסקנה שלא משנה לי אם הציור הוא מינימליסטי או לא, אני אוהבת גם כאלה וגם כאלה. [וזה בעקבות צפיה המומה בציורים שלך ושל רועי גולן. אין עליכם.]
מבע הנפש של מי שאומרים- יש לו נפש אמן,נגיעות של העט בעולם של דפים,פרחים יבשים של חיים, הפוכים,ואין מבע נפש מספיק לעולם שכזה ואומרים:הוא חי במקומות אחרים.
[ליצירה]
וואו! נפלא ממש!!
היום הגעתי למסקנה שלא משנה לי אם הציור הוא מינימליסטי או לא, אני אוהבת גם כאלה וגם כאלה. [וזה בעקבות צפיה המומה בציורים שלך ושל רועי גולן. אין עליכם.]
[ליצירה]
מה?
אתה וממזר כנראה רוצים להעשיר את המיילים של ה:FW; FW; FW; תמונות מגניבות.
למיילים זה טוב, אבל זה די מאכזב כשמחפשים אומנות ומוצאים ליצנות...
תהיו בריאים, אתם.
[ליצירה]
אוי
איך זה שלא הגיבו?
מזל שיש את היצירה האקראית,
אז נכון, זה נורא אקראי לקרוא על שמחת הגשם בעיצומו של קיץ, ובכל זאת זה היה מרענן.
אהבתי שכל הבתים נפתחו דומה "שמחתי" "שמיכתי" ולבסוף "שמחת הגשם", כל אלו לעומת "חורף שבי קודר"
בפתיחת השיר.
[ליצירה]
שלום
הקטע חביב ורואים שהוא רוצה להגיד דברים יותר חשובים מבטיחות בדרכים, רק שלא קלטתי מה.
הפריע לי שהמחשבות הן של ילד, או של מפגר- שקולט את העולם בצורה כל כך ראשונית, ובכ"ז המחשבות כתובות בצורה מובנית והגיונית, מסודרת, ואפילו די מגמתית. איפה שמחת חיים, רגשות, ושאר נסיונות באמת להתחבר לנקודת המבט של הילד? (קוראים לזה הזרה- הסתכלות על העולם בדרך חדשה, מנק' מבט חדשות) סליחה על הכבדות,
וחג שמיח באמת!
[ליצירה]
הא!
זה כתוב יפה מאוד ואפילו שובר לעצמו את הקיטשיות בסוף...
(למרות שאפילו בלי הפקקי שעווה בסוף הייתי אוהבת את הכתיבה הזאת. כי היא חמודה.)
עשית טוב.
תגובות