צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
הדס - הכתם הצהוב סימן במקור את המילה "הגנת" אשר רב המילים הביא בשתי צורות ואני לא הבנתי למה הכוונה במילה השניה עד שלבסוף אבן שושן הסביר שזו אותה מילה אלא שמנקדים בשתי דרכים. וכעת לאחר שהיצירה מופיעה ללא תקלות אני לא מתכוננת להיכנס ולערוך פעם נוספת רק כדי להסיר את הכתם הצהוב. שיישאר שם.
[ליצירה]
מזל טוב לי. תרגום יצירה זו (האנגלית- תחת השם In Tel Aviv) הוכנס לאנתולוגיה החדשה של הוצאת "אנקור" - Anchor Books ושם הקובץ הוא In Time & Motion אמור לצאת לדוכנים בפברואר 2006.
[ליצירה]
אז ככה. על התוכן לא אומר כי רבים הולכים בדרך הזו ובחיפושים הללו. מה שכן, כישרון חריזה יפה באמת, ומאוד מוצלח, כזה שאפשר להשתמש בו לדעתי בתחומים שונים. הרבה מרץ יש ביצירה הזו.
[ליצירה]
מנחם - כולנו היום בעולם של היום כמו disposable items מין חפצים חד פעמיים ויש בכך דו משמעות: מחד הכוונה למשהו שמשתמשים בו פעם אחת וזורקים, מאידך הכוונה למשהו יחידני או יחידאי שכמוהו לא יהיו עוד לעולם. והחיים הם מסתורין.
נראה לי שמי שאינו בוחר לשתול בלבו אמונה או לא שתלו בלבו אמונה נמצא במקום של הבית הראשון ומי שמאמין שיש משהו נוסף בלתי נראה נמצא אולי במקום של הבית השני.
הבית הראשון מדבר בהווה זול ומתכלה והשני מדבר באינסוף, בשמש שעוד מיליארד שנה תהפוך לכוכב אדום. והיה קשה לי לגשר בין שניהם.לא היה שם פיתרון.
[ליצירה]
אכן. מהות היצירה לדעתי נמצאת בשורות:
כי אנחנו
המתקנים
שולטים
ומי ומה הם האחרים? אלה הם הכלבים שנובחים והשיירה עוברת. הבוזגלואידים הקטנים שממדי המשכורת שלהם אפילו לא דורשים תשלום מס הכנסה.
לזה התכוונת, בין השאר.?
תגובות