צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
מנחם - כולנו היום בעולם של היום כמו disposable items מין חפצים חד פעמיים ויש בכך דו משמעות: מחד הכוונה למשהו שמשתמשים בו פעם אחת וזורקים, מאידך הכוונה למשהו יחידני או יחידאי שכמוהו לא יהיו עוד לעולם. והחיים הם מסתורין.
נראה לי שמי שאינו בוחר לשתול בלבו אמונה או לא שתלו בלבו אמונה נמצא במקום של הבית הראשון ומי שמאמין שיש משהו נוסף בלתי נראה נמצא אולי במקום של הבית השני.
הבית הראשון מדבר בהווה זול ומתכלה והשני מדבר באינסוף, בשמש שעוד מיליארד שנה תהפוך לכוכב אדום. והיה קשה לי לגשר בין שניהם.לא היה שם פיתרון.
[ליצירה]
הנשים נולדו ללא עורלה, קח את זה בבקשה בחשבון.
ובאופן כללי, לא הייתי רוצה שגבר יכתוב את תפילתי (כפי שכאן כתבת את התפילה של האישה).
אבל את כתיבתך ולבך הגדול אני אוהבת.
[ליצירה]
מנחם - מנחם -
חמישה כוכבים מינוס (שתי השורות האחרונות לא הסתדרו לי) אבל מה זה מיוחד. ועוד המאכל הביתי שכולם אוהבים ומכירים ושאי אפשי בלעדיו ובמסעדה הרי לא נזמין כמוהו ואין כזה (אולי רק במסעדה ביתית צמחונית בפריפריות) - כזה יש רק בבית !
[ליצירה]
Imho a distinction should be drawn between an unclean soul and an unclean body.
And it is seen i n this work.
Both consider the woman`s *body* there unclean.
But their thoughts and minds are different.
[ליצירה]
תודה רבה. אני שמרתי את היצירה הזו להזדמנות מיוחדת, ובאמת, לא ברור לי כיצד, אך היא עושה לי טוב על הלב וזה מה שחשוב. בדרך כלל אני כותבת דברים עצובים או ביקורתיים.
שוב תודה וחג פסח כשר ושמח לכולם
ליאורה
תגובות