[ליצירה]
זו ממש יצירה יפה, אבל אני חייבת להגיד שאם אתה כותב 2- חושבים שזה שתיים לפנות בוקר-ככה לפחות הייתי בטוחה בהתחלה. סתם המלצה ממני הקטנה-כדאי פשוט להחליף ל-14 בצהריים...
שוב,באמת קטע יפה, והכי יפה-כמובן הסוף המהמם,
שרק אותה הוא צריך.
וואו.
ילדה
[ליצירה]
תודה רדף יקר
אתה באמת צודק, זו תחושה שהיתה לי כ"כ הרבה זמן-וטוב (!) שהוא אמר לי על הטוהר שאין לי- כי סוף סוף הכל יצא, בתקווה שלא רק לרגע- אלא שזה יימשך ולא יפסק לעולם. מה שאני כ"כ חוששת ממנו, שזה יפסק מהר, שזה רק רגע של התעלות- ואז זה ייעלם בלי שום שינוי משמעותי. ואני ממש ממש ממש מקווה שלא.
והאמת היא שאני לא יודעת מה לעשות כדי לשמר את זה בי.
תודה כולם על העידוד, אני באמת צריכה את זה..
בתקווה לטוב,
ילדה
[ליצירה]
שינוי אווירה? (אם אתה מתכוון לשינוי מקום)- אני עכשיו לומדת (4 שנים..),ואין מצב כ"כ לשינוי אווירה...וחוץ מזה,שאני נמצאת במקום עם אווירה בסדר גמור (מכללה דתית,רק בנות..), וגם בדירה עם בנות טובות,צדיקות,נהדרות, כך שלא נראה לי שזו הבעיה..
2 רגליים על הקרקע?-ממ..אני לא בטוחה שהבנתי,ואם כן-אז נראה לי שאני כן עם רגליים על הקרקע.
ובקשר להשגחה-איפה שאני עכשיו לומדת,זה דיי השגחה שהתקבלתי בלי סף ופסיכומטרי-רק עם בגרויות (ולא שיש לי ציונים בשמיים..),וגם התקבלתי למרות שבאתי חודש אחרי הזמן שהיה מותר..ועוד ועוד (דירה טובה,מחיר נמוך,חברות נהדרות..),זה באמת ברוך ד', ישתבח שמו לעד..
אבל (תמיד יש אבל,הא?..), זה לא עוזר להרגשתי...
עטרת
תגובות