[ליצירה]
לא רק..
בתור בחורה לחלוטין אני אומרת לך שאם את רוצה- לבנות עוצרים הרבה יותר. את פשוט בוחרת שלא.
וחצמיזה, יש משהו הרבה יותר כיף בזה שהחברים בסביבה ולא מפוזרים על כל הארץ..
[ליצירה]
יפה.
קראתי כבר בעבר קטעים עם אותו רעיון, אבל כל פעם זה אמיתי וכואב מחדש.
אם חושבים על בן אדם סתם שהיה נגש אליך ברחוב וטוען שהוא המשיח, נראה לי שרובנו נודה שאכן נתהה אם הוא משוגע, ולא נקח אותו ברצינות. (בכל זאת, יש בעברנו כמה שבתאי'ים צבי'ים, וברחובותינו כמה שתויי יין שמכריזים על עצמם משיחים).
מצד שני, אנשים לא האמינו גם כשאדם גדול וצדיק, שפעל רבות למען היהדות, הוכרז כמשיח (אני מתכוונת, כמובן, לרבי מלובביץ')- ופה נראה לי שכבר אין הרבה איך להצטדק.
בשורות טובות, ושנזכה לפקוח את העינים ולזהות אותו כשהוא יגיע.
[ליצירה]
יוצא מהכלל. פשוט שיר כן ואמיתי. כתוב בצורה מרתקת, ועם מוסר השכל מהמם. "אנוכי הנני אני עצמי" אמר הבויג הגדול לפֶּר גינט במחזה של איבסן. אנחנו מה שאנחנו ולא מה שרצינו להיות או מה שאחרים חשבו עלינו
ככה פשוט ! ונודה לשם שהעניק לנו את היכולת להיות אנו עצמנו.
[ליצירה]
טל,
זה מדהים!!!
אין לי מושג מתי הכנסת את היצירה, אבל אני רואה אותה עכשיו... ופשוט בשוק, איזה כישרון מסתובב בינינו... זה מדהים!!!
תגידי, לא חבל? מה את עושה באורות?! (סתם, בזכות זה שאת פה זכיתי להכיר אותך, מדהימה שכמוך...)
וחוצמזה, את ממש מדהימה אותי כל פעם מחדש, איזה שקט, איזה צניעות... יש הרבה מה ללמוד ממך... פשוט אישיות... (התכוונתי את, לא התמונה... כלומר, גם... אוף, הסתבכתי... (-; ...) והתמונה מהממת...
[ליצירה]
גדווווווווווול
זה מה שקורה כשאנשים שוכחים את העברית...
וזה מה שקורה כשאנשים מאבדים את הראש...
מה שאהבה עושה לאנשים...
ויש לי שאלה, למה תמיד רק הבנות יוצאות סתומות משיחות שכאלה????
זה פשוט קטע גדול!!!!
[ליצירה]
שמעתי פעם משפט שאומר....
אולי אלוקים רוצה
שתפגוש הרבה אנשים לא נכונים
לפני שתפגוש את האדם הנכון-
כדי שתוקיר ותעריך אותו כשזה יקרה...
גם סוג של אופטימיות....
;-)
שתהיה שנה של בשורוטובות לכל עמ"י... בכל תחום...