עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
אני בשוק!!!!
עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
לדוב
תראה, אני מבין, שאת הגשר בונים לא לטובת המוסלמים, אלא לטובת כוחות הביטחון הישראליים, כדי להקל עליהם פריצות להר הבית בעת הצורך. דבר שני, הר הבית נמצא בריבונותו של הואקף המוסלמי, אז שהואקף המוסלמי - יחליט בעצמו מה לבנות או לא לבנות בשטח שבריבונותו.
[ליצירה]
לגבי "גירוש היהודים"
תראה, יש הבדל, בין גירוש האוכלוסיה הערבית של הארץ ב-48, שחייתה בארץ מאות רבות של שנים ברציפות, ושהיה לה קשר שורשי אל האדמה הזאת, ובין פינוי התנחלויות, אשר הוקמו בדרך של כיבוש והפקעת אדמות בידי השלטון הישראלי.
[ליצירה]
בלכר בדרכו אחורה!
מי שהלך וממשיך בהליכה אחורה,
זה רק אתה!
כל הימין,
לימי חושך ושואה רוצה להחזיר את ארצנו,
אך הקומוניסטים,
ימנעו זאת בתנופה.
בוש והיכלם לך,
אחד משת"ף של הטרור האיסלמי!
האיחוד הלאומי והחמאס,
הם אחים.
עוד יבוא יום,
כאשר תעמדו אתה וליברמן,
למשפט נירנברג
ובסוף כל כבודכם תאבדו!
[ליצירה]
לגבי קדימה
אז אין צורך להרחיק עד איטליה של שנות ה-20; הרי גם בישראל, יש מלגה לאומנית ימנית, תחת אותו שם.
ולגבי יצירתי הנ"ל, אז אין שום קשר בינה לבין פאשיזם.
[ליצירה]
החולשה, היא של המגיב
שמע, אדון הממעט בדמות יצירתי על דודו טופז! השיר, שהנך קורא לו, כי הוא חלש ורדוד, במציאות חזק ביותר, ונועד לבטא את סלידתי לאנשים כמו טופז, שמנצלים מעמדם ציבורי רם, כדי להשפיל ולפגוע ברגשי אוכלוסיות שונות.
עכשיו, לגבי ההיבט הכללי של התופעה, אז אני מתכנן פעולות מחאה, כנגד מה שקרוי: תרבות הרייטינג, שהתבטאותיהם של אנשים דוגמת טופז, הן התולדה של "תרבות" זאת.
תגובות