עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
אני בשוק!!!!
עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
לדוב
לא, לא שואה, לא גירוש ספרד וכו', לא קרו בגלל הציונות, כל אלה קרו בגלל שנאה כלפי יהודים, שראשיתה עוד במלחמות דת מראשית הנצרות. העניין הוא, שהציונות גרמה להתעוררות מחודשת של הגזענות ושנאה אנטי-שמית כלפי יהודים. כי צריך להבין, כששליט מסויים עושה פשעים, מי שמשלם זה פשוטי עם מבני עמו.
[ליצירה]
רק להזכירך
כי לא דיברתי על משה רבינו (כמה שידוע לי, משה רבינו לא היה אלהים בעצמו); דברתי על אלהים בעצמו ובכבודו. ודת ישראל, בדיוק כמו כל דת (לפחות, במתכונתה המסורתית), הנה הונאה. ויהדות, יותר מכל דת אחרת, הצטיינה בבדלנות. עכשיו, למה קשרתי בין בדלנות לשנאת זרים? כיוון שיהדות, להבדיל מדתות אחרות, איננה דת עולמית, אלא לאומית במובן המצומצם ביותר של המילה. לכן, דווקא ביהדות, יש לא מעט מהגזענות, וללא כל קשר לתנועת ההשכלה.
אתה יכול, גם לטעון, כי נאציזם בגרמניה, גם היה תוצאה של תנועת ההשכלה.
[ליצירה]
[ליצירה]
למיבלאש
על שירים חברתיים אני לא מתבזבז, כי נושא חברתי, הנו בין החשובים והמציאותיים ביותר, שלמרבה הצער, רוב המשוררים המודרניים, לא מרבים לתת עליו את דעתם.
שמואל
[ליצירה]
לשתיים העם
לא התכוונתי לכך, שהציונות עשתה לערבים מהשהגרמנים עשו בשואה. דיברתי ר על-כך, שהקמתה של ישראל הביאה לחסול קהילות יהודיות ברוב מדינות ערב, דבר שלא הספיקו לעשות אפילו גרמנים.
תגובות