עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
אני בשוק!!!!
עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
לגבי סלון מזל
בסלון מזל, לא יצא לי להיות ביום העצמאות, אולם, יום קודם לכן, בערב יום הזיכרון, הייתי בטקס יום הזיכרון האלטרנטיבי במועדון הגדה השמאלית בתל - אביב, שהייתי בין מארגניו; ושם, אכן קראתי משיריי לזכר קורבנות משני הצדדים.
[ליצירה]
לשתיים העם
לא התכוונתי לכך, שהציונות עשתה לערבים מהשהגרמנים עשו בשואה. דיברתי ר על-כך, שהקמתה של ישראל הביאה לחסול קהילות יהודיות ברוב מדינות ערב, דבר שלא הספיקו לעשות אפילו גרמנים.
[ליצירה]
לרן
לידיעתך, רן, בכתיבת שיר, מותר להשתמש בכתיב לקוי, לצורך חריזה. למשל, אפשר לומר: דגלי - אדום ולא דגלי - אודם; או: שמש לוהט ולא לוהטת. כך, גם בכתיב הקטע: שמי - קודר/ קודרים.
בברכה!
[ליצירה]
קודם-כל, סטאלין רצח הרבה פחות מששים מיליונים. דבר שני, לא סטאלין, ולא מה שקורה היום בסין, אינו מתקרב אפילו, לחצי אחוז מהגדרה נכונה ל סוציאליזם. אז אל תעמיד את סין, בתור דוגמא של מדינה קומוניסטית.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לאדיק הקפצן
שמע משהו! לא התגאתי בסטאלין, בכתבתי זאת! אלא רק הבהרתי, שבכל תקופה כולל זאת שבה שלט סטאלין, היו גם הרבה דברים חיוביים, שאסור מתוך להט ההסתה האנטי-קומוניסטית, לשכוח מהם.
תגובות