עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
אני בשוק!!!!
עברת כאן קו אדום!!!
יש הבדל בין תועבת עולם שהגו בני עם דרך אידאולוגיה מעוותת ושטיפת מוח פגאנית - היטלראית על מנת להשמיד לעקור ולאבד כל זכר לציביליזציה היהודית באירופה
ובין קשיחות הכרחית לנוכח גלי טרור איום שבאו במענה לידנו המושטת לשלום
ואמר כבר עמוס עוז, על אודות התבטאותו האומללה של ז'וזה סראמאגו (רמללה -טרבלינקה):
"כל המשווה בין שני סוגי רוע, הרי הוא עצמו שותף לרוע!"
ועוד משהו קטן:
אם אתה רוצה להתבלט ולמשוך תשומת לב, חפש אופקים מועילים יותר
[ליצירה]
אני לא נסחף
פשוט, כל פעם כאשר קם איזה אדם, שמנסה להנהיג איזה מאבק חשוב, אני מוכן לתת לא סיכוי ולו קטן ביותר. ואם קרה שהוא בסופו של דבר הוא איכזב, אז אין מה לעשות. בחיים שום דבר אינו חלק למשעי.
[ליצירה]
בלי כל קשר
לאסוציאציות עם כרטיסי אשראי ומועדון למיניהם, לדעתי, לכל עובד מגיע כבוד.
עכשיו, לגבי כסא, אז לידיעתכם, חלק מרשתות שיווק בישראל, אוסרות על קופאיות לעבוד בישיבה.
[ליצירה]
בושת וחרפה לממשלה הזו
לגבי אמירתך: כבוד! לממשלה המטומטמת ואכזרית הזו, רצוני להעיר, כי לא עלינו ממשלת זוועה כזו, הפוגעת בעניים וקשי יום, כדי שיהיה לה כסף לנהל מלחמות נגד פלסטינאים.
גם אני פגוע ממשלת זדון הזו; לכן, אל לך לשיר הלל לכנופיית בריונים, ברשותו של רב - הקצבים ונותן חסות לשחיתות בניו.
בושת וחרפה, לבוחר הישראלי, הן משמאל והן מימין, הנותן ידו לדוקטרינה הציונית של השלטון הישראלי; דוקטרינה, שפירושה - שיעבוד לצמיתות למלחמות ולשפיכויות דמים.
עד כאן!
[ליצירה]
לליאורה
עם החלק הראשון של תגובתך, אני מסכים בהחלט; אולם, לגבי חלקה השני, אני רוצה לומר, שא)לא כל הפלסטינים מעוניינים בהשמדתנו. דבר שני, יש להבין, שאנחנו בעצמנו, נושאים באשמה על יחסו של העולם הערבי לישראל. אנחנו גירשנו אותם ב-48; אנחנו מפלים אותם בגלל יהיותם פלסטינים; אנחנו מתעקשים על המשך הכיבוש.
אז אם מישהו צריך להכות על חטא, אז אנחנו צריכים לעשות כן ראשונים.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לגבי מילים בשירה
נכון, בעברית הרגילה והמקובלת בדיבור היומיומי, צורות לשוניות, כגון: תִיסוֹרוּ, וכו', נחשבות לבלתי תקניות, אולם, בכתיבה ספרותית, מקובל ואף מותר לשנות מילים ולהתאיצן ליצירה מסויימת. ולגבי אנה שמש אזלת השנאה אנה..., אז במילה אזלת, התכוונתי לסיום; ואנה, אז פה פשוט שיניתי משמעות המילה, ושמתי אותה במקום: כאן; הֵנָה.
תגובות