[ליצירה]
אני דוקא חושב שחוץ מכמה מושגים בודדים (שנראה שנועדו בכדי ליצור אווירה מהירה ומבלבלת) אפשר לקבל משמעות נוספת מכל שורה בשיר.
ושוב - אהבתי.
בהצלחה בהמשך פה!
[ליצירה]
מפרפר
השיר צריך להשאר פה רק בזכות התגובות כאן. מן השתלשלות אנושית מדהימה שבשיאה תגובותיהן של הפרפור ושל כנרת. אנשים, אל תנסו לעשות פה סדר בבלאגן - הוא מקסים כמו שהוא.
(ומי שימצא לנכון לתקן אותי באופן לשוני תבוא עליו הברכה! (; )
ופפור תודה גם כן על הקטע המעניין שכתבת.
[ליצירה]
השיר הגיע למולצים פתאום, ראיתי שהוא פורסם מזמן ואני מקווה שהנאמר בו יקרא על ידך במבט של אחרי, של נגמר.
בכל זאת הרגשתי צורך להגיב:
שבשבילי השירים שיכורים מדיי. בשבילי הם טובעים מדיי. בשבילי השירים זועקים אך מכוסים מדיי. ויותר מכל, בשבילי השירים קצת מוכרים מדיי, אמנם לא ברמות בהם מובאים הדברים אבל זה מספיק קרוב כדי שהם יהיו כואבים מדיי. (והתגובות - קצת מנותקות מדיי).
אני ממש אשמח לשמוע שכבר אין תוקף ממשי לכתוב פה. תודה לך.
[ליצירה]
אולי האחיזה הנוקשה בקסם של הטוב מבלבל אותנו כל כך ומכאיב... אולי כדאי להתחיל לבדוק אופציות של לעבור דרך הכאב ולעבוד דרך הכאב.
בהצלחה בכל אשר תפני!
[ליצירה]
מצטער אבל היא ממש מרגיזה אותי. והאמת שזה מצויין כי זה רק מוכיח שהצלחת לעורר בי התייחסות נפשית אנושית כלפי אותה אישה שבציור. איכות מעוררת השראה, אני רץ ל"צייר" כדי לצייר בית ודשא שבגלל מגבלותיי הקלות בציור אני אקרא לו "סוריאליסטי" או במצב פחות טוב "מופשט" (; . תודה לך!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets