ניסיתי להיאחז
בענפיו הדקים
של הזיכרון.
עונות השנה
החולפות
שינו את מראיו:
רוחות שרב
חמות
ייבשו את עליו,
רוחות חורף
זועמות
שיברו אותו בהדרגה,
ועם שמש האביב
והתקווה
הוא כלה, ויהי ללהבה.
ניסיתי להיאחז
בענפיו הדקים
של הזיכרון.
השיר מצליח להביע בעדינות רבה את העדינות והשבירות של מה שאנו קוראים לו "זכרון" ומנסים להאחז בו למרות הכל... פעם ניסיתי לכתוב שיר על הרעיון הזה אבל יצא לי די צולע. את הצלחת יותר, אם כי חכיתי לאיזו המשכיות בשיר שלא הגיעה - מן חזרה על אותם דברים בלי להגיע לתובנה אחרת. חיפשתי פואנטה מעניינת... אולי לך זה מספיק, אני רק מביעה דעה..
שיר מאוד נוגע
אדם חכם אמר לי פעם כי הזמן משכיח מזכרוננו
גם את אותם הדברים הכי טובים שחווינו אי פעם...
ואני התווכחתי איתו שאם אנו נרצה והדברים באמת חשובים לנו, אנו יותר חזקים מן הזמן.
היום אני יודעת שגם הוא צודק.
אבל גם אני.
שיר יפה.
[ליצירה]
יפה!
השיר מצליח להביע בעדינות רבה את העדינות והשבירות של מה שאנו קוראים לו "זכרון" ומנסים להאחז בו למרות הכל... פעם ניסיתי לכתוב שיר על הרעיון הזה אבל יצא לי די צולע. את הצלחת יותר, אם כי חכיתי לאיזו המשכיות בשיר שלא הגיעה - מן חזרה על אותם דברים בלי להגיע לתובנה אחרת. חיפשתי פואנטה מעניינת... אולי לך זה מספיק, אני רק מביעה דעה..
[ליצירה]
יפיפה
שיר מאוד נוגע
אדם חכם אמר לי פעם כי הזמן משכיח מזכרוננו
גם את אותם הדברים הכי טובים שחווינו אי פעם...
ואני התווכחתי איתו שאם אנו נרצה והדברים באמת חשובים לנו, אנו יותר חזקים מן הזמן.
היום אני יודעת שגם הוא צודק.
אבל גם אני.
שיר יפה.
[ליצירה]
קראתי שוב
והאמת - הפעם ממש נהניתי לעקוב אחר כל החיבוטים.
עושר שלם יש שם בפנים.
גבר? מי היה מאמין שגם אצלו... סתם, סתם, שלא יתנפלו עלי כל התרנגולים פה. אני יודעת וידעתי תמיד שגם לכם יש רגשות.
עדי - סחטין! נהניתי.
[ליצירה]
כן, כן
איך יכולתי לשכוח לבקש ממנו סיוע, במשימה הכה קשה הזו?
נו, טוב שיש לי סוערה להזכירני.
שנה טובה לך, יקירתי, שבה תתגשמנה כל משאלות לבך לטובה, לרבות המשאלה הנדונה לעיל.
[ליצירה]
חולקת, במחילה, על החזן הנודד
החן של הסיפור הוא בכך, שאפילו אדם כנסים - אינו צריך מטאמורפוזה שלמה בכדי להחזיר 10 שקלים ובכדי לעמוד במילה שלו!
החן של הסיפור הוא בכך שגם מכור שנמצא בעיצומה של התמכרותו, עדיין נותר בו צלם אנוש וכבוד אדם.
גם בלי מטאמורפוזות עמוקות.
אביב וסתיו, מצאתי סיפור זה אביבי ומחוייך.
[ליצירה]
יהודית יקירתי
לטעמי - אפשר גם אפשר לחוש תחושת אובדן כלפי משהו שמעולם לא היה שלך... יש בהכרה כי הוא מעולם לא היה שלך אובדן של דברים רבים: של התקווה שהוא אכן שלך, האפשרות, האמונה, המשאלה.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
תגובות