צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
הבג"ץ ממילא הוא רק בג"ץ לעשירים, עשירים שמאלנים ועשירים ימנים, אבל רק אנשים עם כסף. זה מין כלי שלטוני שאדם רגיל בכלל לא יכול לשאוף להתערבותו או לעזרתו, כי עד שמגיעים לבג"ץ חולפים יובלות, וגם אם נניח שאותו אדם פרטי היפוטטי יזכה בבג"ץ נגד מישהו עם משקל וכסף, אזי הצד הנגדי יפעיל כבר את החברים שלו ואז יארגנו בגץ מחודש עם חמישה שופטים, ואם זה לא ילך אז עם 8 שופטים, ואחר כך עם 11 שופטים, וכן הלאה, עד שלבסוף האדם הפרטי שכבר לדעתי אין לו מקום במדינה יישבר וייתיאש.
ובכלל, איך יודעים אם במהלך השנים וההתנהלויות של הדיונים הללו השופטים לא חלו אולי, רחמנא ליצלן ? אולי יושב שם שופט בהרכב הסופי שהוא בדרך לאלצהיימר ואף אחד לא יודע ? הרי הוא יושב כבר בדין כל כך הרבה שנים? כשיסתיים הבגץ יוציאו אותו לגמלאות ויעשו לו טקס מפואר ומי שאכל אותה אכל אותה ? וכן הלאה.
באשר לפסק הדין עצמו, אני מתנגדת שאנשים המכריזים על עצמם במוצהר שצריך להשמיד אותנו ייכנסו למדינה ויהיו אזרחיה. זה פרדוקס מתוך עצמו.
כי כאן לא מדובר במקרי איחוד משפחות רגילים דמוקרטיים הומאניים, מפני שאף אחד לא מעוניין להתאחד במשפחתו ולגור בעזה. ואת זה הם לא עושים, כשהם חושבים על עזה האהבה ותשוקת ההתאחדות נעלמות. ובעזה גם אין בית משפט גבוה לצדק.
כלומר - יש כאן אינטרס של ניצול מדינת ישראל. ואם מדובר באינטרס כזה על ידי אנשים הטוענים שיש להשמיד את המדינה לא נראה לי אפילו שצריך בג"ץ בשביל זה.
וחוץ מזה, נדמה לי שבמדינתנו קיים חוג נגד ביגמיה ואני עוד לא ראיתי שמפעילים אותו כאן.
אז מר ירושלמי, עם כל הכבוד לך, במקרה הזה נדמה לי שאתה דורש מאיתנו לוותר על הרצון להתקיים ולשרוד בצורה האלמנטרית ביותר.
אני חושבת שכדאי לך לגור בעזה מספר שנים ואז אולי תעריך את קיום מדינת ישראל שקבלה אותך לחיקה.
[ליצירה]
שאלה לאסף טרמפיסטים ולקוראים: מה עדיף לכתוב שם: היטבת לחטוב את הזמנים, או היטבת לגלוף את הזמנים. כי זמן לא חוטבים. ולגלוף לא אומרים (אומרים לגלף) ...
[ליצירה]
לורד. לא היה שמץ של נימה של ביקורת בתשובתי. כן. כי גם אני התפלאתי באוטובוס כשראיתי אותה עם זר ענק של אנפי גרניום, גדול בערך כמו שתי חסות ערביות בגודל של 60 ס"מ לפחות ארוכות ומטופחות. ושאלתי אותה בלי בושה מה היא מתכוננת לעשות עם זה. ולכן גם השארתי ביצירה. אין לך מה להרגיש לא במקום. אני שמחה שעוד מישהו שואל שאלות על העניי. ושתדעי לך שאני - תה מגרניום עוד לא הכנתי. ובמה שקשור לשמנים אתרים מגרניום - הצמח הזה במיצוי גורם לי לכאב ראש. באסטה. די
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
והוא נמצא באיזה מקום גם הוא וחושב עלייך אותו דבר בדיוק רק בלשון זכר: כך:
לא מצליח להירדם,
וחושב עליך
נסיךכת חלומותיי.
מביט בכוכבים,
מדמיין שאת שם,
שולחת לי נשיקה.
תגובות