צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
צחית חביבה, לאחר הסבריך על ההבדל בין משורר למתרגל אשאל אותך מה ההבדל בין יוצר למבקר כי נראה לי שהביקורת יותר בתחומך, לאור יצירותיך עד כה [כמובן שזו רק דעתי] במיוחד שאת עמוסה כל כך במדדי ביקורת ובמונחים ובביקורת את מוצאת את יכולת הביטוי שלך.
לא צר לי שאיני הולכת לסדנאות ושאני גוזלת כך מפרנסתם של מארגני הסדנאות למיניהם, וימקצעו עד כמה שישתדלו את הכתיבה היוצרת.
נ.ב.
בכמה שמות את או אתה מופיעה או מופיע כאן בפורום הזה ?
[ליצירה]
ברוך בואך בנימין.
אני תקווה שעם הזמן תשתלט על התוכנה הסוררת של אתר הצורה ותצליח להכניס את יצירותיך היפות בצורה יותר מצודדת את העין. למשל אני הבוקר כשפתחתי שתי יצירות שהעלו לי - אחת מהן כלל לא הייתה שם והשנייה הייתה קטועת איברים ולקח לי מספר דקות ויותר לסדר את זה.
מבחינה עקרונית, מעל היצירה צריך לעשות ENTER אבל בהמשך השורות לעשות SHIFT ENTER ובסוף היצירה שוב לעשות רק ENTER. כשאתה כותב את היצירה על מסמך וורד ומסתכל בסימנים הסמויים אזי תראה את ההבדל.
ה-SHIFT ENTER מאפשר להכניס את השורות ברווח אחד ולא ברווח כפול כפי שכאן זה קורה. אולם כשזה כך אי אפשר לעשות שינויים שם בפנים. לכן אני שמה למעלה ENTER רגיל וגם למטה. בתקווה שהבנת.
ליאורה
[ליצירה]
טוב שי (והדס). יצירה זו נמצאת על אותו דף במחשב שלי עם היצירה ששמתי היום (המשורר) ועם יצירה נוספת על משוררים שעוד לא שמתי בצורה. למעשה הופיעו כולן בפרק זמן אחד (אולי יום אולי שעה) אולי עקב צפיה על יוצרים מיוחצנים בטלוויזיה.
ועל דליה רביקוביץ נכתב "אטיוד לטיוטה". חבל שהלכה.
[ליצירה]
אביבסתיו, אני די מסכימה עמו ואיני היחידה. מה שכן, יש לשמואל סגנון קצת אורטורי. הכי מפליא ביצירותיו הוא שאינו מוותר ואינו מתייאש וממשיך לזעוק וממשיך להאמין. ואילו אני חשה שהעולם השתנה בצורה מאוד קיצונית וכי אין היום ארצות שבהן המטריצה המוסרית והקהילתית האידילית עדיין קיימת כמו פעם
[ליצירה]
ציון עשר. נ.ב. המדד של העוני כנראה לא נראה למישהו למעלה החליטו לבצע פעולת הסחה ומהי:
"שש המלצות צוות יצחקי לגיבוש מדדי עוני נוספים, ... פורסמו הבוקר." וזה בעיתון הארץ האלקטרוני היום. הרבה מלל ושום חלוציות.
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?more=1&itemNo=955792&contrassID=1&subContrassID=0&sbSubContrassID=0
תגובות