צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
כן. לפעמים חמניה אחת גוברת על כל שירי המחשבות והטרוניות האנושיות ומסלולי ופתילי המוח שהשירה המודרנית כל כך רהוטה בהם.
ואני - חושבת "חמניה" - ומיד יש לי אור בעיניים והתעלות בלב.זאת צריכה להיות עבודתו של שיר וזה מה שעושה לי החמניה. מי שלא ראה חמניה לא ראה דבר נפלא מימיו.
[ליצירה]
כן. מילה חדשה באופנה לאחרונה (בחודשיים שלשה האחרונים נישאת על כל לשון) היא "ראוי". ראוי ולא ראוי, ראויים ולא ראויים. אין יותר טוב ורע, מתאים לא מתאים, מוכשר לא מוכשר, רק "ראוי". מה זה ראוי ? מיה החלטי שראוי ?
אני מזדהה עם היצירה
[ליצירה]
אנשים כאלה הם כמו יצורי מעבדה שמעולם לא עמדו בפיתוי.מה לך לקנא בהם ? תמיד שמרו עליהם. הם נולדו מסודרים מראש ושומרים עליהם ועל עצמם כמו על בגד לבן בתוך כספת מבוצרת שכל מגע עם העולם יתיר עליו כתמים בלתי ניתנים לניקוי. ועוד קוראים לעצמם, כמו לבגד הבלתי שימושי הזה, שהוא יקר, שהם יקרים וחשובים. את לא צריכה אף אחד כדי לחזור בתשובה. ברכת נרות השבת מספקת והיא שלך בלי טובות של אף אחד.את יהודיה ממילא וזאת זכותך. לפחות זה בעולם האנטישמי שלנו. אל תלכי איפה שלא רוצים אותך. והיי שמחה.
[ליצירה]
לפי הפרח נודע הזן. זה פרח שלדעתי רוב היוצרים מכירים, ויש להם אולי אחד כזה בגינה הנסתרת.
אני הייתי מגדילה קצת את האותיות ואולי מצמצמת בין הרווחים (אם התוכנה באתר הייתה מאפשרת זאת).
[ליצירה]
פרנצסקה החתולה שלי כעת בת 19 והיא שוכבת לי כאן על המקלדת ומפריעה לי.
בפייסבוק מתנהל כעת מסע נגד ניסויים בשימוש במוחות של חתולים במצב ערות שעורך אחד דוקטור עופר דונקין באוניברסיטת באר שבע.
כשאני חושבת שלפגיה בבית החולים בדרום אין כסף ושהנוער משתכר 19 ש"ח לשעה אבל ניסויים על המוח תוך שימוש בחתולים להם יש כסף למעבדות אינני מוצאת את המילים המתאימות.
תגובות