צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
לפי הפרח נודע הזן. זה פרח שלדעתי רוב היוצרים מכירים, ויש להם אולי אחד כזה בגינה הנסתרת.
אני הייתי מגדילה קצת את האותיות ואולי מצמצמת בין הרווחים (אם התוכנה באתר הייתה מאפשרת זאת).
[ליצירה]
תמיד תודה הדס.
נ.ב. יש לי שתי הודעות אישיות שלא יכולה לפתוח (מי ששלח שידע) מלבד שיר שהמחשב מחק ולא יודעת אם זה מנחם (כי זהיה שיר חזוני כזה) או התוכנה.
[ליצירה]
יורם, על פי רבמילים אין דגש במים וכותבים מַיִם
זְמַנִּים כותבים כפי שאמרת ואני אתקן אצלי במחשב אך לא כאן כי תוכנת העריכה שבכאן קצת טרלללה ואם אפתח את היצירה היא תעשה לי רווח בין השורות.
באשר לשאר טענותיך - זה קרה מפני שתוכנת העריכה לא הציגה על המסך את כל שורות היצירה ! כן ואכן ! ולכן צדקת כשאמרת שקשה להבין.
לא צריך להבין עד תומו את מה שאני כותבת כי אני לא אוהבת להתערטל לחלוטין נפשית. מקסימום אפשר לא לאהוב את היצירה.
[ליצירה]
דב יקר תודה. מסתבר שאמילי קלעה למטרה כשהעירה לי - - שיש אצלי סוג של תגובה ליום שישי. כי בינתיים הכנסתי עוד יצירה (אני כותבת אותן על פתקאות ספונטאני וכשנזכרת\מוצאת בפתקאות אני מעבדת אותן) ופתאום גם שם רואה אני שמופיעה המילה יום שישי. אך את היצירה ההיא שמתי בינתיים בליטרטורה כי כאן היא תופיע אולי רק עוד שבועיים אם אני אשים אותה היום.
[ליצירה]
אבל כלנית, יש רבים שמקבלים אין מהסביבה או מחסך הורים. יש אין - ים שכואבים מאוד בריקנותם בתוך אדם ואם מצליחים למלא אותם זה נפלא. וכשאדם מודה בכך ומתאר זאת מגיע לו ולה צל"ש. כל הכבוד.
תגובות