צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
המערה הזו - אפלטון אמר באלגוריה של משל המערה שנחנו מוּדָרִים מהמציאות בכפל מוּדָרוּת (לא יודעת אם הני דוברת עברית נורמלית כאן). מעניין מה חשב לעצמו המשורר כאן כאשר התבונן בבואתו בראי בעודו כותב את שיריו... האם הוסיף עוד מסך להרהוריו או שניסה להסיר מסך ...
[ליצירה]
איזה שיר יפה - עבורי. רואה את הנערה בעיניו של הגבר ומה היא עבורו. זה אינו שיר על יצרים או תשוקות או שתלטנות - מין אור בהיר על מצב ויש בו סוג של השלמה וקצת עצב.
יש פתגם carpe diem שמשמעותו היא שהרגע הוא הרגע, לחיות את הקיים.
[ליצירה]
נכון, לגוד. לי זה קרה כמדומני פעמיים או שלוש ואחר כך הסתדר מעצמו. כ"כ היצירות שלי לפעמים מתקצ'מקות והן נראות בסדר בעמוד העריכה אבל לא מופיעות או רק חלקים מהן בעמוד הציבורי. אלא שאת זה בדרך כלשהי אפשר לתקן וזה לדעתי עניין של התוכנה. וכבר היו לי (ולדעתי עדיין יש לי כי אני כבר לא נכנסת לשם יותר) יצירות שהמחשב לא מוכן לאפשר לי לתקן אותן או לשנות בהן ואומר לי משהו שאין מקום יותר (לא זוכרת בדיוק). אז זהו. לא חשוב. הכול לטובה. שבת שלום.
[ליצירה]
ניצן ופרח - תודה. יש רגעים של חולין שכאילו
מתבהרים פתאום ואני מתלבטת ואז אומרת לעצמי: הרי כולנו אנשי חולין ואלה הרגעים שלנו. אל תדאגי. זה ראוי, גם אם זה לא "כוכב נולד," "הישרדות" או מה שמכנים "מגדלי אקירוב". זה אנחנו וטוב לך שכך הנך.
חג שבועות שמח.
תגובות