צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
כן.תודה.כמזומני יצירה זו תורגמה על ידי מספר אנשים. לגבי הערתך -ניסיתי לשמור על מספר השורת שהוא 14 כי היצירה באנגלית הינה במבנה של סונטה, 14 שורות פנטמטר ימבי (ביצירה בעברית רק מספר השורות ואין החריזה של א' ב' א' ב' לפי פנטמטר ימבי וכולי).
תודה על השבח.
[ליצירה]
הדימוי מיוחד ועם זאת מפריע לי מבחינה של פרספקטיבה. אני מסוגלת לראות את מי ש"הפך לאבן" כתוצאה מהתנהגות פוגעת ומאידך, הדימוי של הפסל שמתעופפים שחפים סביבו מעלה באסוציאציות שלי את פסלי הענק שבמאונט ג'פרסון בארה"ב, אלה פסלים של פני אדם במחצית פלג גוף (נשיאי ארה"ב) והם גדולים ביותר.
יצירה יפה. אולי באמת צריך לעשות משהו עם הכתב אך אני לא יודעת איך.
[ליצירה]
אמילי וניצן, האמת ? התלבטתי אם לכתוב אותו. הוא עלה - וסתמתי לו את הפה. עלה - וסתמתי לו. וכן הלאה.
באשר לעימוד המרכזי - כשאני מעמדת מרכזית יש לי פחות תקלות עם התוכנה של אתר הצורה. במיוחד גם אם אני מביאה תרגום ומביאה גם את המקור. איני יודעת מדוע זה כך.
[ליצירה]
אלי משעלי בעל אוצר מילים נפלא ומשתמש גם במילים יפות של טבע שבדרך כלל איננו פוגשים. השירה שלו אולי לא מתוחכמת ומתחכמת וסופר דופר מודרנית וחברה של המדדיה אך היא יפה (!)בעיניי ואני יוצאת תמיד מ"ביתו" עם הנאה בלב.
תגובות