צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
אני דוקא חושבת ששמוליק הוא טיפוס. וכל עוד הוא לא נכנס לפוליטיקה של השמאל והימין אני מזדהה אתו באופן כללי. הנה היום, ה-6 באפריל 2008, אמרו בחדשות שמיליון !!!!!!!!!!! איש יזדקקו לעמותות לחבילת מזון לסדר פסח. רוצים אתם לומר אם כן שאין טיפה של צדק בתלונותיו ?
ובאשר ל"המונים" ול"גולאג" [רוסיה הסובייטית כאן לא נזכרה] - אני מעדיפה להתייחס אליהם כאל מטאפורות שלו, או שרידים מהשפה בה גדל וחונך כי נראה לי שאינה עברית. ואיזה יופי של מילים. שאלו ילד בחינוך הממלכתי היום מה זה ליסטים והוא יגיד "אהנהה ?"
פעם הראתי לילדה את המילה "חנוני" [שכחתי לכתוב בכתיב מלא] והיא אמרה לי בשמחה: "חנוּנִי".
[ליצירה]
תודה אמילי. לי משום מה הדברים האלה לא נראים לי כמו שירה. אולי כי אני מהדור הישן וחנכו אותנו על דברים אחרים. אתרים כמו כאן יש בהם תמורה רבה כי הם מביאים תגובות. להבדיל מאנשים שספרית הפועלים או כיו"ב מוציאים להם ספרי שירה אבל אין להם תגובות מלבד ביחצנות טלוויזיונית או מאמרי עיתונים. הפרפרים הללו מגיעים מדי שנה. כמדומני יש לי עוד יצירה על פרפר אחד שאכלו אותו הנמלים לבסוף (לאחר שפרחה נשמתו בת שלושת הימים כמובן .....
תגובות