תודות רבות לעורכת "ערוגה" שהצליחה להכניס את התמונה לאתר לאחר שאני לא הצלחתי. מדובר בחתול שהבעלים מת, הילדים מכרו את הדירה וזרקו את החתול. חתול בוגר, מסורס, *ללא ציפורניים*. היה חולה זמן רב והתעקש לשבת בכיור, שם היה קריר ונעים.
התיאור של חייו השמחים כעת מופיע ביצירה השניה שביצירה "חתול שלי יושב על המזגן". זה חתול ענק, מתרוצץ במדרגות, מתחנף לדיירים (שלא כולם אוהבים אותו) עולה במעלית ומחזר אחרי נשים צעירות (כן.)
יצירה? תמהני.
אם כתבת עליו שיר או קטע, אפשר לצרף אליו את התמונה. אבל כיצירה? אני לא רואה אומנות בצילום - יותר מדי רקע, אין מיקוד, אין שום זוית מעניינת, סתם תמונה ביתית רגילה...
אני בת :(
כדאי לך לחתוך את התמונה רק מסביב לבוני, ולשלוח מחדש. כך תהיה התמקדות בחתול, וגם זה יהיה גדול יותר... דברי גם עם מנחם או ערוגה שיכניסו בפורמט גדול יותר... דבר שלישי - אם זו לא תמונה אומנותית (שוב, אין כאן אלמנט מיוחד, זוית ייחודית, פרספקטיבה, קומפוזיציה וכו'), אולי בכ"ז כדאי לשלב את זה ביצירה אחרת על החתול?
בהצלחה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
תודות רבות לעורכת "ערוגה" שהצליחה להכניס את התמונה לאתר לאחר שאני לא הצלחתי. מדובר בחתול שהבעלים מת, הילדים מכרו את הדירה וזרקו את החתול. חתול בוגר, מסורס, *ללא ציפורניים*. היה חולה זמן רב והתעקש לשבת בכיור, שם היה קריר ונעים.
התיאור של חייו השמחים כעת מופיע ביצירה השניה שביצירה "חתול שלי יושב על המזגן". זה חתול ענק, מתרוצץ במדרגות, מתחנף לדיירים (שלא כולם אוהבים אותו) עולה במעלית ומחזר אחרי נשים צעירות (כן.)
[ליצירה]
יצירה? תמהני.
אם כתבת עליו שיר או קטע, אפשר לצרף אליו את התמונה. אבל כיצירה? אני לא רואה אומנות בצילום - יותר מדי רקע, אין מיקוד, אין שום זוית מעניינת, סתם תמונה ביתית רגילה...
[ליצירה]
אני בת :(
כדאי לך לחתוך את התמונה רק מסביב לבוני, ולשלוח מחדש. כך תהיה התמקדות בחתול, וגם זה יהיה גדול יותר... דברי גם עם מנחם או ערוגה שיכניסו בפורמט גדול יותר... דבר שלישי - אם זו לא תמונה אומנותית (שוב, אין כאן אלמנט מיוחד, זוית ייחודית, פרספקטיבה, קומפוזיציה וכו'), אולי בכ"ז כדאי לשלב את זה ביצירה אחרת על החתול?
בהצלחה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
שלום ילד
נכנסתי לדף יוצר שלך וראיתי את הססמה ואני מניחה שאם כתבת והתלוננת יש לך סיבה. טוב. לא חושבת שהייתה כוונה לפגוע. אלה תרגילים. מוזרים בהחלט אמנם. אני מעולם לא כתבתי חמשירים והם נבעו מהעט עד שנדהמתי. אך היה בטוח שללא סיבה טובה גם לא אכתוב כאלה יותר ולא תהיה לך סיבה נוספת לכעוס. החברים האלה מחפשים מטלות לגרד מתחת לאדמה, ממש קשים שעורי הבית שלהם. כל טוב ולילה טוב.
[ליצירה]
נכון, לגוד. לי זה קרה כמדומני פעמיים או שלוש ואחר כך הסתדר מעצמו. כ"כ היצירות שלי לפעמים מתקצ'מקות והן נראות בסדר בעמוד העריכה אבל לא מופיעות או רק חלקים מהן בעמוד הציבורי. אלא שאת זה בדרך כלשהי אפשר לתקן וזה לדעתי עניין של התוכנה. וכבר היו לי (ולדעתי עדיין יש לי כי אני כבר לא נכנסת לשם יותר) יצירות שהמחשב לא מוכן לאפשר לי לתקן אותן או לשנות בהן ואומר לי משהו שאין מקום יותר (לא זוכרת בדיוק). אז זהו. לא חשוב. הכול לטובה. שבת שלום.
[ליצירה]
לוגן לוגן, תודה. האמת - לא הייתי מתנגדת לקבל הצעות והסברים למה בדיוק התכוון בלייק (וגם מבחינה סמלית) כשכתב על גן האהבה שלו ועל בית התפילה שהופיע במרכז השדה במקום בו שיחק פעם כילד ....
[ליצירה]
הרהרתי לי לפתע ביני לבין עצמי כי זו בוודאי הייתה החווייה once in a lifetime של בלעם. שלא בכל יום (על דרך ההמעטה) יורד ה' לדבר עם מישהו, בין אם הוא נביא קוסמופוליטי או כל מיני כאלה שיש היום שמתיימרים. ומה הפלא אם כן שבלעם ניסה לעכב אצלו את הישות המופלאה הזו, את אלהי ישראל ? והוא לא פחד ממנו. הוא ידע בדיוק עם מי יש לו עסק. ואחרי שעשה את כל מה שעשה ונעשה לו כל מה שנעשה וחווה בנסים ובנפלאות ובאתון מדברת מה הוא אומר לאל חנון ורחום ?
" והיפה שבדברים שבהמשך לאחר שבלעם מודה : "חטאתי" והוא אף יודע כי היה עליו אפילו למות בחטאו זה הוא מפטיר כנגד מלאך האלוקים את המשפט הבא :
""ועתה אם רע בעינך אשובה לי".
דהיינו - יודע הוא שייסלח לו ולא ימות.
[ליצירה]
תודה. בקשר לסימני השאלה - הם מופיעים ביצירותי - כנראה חלק מאופיי. למשל:
http://www.tzura.co.il/tshsd/yezira.asp?codyezira=11004&code=1626
כבר שמתי לב בעצמי שבד"כ ביצירות שלי יופיע בעל חיים או מלאך, פעמים רבות יהיו סימני שאלה, וגם היצירות פותחות בקול ענות חלושה ומתגברות לקראת הסוף. כמדומני כאן הופיע דג.
[ליצירה]
טוב שי (והדס). יצירה זו נמצאת על אותו דף במחשב שלי עם היצירה ששמתי היום (המשורר) ועם יצירה נוספת על משוררים שעוד לא שמתי בצורה. למעשה הופיעו כולן בפרק זמן אחד (אולי יום אולי שעה) אולי עקב צפיה על יוצרים מיוחצנים בטלוויזיה.
ועל דליה רביקוביץ נכתב "אטיוד לטיוטה". חבל שהלכה.
תגובות