תודות רבות לעורכת "ערוגה" שהצליחה להכניס את התמונה לאתר לאחר שאני לא הצלחתי. מדובר בחתול שהבעלים מת, הילדים מכרו את הדירה וזרקו את החתול. חתול בוגר, מסורס, *ללא ציפורניים*. היה חולה זמן רב והתעקש לשבת בכיור, שם היה קריר ונעים.
התיאור של חייו השמחים כעת מופיע ביצירה השניה שביצירה "חתול שלי יושב על המזגן". זה חתול ענק, מתרוצץ במדרגות, מתחנף לדיירים (שלא כולם אוהבים אותו) עולה במעלית ומחזר אחרי נשים צעירות (כן.)
יצירה? תמהני.
אם כתבת עליו שיר או קטע, אפשר לצרף אליו את התמונה. אבל כיצירה? אני לא רואה אומנות בצילום - יותר מדי רקע, אין מיקוד, אין שום זוית מעניינת, סתם תמונה ביתית רגילה...
אני בת :(
כדאי לך לחתוך את התמונה רק מסביב לבוני, ולשלוח מחדש. כך תהיה התמקדות בחתול, וגם זה יהיה גדול יותר... דברי גם עם מנחם או ערוגה שיכניסו בפורמט גדול יותר... דבר שלישי - אם זו לא תמונה אומנותית (שוב, אין כאן אלמנט מיוחד, זוית ייחודית, פרספקטיבה, קומפוזיציה וכו'), אולי בכ"ז כדאי לשלב את זה ביצירה אחרת על החתול?
בהצלחה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
תודות רבות לעורכת "ערוגה" שהצליחה להכניס את התמונה לאתר לאחר שאני לא הצלחתי. מדובר בחתול שהבעלים מת, הילדים מכרו את הדירה וזרקו את החתול. חתול בוגר, מסורס, *ללא ציפורניים*. היה חולה זמן רב והתעקש לשבת בכיור, שם היה קריר ונעים.
התיאור של חייו השמחים כעת מופיע ביצירה השניה שביצירה "חתול שלי יושב על המזגן". זה חתול ענק, מתרוצץ במדרגות, מתחנף לדיירים (שלא כולם אוהבים אותו) עולה במעלית ומחזר אחרי נשים צעירות (כן.)
[ליצירה]
יצירה? תמהני.
אם כתבת עליו שיר או קטע, אפשר לצרף אליו את התמונה. אבל כיצירה? אני לא רואה אומנות בצילום - יותר מדי רקע, אין מיקוד, אין שום זוית מעניינת, סתם תמונה ביתית רגילה...
[ליצירה]
אני בת :(
כדאי לך לחתוך את התמונה רק מסביב לבוני, ולשלוח מחדש. כך תהיה התמקדות בחתול, וגם זה יהיה גדול יותר... דברי גם עם מנחם או ערוגה שיכניסו בפורמט גדול יותר... דבר שלישי - אם זו לא תמונה אומנותית (שוב, אין כאן אלמנט מיוחד, זוית ייחודית, פרספקטיבה, קומפוזיציה וכו'), אולי בכ"ז כדאי לשלב את זה ביצירה אחרת על החתול?
בהצלחה!
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
ביוגרפיה יפה וממצא עם תמונות שמן של המחבר נמצאת ב- http://www.english.cam.ac.uk/spenser/biography.htm
הסונטה שבכאן היא מהידועות (לדעתי עקב הצליל המקסים באנגלית) ומספרה 75. היא מהווה דוגמה נפלאה לרוח השירה כאשר לא ניתן להסביר מדוע היא כל כך נפלאה.
ספנסר נולד לפני שייקספיר ומת לפניו (שייקספיר חי ב- 1564-1616 ואילו ספנסר ב-1552-1599.
ספנסר נודע לא רק כסופר אלא גם כמסאי. בתום הביוגרפיה שציטטתי למעלה את הקישור שלה מופיע הפסקה המסכמת כלהלן:
"ספנסר היה ידוע לבני תקופתו כ"נסיך המשוררים", בעל שיעור קומה בשפה האנגלית כמו וירגיליוס בשפה הלטינית. הוא הותיר מאחריו מסות מדהימות בכל סוגה של הפיוט, מהפסטורלי והאלגי ועד לאפי ול"אפיתלמיון" (שירי כלולות). ואף כי החיבור שלו על הרפורמציה של אירלנד לא פורסם עד 1633 ניכרת בו כבר אז הבנה חודרת לבעיות שעמדו בפני ממשלת אנגליה בשליטה באירלנד ויכולת לכיהון בתפקיד פוליטי שהייתה עמוקה כמו כשרונו הספרותי. [המשורר] מילטון יטען ש"ספנסר הוא מורה טוב יותר מ[תומס] אקווינס " ודורות של קוראים, תלמידים ומלומדים העריצו אותו על השימוש המעודן בשפה, על דמיונו חסר הגבולות, על הידע העצום שלו בתחומי הדת והקלסיקה, על הבנתו החדה בפילוסופיה של המוסר והפוליטיקה ועל כישרונו המושלם ללא פגם לסנתז ובתוצאה להביא הנאה צרופה.
[ליצירה]
ביתיה, תודה לך. הסוגריים הרבועים הם מעין ניסוי כזה. לא ראיתי סוגריים רבועים בשום יצירה. הבית האחרון הוא אכן מעין התרחקות. לא יודעת מדוע זה קורה לי כך. גם ביצירה שלפני זו, שנקראת "בתל אביב העצים כמשים לאטם בקיץ" קרה לי דבר כזה בבית האחרון. שמחה שנהנית.
תגובות