צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
מסורת הטלת הגורלות אצל יהודים מופיעה עוד בתנ"ך. ייתכן שגם של הימורים (?) . מכל מקום, נראה לי ששחיתות קיימת לא רק במקום שאתה מציין. וגם באינטרנט קיימים ההימורים. אני מסכימה עמך שאין לעודד בשום פנים אנשים לשאוב ניחומים וחלומות מהימורים.
[ליצירה]
התקשתי להבין את כל מה שאתה כותב כי איני מלומדת בכגון אלה. ואולם בקשר לקב"ה ולחילוניות: לפעמים אני רואה שומרי מצוות (לבושי השחור וכובעיהפרווה למשל) אם יחלפו ברחוב לידי והם מסבים את ראשם. ואני חושבת: איזה מין מאבק זה ביצר הרע ? הרי אתם פחדנים. במקום להביט ישר ואם יש יצר לגרש אותו, אתם בורחים מהיצר מראש. הרי אומרים שבמקום שבעל תשובה עומד בו לא עומדים ??? (אחרים). ולדעתי מי שסוגר עצמו מרוב פחד מהיצר ומהעבירה בשכונה שלו וחושב שזו דרישת הקב"ה - נראה לי שטועה במקצת.
[ליצירה]
[ליצירה]
לוגן לוגן, תודה. האמת - לא הייתי מתנגדת לקבל הצעות והסברים למה בדיוק התכוון בלייק (וגם מבחינה סמלית) כשכתב על גן האהבה שלו ועל בית התפילה שהופיע במרכז השדה במקום בו שיחק פעם כילד ....
[ליצירה]
ל-אנוכי ק. אני חושבת שעינת היא משוררת גם כשכותבת פרוזה והקטע הזה יצא ממקום של שירה ולא פרוזה ועל כן הדברים שאתה (את ?) מציינ(ת) כחסרים לא שייכים שם לעניין. רק הרגע, מגע האבנים , הוויה מתמשכת.