צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
מסורת הטלת הגורלות אצל יהודים מופיעה עוד בתנ"ך. ייתכן שגם של הימורים (?) . מכל מקום, נראה לי ששחיתות קיימת לא רק במקום שאתה מציין. וגם באינטרנט קיימים ההימורים. אני מסכימה עמך שאין לעודד בשום פנים אנשים לשאוב ניחומים וחלומות מהימורים.
[ליצירה]
זה שיר מקסים שבמקסימים.
במקצב משהו לא מושלם. למשל: "למה תפחדי מהלא נודע" אם היה כתוב: "למה תִראי מהלא נודע: היה נשמע מקצב נעים יותר (לאוזני כמובן )
אבל 'תראי' אינה מילה בשימוש יומיומי או לילדים...
מקסים שבמקסימים השיר והרעיון. יש בו יופי שמתגבר על הכול. ואולי גם לחושך יש פדות.
[ליצירה]
לא הייתי מתרגמת דווקא את היצירות האלה, הן קשות בעיני ולא ממש ליריות. ההתמודדות עם הבית האחרון, עם האטומים של דמוקריטוס מוצלחת.
[ליצירה]
[ליצירה]
הלך רוח
לאחר בירורים מקיפים התבררו לי שני דברים: אחד - אם הוא נח בכנפיים פרושות הוא עש (ולכן היה עש). שניים: יש פרפרים שחיים עד שלושה חודשים.
אנחנו חיים בעולם סטרילי ופלסטיקי ולא מודעים לחוקי הטבע שנבראנו בהם. אפילו למות הולכים לבית החולים. אמנם תפילות של יהודים מתייחסות לגוף (כמו תפילת הנקבים) ולמאורות. בדרך כלל מרססים את הכל. הפרפר (עש) ההוא , מסלול הגלגולים, החיים, המוות, ההתפרקות והשימוש בידי הנמלים והכל אצלי בבית, בלי שיופרע ובלי שיזיקו לו, כל הדמויות הללו שברגיל נעלמות מעין האדם ...
שבת שלום גם לך
[ליצירה]
לכולם באתר וגם לך.
במקום לעשות ENTER בסוף שורה, יש לעשות SHIFT + ENTER ואז לא יווצרו רווחים גדולים כאלה בין שורה לשורה.
מאיר, המילה הראשונה "ליפתי" ברחה לך לצד שמאל רחוק רחוק בדף .....
[ליצירה]
שי. לשאלתך. זה משהו אינטרנטי כזה שצריך להגיש עד סוף ספטמבר. ואז או שיקבלו או שלא ואו שיודיעו או שלא. זה באנגליה. תלוי מה יהיה מצב הרוח העולמי עד אז.
לונגליט הוא ספארי חיות באנגליה בטירה אליזבטנית. הביביסי הראה אותה תקופה ארוכה מדי יום בצהריים. יש שם שכיות אומנות וחמדה. הלורד או דוכס הנוכחי הוא צייר מודרני שמצייר על כל הקירות שם (אני לא בעד זה) ואת הפרק עוד אביו פתח כי הם לא יכלו להחזיק את האחוזה הענקית. פילים, זאבים, אריות, כלבי ים, גירפים, קרנפים, קופים, גורילות על אי במרכז הנהר, ומגוון בעלי חיים קטנים יותר.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות