צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
בעיניי זה סיפור מזעזע. כולל הנידוי: "נדוהו, מת בנדויו, וסקלו בית דין את ארונו." הסקילה של הארון באבנים. אני לאאגיד מה אני חושבת, לא על אז וגם לא על יהודים מסוימים היום. ואלה העובדים את האל הטוב, מלך העולם, אבינו שבשמיים, ארך אפיים ורב חסד ? טוב לי שאני מאמינה כמו תינוקת ושלא חונכתי בידי דתיים.
[ליצירה]
Liran is *my* grandaughter and on Thursday I will be seeing her in Canada. This is actually a personal poem but aboput the Jewish people, five generations, and all over the world.
[ליצירה]
יצירות כמו פעם עם תוספת ציוריות שנעלמה כבר מהשפה העברית. הייתי רוצה לדעת מה שפת אמו של המחבר. אני מניחה שעברית שפה שניה שלו או שפת אם שניה. בגנו של הקב"ה יש פרחים רבים. ומה יפה פרח זה שאין בו שנאה ואנו יכולים להתבונן בו.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
כן.תודה.כמזומני יצירה זו תורגמה על ידי מספר אנשים. לגבי הערתך -ניסיתי לשמור על מספר השורת שהוא 14 כי היצירה באנגלית הינה במבנה של סונטה, 14 שורות פנטמטר ימבי (ביצירה בעברית רק מספר השורות ואין החריזה של א' ב' א' ב' לפי פנטמטר ימבי וכולי).
תודה על השבח.
תגובות