מצד אחד התמונה באמת קטנה, ואני משער שהתמונה המקורית הרבה יותר גדולה.
אבל מצד שני אל תשכח שהתפקיד שלך בתור צלם הוא להוביל את הצופים לנושא שלך, לפואנטה של התמונה, ולא משנה מה גודל התמונה. אם לא מבינים אז כנראה שהתמונה לא טובה.
אם היית בוחר זווית אחרת, וכמובן שיותר קרובה, אולי היה ניתן להבין את מה שאתה צילמת ושעדיין יובן שזו שורת שירותים.
[ליצירה]
מצד אחד התמונה באמת קטנה, ואני משער שהתמונה המקורית הרבה יותר גדולה.
אבל מצד שני אל תשכח שהתפקיד שלך בתור צלם הוא להוביל את הצופים לנושא שלך, לפואנטה של התמונה, ולא משנה מה גודל התמונה. אם לא מבינים אז כנראה שהתמונה לא טובה.
אם היית בוחר זווית אחרת, וכמובן שיותר קרובה, אולי היה ניתן להבין את מה שאתה צילמת ושעדיין יובן שזו שורת שירותים.
[ליצירה]
my hebrew is not working
so I'll try to use english rhyming
aruga, has said here alot
to a person who has no plot
he should of put the song
under shir-bdicha (if I'm not wrong)
but since he didn't, I can
just guess he has some plan
to get all the female writers
who use the net
to reply with disgust so
he'd have to regret
ever writing something
on the this site
and I really hope
I got it right
[ליצירה]
כמוכן הלכתי ברחוב באחת הערים בארץ בליל יום העצמאות ולמרבה הפלא ברחוב הראשי של העיר במקום בו נמצאו כל הבמות והאירועים מצאתי דגל ישראל אחד בלבד הוא היה קטן זרוק על הרצפה ורמוס. כנראה שכיום יום העצמאות הוא לא הכרזת המדינה אלא יום קבלת עצמאות מעכבות להשתלח באנשים עם שלג ופטישים יום שהפך ליום הוללות וחוסר טעם.
[ליצירה]
קפטן ונשמת, היקרים
מתי תחדלו מהריבים
קפטן "עוקץ" לנשמת
והיא על זה מתעצבנת
חבל שהם לא כותבים
בצורה יותר מעוצבת
במקום סתם שורות
בכל תגובה ותגובה
אפשר להכניס חרוזים
עם טיפת מחשבה
אז קדימה לעבודה
לשניכם אני אומר
ולזכור בכל עת
"ואהבת לרעך וגו'
[ליצירה]
לכל אחד יש תפקיד למלא ואי אפשר להחליט שלא עושים את התפקיד כי לא בא לנו אז הטלה הוכיח זאת ע"י מילוי תפקידו ביתר שאת- להיות אוכל לשלב מעליו בפירמידה. כתוב טוב, נהניתי.
[ליצירה]
כתבתי את זה בפורום פעם. הבעיה בארץ זה שלהיות יהודי זה להיות ישראלי ולכן כל חילוני בארץ לא צריך לעשות מאמץ להיות יהודי גם רוסי גוי לא צריך לעשות הרבה כדי להיות יהודי.
בחו"ל כדי להיות יהודי אתה צריך להשקיע, מה שנותן יותר קשר לעם היהודי, יש קהילה יש בית כנסת יש חינוך יהודי וזה גם למי שאינו דתי. זה חסר בארץ.
[ליצירה]
אני שונא אנשים שמוציאים סטיגמות על קבוצות שלמות. חלק מהדברים נכונים על חלקים נרחבים של האוכלוסיה ולא רק ב"דוסילנד" אבל יש בהחלט דברים שראוי לסלוד מהם, מה שאת עשית למשל..
תגובות