עמוד השחר ערפילי
חושף דוק קרני שמש
ושני לבבות תועים
דרכם זה אל זה
מבין סלעי מגור
חשופים ושוממים
אהבה אדומה ותוססת
תזרח ותחלחל
כיין ישן נושן
הנמסך ומוסך
שיכרון אהבה ועלומים
לקול חליל רועים
העולה ובוקע מן הגיא
מאוד מאוד אהבתי:
"ושני לבבות תועים
דרכם זה אל זה
מבין סלעי מגור
חשופים ושוממים"
רעננות כזאת, כיף לקרוא. ומשחקי המילים.
משהו טהור-טהור לפחות כמו בבקר (זה מה שבא לי)
העקידה.
מאוד מאוד אהבתי:
"ושני לבבות תועים
דרכם זה אל זה
מבין סלעי מגור
חשופים ושוממים"
העקידה.
קרוב לשבע שנים באתר "צורה" ועדיין היד (עם העט) נטויה.
נשוי ואב לשתי בנות.
עוסק בכתיבה בתור תחביב ובתור עורך ספרותי ורעיוני
לאחרונה יצא ספרי "מיתר סמוי"
[ליצירה]
מאוד מאוד אהבתי:
"ושני לבבות תועים
דרכם זה אל זה
מבין סלעי מגור
חשופים ושוממים"
העקידה.
[ליצירה]
מאוד מאוד אהבתי:
"ושני לבבות תועים
דרכם זה אל זה
מבין סלעי מגור
חשופים ושוממים"
העקידה.
[ליצירה]
----
ואו
אילו זכרונות ילדות!
מזכיר את השיר "כך היינו בשכונה"
אתמול ראיתי בערוץ 33 (בחצות הליל) תכנית על משפחתו של עוזי חיטמן והם מזכירים מאוד את אותם תיאורים שתיארת על רמת גן וגבעתיים של פעם
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
קלסיקה של אגדה בדיונית עם סוף - התחלה מאוד מקורי, סוף שמנחיל את האור ואשר ממנו מתחילה המילה "בראשית" המסמלת את אבי אבות ההתחלה ואת "ויהי אור".
לעניות דעתי -טוב תעשי אם תעברי על היצירה,תקדישי מעט מחשבה ותעשי מעט עריכה לגבי טעויות הדפוס הקטנות
בהצלחה!
[ליצירה]
בקריאה של הסיפור הבן יקיר חלק ג', באמת ניתן להבין את הסיבות לכך שחברתך עזבה את הדת, שזה מה שכתוב בסיפור וסליחה על הציטוט:
"בקיצור נשבר לי מהדת בגלל הקטע הזה של אנשים שלא רואים אנשים אחרים ממטר,מקדשים את האדמה, ובמיוחד האיומים באס אם אס על זה שהעזתי לרחם על הערבים.
עזבתי את היישוב, ירדתי לתל אביב וניתקתי את הקשר עם העולם שהייתי בו לפני כן,שכרתי דירה במרכז תל אביב עם עוד שתי שותפות ולאט לאט נכנסתי לדבר שהיה אנטי תיזה לכל העולם הזה שהכרתי וזו הייתה הסצנה של המועדונים במרכז תל אביב.
אומנם היו ימים שלא יכלתי לישון בבית, אלא בבית ידידים וידידות ככה עד שעברתי לגור במלך ג'ורג " היו ימים של רביצה בשמש החוף והיו המון יציאות עם בחורים שהתפתחו לקטעים קצרים. שבת הפסקתי לשמור, כשרות שמרתי מידי פעם עד שבארצות הברית הפסקתי לגמרי, עכשיו אני אוכלת כאן בעיקר פירות ים שאני מזמינה מהמסעדה ההיא בירמיהו ,אני אספר לך שבקושי צמתי ביום כיפורים.
מצאתי לעצמי חברות חדשות.עכשיו אני מבוססת כמו שצריך ועובדת ומרוויחה טוב ויש לי אצל מי לבקר".
בקיצור בנית מונולוג כנה ששולח אותנו להבין את הסיבות לכך בסיפור אחר, שזו טכניקה מעניינת.לא פחות מעניין הינה הסיבה לכך שחברתך נוהגת כך כאנטי תיזה לעולמה הקודם.
תגובות