למה אני אף פעם לא שומע או רואה גם מעט התחשבות בחיילים שעשו את העבודה הזו? אם כבר אתה כותב שגורשו תכתוב שגורשו ע"י הממשלה ולא ע"י חיילים.
אני עצמי לא הייתי בהתנתקות אבל פלוגה שנייה שלנו שבהם הרבה מאד חברים שלי, היו שם, ואני יכול להבטיח שהם בטראומה עד היום. זה לא היה קל לאף אחד, אבל זה בוצע ולא יעזור כמה שנלעס את זה.
אז במקום להוציא את העצבים על חיילים תמימים ע"י סטיקרים מגעילים או ע"י השמצות ברחוב (איך אתה לא מתבייש להסתובב על מדים!!! מה אתה גאה שאתה בצבא הגירוש???? תתבייש לך!!!!!) תחשבו טוב טוב במי אתם בוחרים בבחירות הבאות.
מצטער אם זה מעט חריף אבל ככה אני פשוט מרגיש.
וואי!! איזה עצוב!
עצוב שמגרשים אנשים שלא עשו מימהם דבר רע לאף אחד מביתם, ווזורקים אותם לרחובות!
ציור איכותי, אילולי הנסיבות, הייתי אומת שזה רעיון יפה....
יש לזה ממש משמעות עמוקה!! וואוו!!
כשרואים את זה, נזכרים בכל מה שהיה, הלב כבד, הרוח נשברת.....
זה כ"כ יפה, כואב ............................................................................................................................................
[ליצירה]
למה אני אף פעם לא שומע או רואה גם מעט התחשבות בחיילים שעשו את העבודה הזו? אם כבר אתה כותב שגורשו תכתוב שגורשו ע"י הממשלה ולא ע"י חיילים.
אני עצמי לא הייתי בהתנתקות אבל פלוגה שנייה שלנו שבהם הרבה מאד חברים שלי, היו שם, ואני יכול להבטיח שהם בטראומה עד היום. זה לא היה קל לאף אחד, אבל זה בוצע ולא יעזור כמה שנלעס את זה.
אז במקום להוציא את העצבים על חיילים תמימים ע"י סטיקרים מגעילים או ע"י השמצות ברחוב (איך אתה לא מתבייש להסתובב על מדים!!! מה אתה גאה שאתה בצבא הגירוש???? תתבייש לך!!!!!) תחשבו טוב טוב במי אתם בוחרים בבחירות הבאות.
מצטער אם זה מעט חריף אבל ככה אני פשוט מרגיש.
[ליצירה]
וואי!! איזה עצוב!
עצוב שמגרשים אנשים שלא עשו מימהם דבר רע לאף אחד מביתם, ווזורקים אותם לרחובות!
ציור איכותי, אילולי הנסיבות, הייתי אומת שזה רעיון יפה....
[ליצירה]
יש לזה ממש משמעות עמוקה!! וואוו!!
כשרואים את זה, נזכרים בכל מה שהיה, הלב כבד, הרוח נשברת.....
זה כ"כ יפה, כואב ............................................................................................................................................
[ליצירה]
בקשר לשם
גם לי מדורת השבט עושה אסיטואציות ממש גרועות (למרות שלא ראיתי. אלא דווקא בגלל זה) באמת התלבטתי אבל בסוף לחצתי אישור כי היה נראה לי שזה השם שיגרום להכי הרבה להכנס :-) ( מה לא עושים בשביל פירסום?)
[ליצירה]
וואלה! צודקים
יש לי את הציור הזה כבר שנתיים ואף פעם לא שמתי לב לזה.
גם שמתי את זה פעם בפורום הארי פוטר בתפוז ואף אחד לא כתב לי את זה. פלאי פלאות!
[ליצירה]
כי...
כי אני אולי יוציא אותו מתישהו או בספר או בעיתון.
הייתי שם כאן פרק או שניים לדוגמא. אם היה אפשר להעלות תמונות בגודל יותר רציני והנורמלי מהבדיחה של ה 100 kb. שזה פשוט כלום.
[ליצירה]
החרדים לא גזענים
אבל כשאתה עושה כאילו כרזה של קבוצה גזענית בסגנון חרדי אז ככה זה נראה. זה לא קשור אם זה קיים במציאות או לא בפעם האלף! (חוץ מזה שלא חסר קיצונים בכל מחנה. אבל זה לא קשור לעניין כמו שהסברתי כבר)
[ליצירה]
ברור שזה קורה גם במקצועות אחרים
ברור שזה גם קורה עם בעיות בלשון או עם חומר בהיסטוריה. אבל שם זה באמת לא בעיה. באמת השימוש העיקרי של מקצועות החול הוא בבגרות.
מה שהקומיקס צוחק\בוכה עליו זה שבישיבות תיכוניות מרוב כל הבגריות והמבחנים גם למקצועות קודש מתנהגים בסוף כמו משהו שלומדים בשביל המבחן.
גם אצלי בישיבה התיכונית שלי הרבנים לא מפסיקים להגיד "אנחנו לא לומדים גמרא לבגריות, הבגריות מעל לראשינו וכו'" אולי זה היה עובד... אם הם בעצמם היו מאמינים בזה...
תגובות