[ליצירה]
אור יש לך טאצ' טוב ואתה מנגן יפה, אז מספיק עם הדוגמיות, תן לנו קילו וחצי בבקשה.
ומה יהיה עם השמות לקטעים?
הסגנון הרבה יותר פופ-בלוז מאשר ג'אז.
[ליצירה]
מאיר, איתמר
אני לא רוצה להישמע בוטה, אבל בחייאת:
תגובות כמו שכתבתם כאן, ויכוחים כמו שניהלתם פה: מוסיפים רע בעולם. מותר להתווכח, אתם לא חייבים להסכים אחד עם השני, אבל למען עצמכם בתחילה, ולמען כולנו לאחר-מכן - אל תשנאו כל-כך אחד את השני. תלמדו לקבל ולהבין.
[ליצירה]
וואוו. עצוב נורא. נוגה וטראגי. אני לא יודע אם בנאדם במצב-רוח כזה פתוח לקבל ביקורת, או מעניין אותו מה אני אכתוב כאן בכלל, אבל סימני פיסוק מוסיפים המון.
[ליצירה]
למרות זאת
ואף-על-פי שכבר ראיתי את הקטע הזה בישיבה, וקראתי אותו לפחות שלוש פעמים (פעם אחת סתם, פעם שנייה עריכה, שלישית ביוצמ"ח), הוא עדיין מדהים אותי. מאוד חזק.
[ליצירה]
כשכתבתי על בעייה של סאונד אחד, התכוונתי בעיקר לכך שרמת הדיוק בנגינה של שלושה צלילים או יותר (בעיקר כלים כמו תופים ובס) יכולה להיות הרבה יותר נמוכה. בעברית - כמות גדולה של סאונדים שונים מחפה על טעויות קטנות. כשמנגנים אך ורק סאונד אחד- כל טעות באה לידי ביטוי, לכן הוא כהגדרתך "פחות מהוקצע", אני מסכים איתך, אבל בכל זאת אני אוהב את הקטע הזה. אין ספק שהיה הרבה יותר קשה לנגן אותו מאשר את הקודמים ( 6 דקות ויותר בלי לעשות טעויות בקטע נגינה שהוא די מסובך בחלקו, בעיקר בסולואים, דורש מיומנות שעדיין, ואני מקווה שרק 'עדיין' אין לי).
[ליצירה]
לדעתי..
הויכוח אם אלהים קיים הוא ויכוח מעניין כלשעצמו, אבל זה לא ממש משנה. אנשים מאמינים במשהו, וזה משנה אותם- גורם להם להיות יותר טובים בדברים שהם מאמינים בהם, בדיוק כמו שאדם לא מאמין מפתח איזשהי דרך חיים רצויה, ומנסה להביא אותה לידי ביטוי, והאמונה היא פשוט דרך אחרת לעשות את זה.
תגובות