[ליצירה]
דווקא במשטר
החומינסטי הייתה סתימת פיות,ודווקא בן לאדן מנסה לפגוע במטרות הישראליות בעולם,ופאשיזם הינה לוחמנות,אני בסך הכל רוצה למנוע את המלחמה הבאה
אתה ושכמותך הם המקדמים אותה
[ליצירה]
ניתן
ניתן להבין שישנה דעה שגורסת שצריך לפנות ישובים,ניתן להבין)למרות שלא ברור לי איך) דעה שגורסת שפינוי ישובים מוביל לשלום,ניתן להבין שפינוי שיובים הוא הצחת נפשות אבל לא ניתן להבין כיצד אפשר לקוא לציבור שלנו ולמעשיו סטייל גולדשטיין,והרי מאז תחילת האינתפדה נרצחו אולי 10 ערבים ע"י מחתרות יהודיות,ולא ברור שזה לא נעשה ע"י שמפניות ובורך למיניהם,ושנית עוד לא הוכח שמה שהיה במערה היה טבח בפלסטינאים חסרי ישע,זה נררה יותר כמו הגנה עצמית מפני המון משולהב שהתכוון לבצע הצגה שניה למאורעות תרפ"ט.
אין ביני לבין חמסניקיות דתית ולו שמץ של דמיון כי מה שמניע את החמאס זה בעיקר שלא יהיו פה יהודים,ומצידם שכל הערבים יטבעו במצולות,אך לי לעומת זאת אין בעיה שהערבים יחיו פה,במעמד של תושבים(ולא אזרחים).דבר נוסף כותבים לדכא ולא לדכאות.
נ.ב
את הקבלות על יישוב הארץ תשמור,ותגיש במס הכנסה ביום מן הימים,כדי שתוכל לקבל החזרים.
[ליצירה]
אמת
ללמד את ההמונים
כיצד חסנו על חיי אלפים
שהפכו ברבות הימים למחבלים מתפוצצים
כיצד ילדי החמד של אז,
הן הפצצות המתקתקות של עכשיו
עלינו ללמד אמת,שלהם 22 מדינות
ולנו רק אחת,קטנה,כמעט זניחה
ולזעוק בגרון ניחר,קבלו את מרותנו
או שתהיו הטפטים של מחר
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אתה טועה
בס"ד
א.אני לא מבין למה אתה נטפל לפסים אישיים,כי אני עכשיו משרת בצבא,אז הרי לך כגמולך.
ב.אתה תופס דברים בפרספקטיבה מאוד צרה,מה הקשר שהיו 1000 הרוגים במלחמת השחרור היו 6000 מספר ההרוגים אינו מעיד כהוא זה על הנחיצות או אי הנחיצות של מלחמה,לדוגמא מלחמת הונדוראס-אקוודאור פרצה בעקבות משחק כדורגל,לזה אני קורא שטות.אף 1 אינו טוען שלא היו שגיאות במלחמה,אבל זה אינו מעיד על כלום.
תגובות