[ליצירה]
בעז כתוב תרבותנו ולא תרבותו אני מרגיש שמשהו מהתרבות באמת נלקח כי הרי אהוד מנור היה פזמונאי גדול ועכשיו הוא יחסר שזה בעצם מעט חסרון לתרבות כי הוא כתב הרבה שירים והכשיו הוא לא יוכל לכתוב יותר . לא אמרתי שכל התרבת נלקחה אמרתי שמשהו כלומר מעט מהתרבות של הזמר הישראלי נלקחה עם אהוד מנור
[ליצירה]
לא מתאים לו
תמי מתוך הכרות (אולי אפילו מעמיקה)אם כותב היצירה אני מוכרח להגיד שכתבתי את הדברים בגלל שזה לא מאים לו(איך שאני מכיר אותו לפחות)לכתוב ככה לכן התפלאתי וכתבתי את מה שכתבתי אני מסכים איתך שכנפי שחר מגזימה אבל רק קצת כי באמת אפילו בתור פנטזיה אסור לבן אדם לכתוב ככה
[ליצירה]
גם כשאין מוזה
ליתוש אני מסכים עם כל המגיבים שהגיבו לפני אני לפעים מנחית עלי מוזה פשוט כותב ןלא מפסיק עד שזה יוצא(וזה עדיין בא מהלב) וכפי שאת רואה לפי התידירות שאני מפרסם באתר שזה יוצא הרבה
אל תותרי נסי לכתוב גם כשאין לך מוזה המציאי אותה ותיראי שז עובד
יובל צים
[ליצירה]
למעשה תמי השיר הזה נכתב כשיר תגובה לשיר"מחר אני עוזב" של בעז (הגיב פה אם לא שמת לב)במקרה אנחנו לומדים באותו מחזור (וישנים באותו חדר) ובאמת עלו לו מחשבות כאלו ולכן כתבתי שיר זה
בעז, אני מקווה שאתה לא מעןצבן
יובל
[ליצירה]
תמי אני עדיין לא מסכים איתך עד כמה שזה אומר תודה על ההשקעה זה כבר מחרפן ונראה בעיני לא רציני למשל אם משהו כל שנייה וכל משפט שאת מדברת איתו היה אומר לך שבת שלום לא היית מתחרפנת? אחרי השבת שלום השלישי זה היה נראה לך כן?ואפילו עם הוא אומר שהוא אוהב אנשים ואת השבת ולכן הוא מרגיש צורך לומר זאת כל שנייה היית מקבלת את זה לי נראה שלא .קחי לתשומת לבך
יובל