אין לי "שמן של מוסך" (כמו שאח שלי אומר) אם את כותבת את זה באמת ובתמים עלייך, אני יוצאת (לצערי הרב) מנקודת מבט שכן....
במילים אחרות- הכבשה השחורה....
קשה להודות בזה, אבל לפחות עשית זאת בדרך הכתיבה, כי גם הכתיבה יכולה להעביר צמרמורת לפעמים...
תודה ששיתפת אותנו במשפט היפה והכואב הזה...
ליתוש.
אם להמשיך את המשל:
לא נעים להיות שן חסרה, אבל על השן החסרה מוצב הכתר.
(זה כמובן מגיע אחרי צילומים, וניתוח, ושתל ועריכת תבנית גבס וכן הלאה... לכל שלב אפשר למצוא גם נמשל. אבל בסוף הכתר הרבה יותר מבריק וישר מהשיניים האמיתיות. אבל, כמובן, הוא מלאכותי. וגם מלכותי. המשל עוד ארוך אבל מוסר ההשכל הוא ששן חסרה תמיד תבלוט בתמונה המשפחתית.)
[ליצירה]
אין לי "שמן של מוסך" (כמו שאח שלי אומר) אם את כותבת את זה באמת ובתמים עלייך, אני יוצאת (לצערי הרב) מנקודת מבט שכן....
במילים אחרות- הכבשה השחורה....
קשה להודות בזה, אבל לפחות עשית זאת בדרך הכתיבה, כי גם הכתיבה יכולה להעביר צמרמורת לפעמים...
תודה ששיתפת אותנו במשפט היפה והכואב הזה...
ליתוש.
[ליצירה]
אם להמשיך את המשל:
לא נעים להיות שן חסרה, אבל על השן החסרה מוצב הכתר.
(זה כמובן מגיע אחרי צילומים, וניתוח, ושתל ועריכת תבנית גבס וכן הלאה... לכל שלב אפשר למצוא גם נמשל. אבל בסוף הכתר הרבה יותר מבריק וישר מהשיניים האמיתיות. אבל, כמובן, הוא מלאכותי. וגם מלכותי. המשל עוד ארוך אבל מוסר ההשכל הוא ששן חסרה תמיד תבלוט בתמונה המשפחתית.)
[ליצירה]
גרושה בזכות עצמה
מצחיק, אני מקווה שאת צוחקת באמת, כי זה בדיוק העניין- צריך לצחוק ולשרוד ולהאמין שזה רצון ה' ולק'בל את הדין ולקוות שיום אחד תבשילי לקשר אנושי. ויש המון אהבות שמחכות בחוץ להיאהב מלבד אהבסת גבר, והחשובה שבהן היא אהבת ה'. יש דבר כזה, אני מעידה.
[ליצירה]
אוי.
עד כמה זה אוטו ביוגרפי? מה לעשות, אני אמא גרושה ויש לי בן גרוש, אז קשה שלא להידרך מול שיר כזה
אבל בשבוע הבא הוא מתחתן שוב, עם ילדה נהדרת.
באמת, זה יגמר בטוב.
זבל רוחני שכמוני- זאת אמירה שירית חזקה אם תשאל אותי. הקורא קופץ מכסאו פ]חות או יותר וזה בכלל לא רע..
[ליצירה]
הכל טוב ויפה, רק תזכור שלא אתה מזמן, עושה, פועל.. זה גם ממנו. הרצון להתעלות- גם זה לא שלך. לכן אין הריני, כי מי אתה בכלל. זה בעצם אנא ה' תן בחסדך שאפתח אל הטוב. לילה טוב.
תגובות