[ליצירה]
נטע -
את כבר יודעת מה אני חושבת.
ואת מסוגלת.
ומצליחה.
אף אחד לא מצליח תמיד.
אוהבת אותך.
[ליצירה]
[ליצירה]
רציתי לומר...
שהשיר הזה כל כך נגע לי, תחושה שאני לא ממש יודעת להסביר אבל הוא פשוט גרם לרשרוש בלב, שיר שכביכול פשטני אך מדהים- לטעמי.
אהבתי נטע.
[ליצירה]
הייי...
דבר ראשון הרשו לי לצחוק צחוק עז ומלא בסרקזם מלא... [משו בסגנון התגובה של סו ליצירה, רק יותר בוטה...]
חחחחחחחחחחחח
באמת.
כי דבר ראשון הייתי מוריד בשיר הזה סה"כ שתי מילים:
בשורה 2 - 'קצת'. ממש לא נכון.
בשורה 16 - 'לא'. כי זה ממש ממש 'לא'... הייתי שם שם אולי משו יותר בסגנון 'ואפילו גם'...
כי, גברת, את מסוגלת...
[רוצה הוכחה? - הנה... יש איזה יצירה, למשל, 'מסוגלת', קוראים לה..]
ודבר שני - תודה רבה רבה רבה רבה על ההנחייה ליצירה הזו. בC הרצינות היא נוגעת מאוד. הרגשה מוכרת מאוד [כתבתי משו בסגנון בטח גם...] ואפילו כואבת מאוד [רק שאצלי אין גם את החלק הראשון.. צילומים וסיפורים וכל זה...]
הייתי מרחיב מאוד בעניין [כמובן...]
רק שהסדר מתחיל -מ-מ-ש- עכשיו...:)
תודה.
[ליצירה]
מוטי-
שמחתי לקרוא אותך ככה, זה מקסים בעני מאד, גם ההבנה וגם הניסוח.
אני לא יכולה לדבר מאותו מקום שלך, מכיוון שבבית מדרש אמיתי אהיה רק שנה הבאה, ואתה שם כבר כמעט שנתיים.
אבל אני חושבת שבסופו של דבר, למורכבות בחיים שלנו, גם בדרך ארץ וגם באמונה יש את העוצמות הכי גדולות,
זה מה שגורם לנו באמת לחיות עם כל מה שזה אומר, להתמודד ולהאבק, לשנוא ולאהוב, ולא לנוח בשלווה על זרי החרציות- בעצם, לא בשביל זה אנחנו פה..
אבל כמו שבחיים המורכבים שלנו (וזה היופי שבהם) יש את ה"רגעים קטנים של אמת גדולה (ופשוטה)" שנותנים לנו את הכוח להמשך, כי בהם אנחנו מבינים בפשטות- שהכל בסדר, שיש עוד קסם ויופי מאחורי כל הקושי,
ככה (לפחות אני מרגישה) גם באמונה שלנו, שעם כל הכאב והקושי- אפשר לפעמים לחוש את שלוות האמונה והפשטות שבה- (צא קצת לנשום אוויר בטבע..) ולהרגיש בצורה הכי טבעית את "הודו לה' כי טוב, כי לעולם חסדו.." ולדעת שהכל בסדר, ואבא אוהב אותנו מאד, וכל המאמצים הם לא לשווא.. ולקבל כח להמשיך להאמין, ללמוד ולעבוד על עצמך- - באהבה ובשמחה.
ומוטי- לעולם רצוא ושוב. זה פשוט ככה.
ובהצלחה..
נטע
[ליצירה]
יש יצירה חדשה של סוערה ולא שמתי לב...?
איזה יופי.
תמיד אומרים לי שמתאים לי לשדך לכל מי שאני יצא איתו את החברות שלי, ולאלדאוג לעצמי...
אני עדיין לא עושה את זה, ואני מקווה שאני לא אגיע למצב המתואר לעיל...
הכל אופן- פשוט מקסים!!
נטע :)