[ליצירה]
נטע -
את כבר יודעת מה אני חושבת.
ואת מסוגלת.
ומצליחה.
אף אחד לא מצליח תמיד.
אוהבת אותך.
[ליצירה]
[ליצירה]
רציתי לומר...
שהשיר הזה כל כך נגע לי, תחושה שאני לא ממש יודעת להסביר אבל הוא פשוט גרם לרשרוש בלב, שיר שכביכול פשטני אך מדהים- לטעמי.
אהבתי נטע.
[ליצירה]
הייי...
דבר ראשון הרשו לי לצחוק צחוק עז ומלא בסרקזם מלא... [משו בסגנון התגובה של סו ליצירה, רק יותר בוטה...]
חחחחחחחחחחחח
באמת.
כי דבר ראשון הייתי מוריד בשיר הזה סה"כ שתי מילים:
בשורה 2 - 'קצת'. ממש לא נכון.
בשורה 16 - 'לא'. כי זה ממש ממש 'לא'... הייתי שם שם אולי משו יותר בסגנון 'ואפילו גם'...
כי, גברת, את מסוגלת...
[רוצה הוכחה? - הנה... יש איזה יצירה, למשל, 'מסוגלת', קוראים לה..]
ודבר שני - תודה רבה רבה רבה רבה על ההנחייה ליצירה הזו. בC הרצינות היא נוגעת מאוד. הרגשה מוכרת מאוד [כתבתי משו בסגנון בטח גם...] ואפילו כואבת מאוד [רק שאצלי אין גם את החלק הראשון.. צילומים וסיפורים וכל זה...]
הייתי מרחיב מאוד בעניין [כמובן...]
רק שהסדר מתחיל -מ-מ-ש- עכשיו...:)
תודה.
[ליצירה]
הלוואי והייתי מבינה הרבה יותר ממה שכתבת.
אבל הניקוד, ומשחקי המילים, והקצב, וכל מה שהופך אותו להיות משהו מיוחד שנגע, אפילו שלא יכולה להסביר למה.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
איזה כיף
שלא מצאתי את עצמי בשום קטגוריה פה במונלוג החביב והמשעשע הזה... אי לכך, ישנו צורך דחוף להרחיב את ההגדרות וההכללות :) בכל אופן, חייכתי... :)
נטע
[ליצירה]
בקשר לסוף הצפוי-
דווקא ביצירה הזו, אפילו ששהסוף כביכול "צפוי", הוא ממש לא מפריע לרצף ולהרמוניה של היצירה. היא זורמת, רגישה ומקסימה, מלאה בניואנסים יפים, וגם אם חלק יכולים להרגיש שהם יודעים מה הסוף, זה עדיין לא מוריד בכלום מהיופי של היצירה.
[ליצירה]
האם לבכות זאת התשובה?
ואני חושבת שיותר מלבכות, צריך -לעשות.
לתקן.
אולי דווקא בתשעה באב לעסוק בנושאים של איך אפשר , ברמה האישית, ברמה הכללית לשפר, לתקן... "לתקן עולם במלכות שדי".
עם זאת אני חושבת שזה מצב "בדיעבד" לכתחילה היה נכון לעסוק בתשעה באב רק באבל בצער בבכי ובקינות, ומזה לקבל כח בימים האחרים לעסוק בתיקון... הבעייה היא שתוך שנייה אנחנו שוכחים איך ולמה, ואת החלק העיקרי שהוא העשייה והתיקון- שוכחים... אפשר לראות את זה הרבה אחרי מסעות לפולין.
בכל אופן, וזו רק מחשבה, אולי כדאי בתשעה באב מתוך ההבנה שזה ממש אנחנו שלא בנינו את המקדש מחדש, לעסוק בדרכים לתיקון עצמי וכללי- כמו שאמרתי (כמובן שלהתאבל ,אבל לא רק) והכי חשוב- שזה לא יגמר בדיבורים, וימשיך הלאה לשינוי ועשייה.
שנזכה לחגוג את ט' באב, ולראות בבנין הבית...
נטע