[ליצירה]
ערוגה- חלק בלתי נפרד מהתמונה זה השם שלה.
כל הרעיון זה שאם היא היתה קוראת לזה סלון זה היה סלון. אבל היא החליטה לקרוא לזה 'בית כנסת' וזה חלק מהייחוד של היצירה. זה מוסיף לה משהו.
קחי לדוגמא את הסידרה של סתיו- היא יכלה לקרוא לה 'משפך', 'ברז של אמבטיה', וכל שאר הדברים שמצולמים, אבל בשם שהיא נתנה לזה היא בעצם הכפילה את הערך של היצירה.
אותו דבר כאן.
[ליצירה]
תמונה מעולה.
עוד לפני שקראתי את ההסבר שלך חשבתי בדיוק את זה. המשחק הזה של נורה מוארת, אבל מה שמאיר אותה זה האור המנוגד לה בדרך כלל, הטיבעי- השמש, עשה לי את זה.
חוצמיזה- לא ראיתי את התמונה בצבע, אבל נדמה לי שאני מסכימה עם שחף.
[ליצירה]
קודם כל- תמונה מדהימה. נכון שהאור על הנעליים קצת מפריע, אבל הוא גם מעניק לה זוית מיוחדת. אוירה כזאת.
אני לא רואה שום פסול בתגובה של שחף. פוליאנה- אנשים שמפחדים שיגיבו להם לעולם לא ידעו איך להשתפר. או שמא את מפחדת להשתפר ולקבל ביקורת בונה?
ואם כבר מדברים על תגובות, התגובה של פרידמן להדס ('סתמי!') היתה קצת יותר בוטה ובכל זאת אף אחד לא העיר לו על זה. פוליאנה לוחמת הצדק איפה את???
גם אני חושבת שכדאי לחשוב על שם אחר. אולי משהו בסיגנון 'גבוה', או 'יחד' או אפילו 'זוג משמים'. אין לי כל כך רעיונות כרגע, אבל את בטוח יכולה לחשוב על שם קצת יותר טוב.
[ליצירה]
אני הייתי משנה את הכותרת (אין לי רעיון כרגע לשם חדש).
אבל דווקא המכונית זה מה שהכי אהבתי כאן, ואת צודקת שהצבע הלבן חיוני כאן. וזה שזאת מונית (נראלי לפחות) בכלל עושה את זה.
מעניין שגמאני חשבתי על המכונית כעל חי.
[ליצירה]
די אני לא יכולה. את פשוט כותבת כל כך זורם. כל כך כיף לקרוא את מה שאת כותבת. כנראה שאת לא רק מצלמת טוב (כן, אני יודעת שאת עוד 'ירוקה' ובכל זאת). את גם כותבת טוב.
[ליצירה]
וואו!
הקומפוזיציה של זה נותנת נקודת מבט מעניינת ממש.
כשראיתי את זה היתה לי הרגשה של החול בידיים ממש...
הדבר שהכי נתן לי הרגשה של עומק בתמונה זה הרגליים למעלה.
רק דבר אחד- לא כ"כ הבנתי את השם, למרות ההסבר שנתת.