[ליצירה]
תודה אבל..
צר לי לאכזב, גם פה תמצאי הומור.
כשעקרון הייתי רוצה לשים את כל ה"יצירות" שלי בקטגוריה חדשה שתיקרא "יציאות". שכן אני כותבת ממקום מאוד שטחי זורם ומתגלגל.
חוץ מהיצירה "אנימציה" השאר הן יציאות שלא ממש יוצאות ממני בפנים, אלא ממני ברובד הכי שטחי.
הבלדה על האיש הבודד אני חושבת נכתבה מהשראת הפורום.
[ליצירה]
אממ..
השיר נכתב בתקופה של דאון מסויים עקב התקפת פתע של 'חתונות' של חברות שלי. שלוש מהן תוך כמה שבועות. איפשהו חטפתי שוק, וקמתי בבוקר עם הרגשה ש'בא לי להרוג משהו'..בפירוש.
אז הרגתי פיל.
_____
השיר זרם מייד אחרי שהבנתי ש'הרגתי פיל'. אני מניחה שזה מצביע וודאי על משהו שקבור בתת הכרה שלי, או משהו מתוסבך-אך משעשע כזה, כך שבאופן העמוק שלו- אני לא יכולה להגיד לחלוטין מה הוא אומר.
אבל ברובד השטחי- אני יוצאת כאן נגד הכח שפועל מהאדם ושאנו קוראים לו 'חוסר בטחון'. כדאגותינו כולן לשווא- כדאי פשוט להעיף אותם לעזאזל, ולהתמקד במה שב א מ ת קיים. לא במה שנמצא בראש שלנו, ומאט אותנו מלהתקדם.
[ליצירה]
תודה אבל..
צר לי לאכזב, גם פה תמצאי הומור.
כשעקרון הייתי רוצה לשים את כל ה"יצירות" שלי בקטגוריה חדשה שתיקרא "יציאות". שכן אני כותבת ממקום מאוד שטחי זורם ומתגלגל.
חוץ מהיצירה "אנימציה" השאר הן יציאות שלא ממש יוצאות ממני בפנים, אלא ממני ברובד הכי שטחי.
הבלדה על האיש הבודד אני חושבת נכתבה מהשראת הפורום.
[ליצירה]
:) וואו.
אז ככה, בהתחלה עוד קראתי את הקטעים הריאליים, הבנתי שיש הקבלה ביניהם לבין הקטע הסיפורי.
בהמשך נטשתי אותם (רק אני,אגב?) .
איטס אמורההה. נהדר. יופי של כתיבה.