אם הבחורה מהצייר צריכה להיות בכיוון הזה, אז לזה התכוונתי. פה יש הרבה יותר בצבע... הרבה יות חיות, עומק.
בכל אופן הפה קצת ריק, חסר הבעה, וגם העין הימנית. ונדמה לי גם שההבעה שהעיניים כן משדרות לא מתאימה לשאר הפנים, כאילו חסר לי איזה קמט של עצבות, או משהו בפה.
אבל שוב אולי זה אני שלא מבין... :)
אין ספק שיש משהו חזק במבט שלה, אבל זה לא נראה לי כמו רוך או עדינות או נשיות.
יותר מכל היא מזכירה לי טובעת. (השיער דומה לגלים. המבע חלול, מנותק כזה. עצוב. אולי מיואש...
[ליצירה]
אם הבחורה מהצייר צריכה להיות בכיוון הזה, אז לזה התכוונתי. פה יש הרבה יותר בצבע... הרבה יות חיות, עומק.
בכל אופן הפה קצת ריק, חסר הבעה, וגם העין הימנית. ונדמה לי גם שההבעה שהעיניים כן משדרות לא מתאימה לשאר הפנים, כאילו חסר לי איזה קמט של עצבות, או משהו בפה.
אבל שוב אולי זה אני שלא מבין... :)
[ליצירה]
אין ספק שיש משהו חזק במבט שלה, אבל זה לא נראה לי כמו רוך או עדינות או נשיות.
יותר מכל היא מזכירה לי טובעת. (השיער דומה לגלים. המבע חלול, מנותק כזה. עצוב. אולי מיואש...
[ליצירה]
איפה פיוס? ניסיתי לימצוא איך מתקשר לפיוס וחוץ מ"בין אתמול למחר " שזה היום וזה פיוס או נק' חיבורבין העבר לעתיד(ולא בטוח שהיתכוונת לזה ) לא מצאתי איך השיר מתקשר לפיוס תסבירי?.. בבקשה
אבל אין ספק היצירה באמת נישמעת חמודה ואם הבין היא אולי תהיה יפה יותר
[ליצירה]
כתיבה יפהפייה!
שיר מלא תקווה ואופטימיות למרות תיאורי הטבע בהתחלה, ההתנגנות הזו שבקריאה מוסיפה להרמוניה של הרעיון עצמו. הכותרת קולעת בול לתוכן השיר, כי הראיה מכל החושים היא הכי ברורה, ללא הראיה יהיה קשה להרגיש בניסים של התחדשות הבריאה..
[ליצירה]
אזכיר לי עכשיו שאני וחברה שלי נסענו באוטובוס לשליחות כמו שאנחנו קוראים לזה באולפנה
וראינו את הנוף המדהים ואז גם ראינו את הזועמה הזאתי שלולית אבל היא היתה כל כך יפה היא הראתה לבורא שאנחנו אוהבים אותו כי היסתכלנו והיתפעמנו מיצירת הבורא
זה יפה לא?(תרתי משמע)
תגובות