אני אוהבת מאד מאד את הסגנון שלך, את חיבורי הצבעים ואת הכשרון.
חבל לי שאין כאן רבים שעוסקים בתחום החזותי, ויוכלו להגיב לך בצורה בונה יותר. אני יכולה רק להגיד שאהבתי.
(משהו לא הסתדר לי עם אוזן שמאל שלה, נראית קצת לא מתחברת לשאר הפנים.)
שוב, ציור יפה מאוד, עם כמה אבלים קטנים... :)
יש חוסר סימטריה בפנים. וזה קצת מחליש את הציור. עד כאן להפעם.
המבט שלה קדימה, מתאים לציור שמראה איך היא נראית כשהיא עומדת מול יקירה שמושיט לה את היד. מישירה מבט קדימה, עם מבט שאפשר לדמיין על מי שלא ראתה אדם יקר הרבה זמן. אבל במבט שני מתגלה שהיקיר עומד לו ברקע, והיא למעשה מפנה לו את הגב. מה שמציג את היצירה כולה באור שונה לגמרי: אולי מוסתרת פה אמירה ביקורתית על היקיר? אולי המילים שצירפת ציניות, ומנסות לשקף אל היקיר איזו יהירות? ואז גם את המבט שלה אפשר להבין אחרת, מבט של מי שנפגעת מההתנהגות של היקיר, שלא שם לב שהוא פוגע בה, והיא, עדינה מכדי להתפרץ, פשוט מפנה לו את הגב, נרגשת כולה מכך שהיא העזה להביע רגש שלילי כלפיו בכלל...
אין ציניות בציור והמילים.השיר הוא מאין חלום, ובציור ,הדמות המרכזית של האישה ברורה ,כי היא המציאות, כל הרקע זה החלום ,כולל הדמות הלבנה הנעלמת, אין לאישה נגישות, הכל במחשבתה.
מקווה שהובנתי.. ובכל זאת לקחתי את הערות לתשומת ליבי, שלך ושל הקודמים.
[ליצירה]
אני אוהבת מאד מאד את הסגנון שלך, את חיבורי הצבעים ואת הכשרון.
חבל לי שאין כאן רבים שעוסקים בתחום החזותי, ויוכלו להגיב לך בצורה בונה יותר. אני יכולה רק להגיד שאהבתי.
(משהו לא הסתדר לי עם אוזן שמאל שלה, נראית קצת לא מתחברת לשאר הפנים.)
[ליצירה]
שוב, ציור יפה מאוד, עם כמה אבלים קטנים... :)
יש חוסר סימטריה בפנים. וזה קצת מחליש את הציור. עד כאן להפעם.
המבט שלה קדימה, מתאים לציור שמראה איך היא נראית כשהיא עומדת מול יקירה שמושיט לה את היד. מישירה מבט קדימה, עם מבט שאפשר לדמיין על מי שלא ראתה אדם יקר הרבה זמן. אבל במבט שני מתגלה שהיקיר עומד לו ברקע, והיא למעשה מפנה לו את הגב. מה שמציג את היצירה כולה באור שונה לגמרי: אולי מוסתרת פה אמירה ביקורתית על היקיר? אולי המילים שצירפת ציניות, ומנסות לשקף אל היקיר איזו יהירות? ואז גם את המבט שלה אפשר להבין אחרת, מבט של מי שנפגעת מההתנהגות של היקיר, שלא שם לב שהוא פוגע בה, והיא, עדינה מכדי להתפרץ, פשוט מפנה לו את הגב, נרגשת כולה מכך שהיא העזה להביע רגש שלילי כלפיו בכלל...
[ליצירה]
שוב תודה :)
אין ציניות בציור והמילים.השיר הוא מאין חלום, ובציור ,הדמות המרכזית של האישה ברורה ,כי היא המציאות, כל הרקע זה החלום ,כולל הדמות הלבנה הנעלמת, אין לאישה נגישות, הכל במחשבתה.
מקווה שהובנתי.. ובכל זאת לקחתי את הערות לתשומת ליבי, שלך ושל הקודמים.
[ליצירה]
חוכמתו מרובה ממעשיו..?!
לדעתי זה לא נכון, העץ עושה את שהוטל עליו ליצמוח לגדול ולשרת את האדם (או עושה המון לעומת האדם)
וחוכמה יש לו ביכלל ?! לא ניראה לי החוכמה שרואים פה
זאת חוכמתו של אלוקים(איך שהוא יצר את העץ וביכלל את הסביבה) הרי העץ לא נוצר עם צלם אלוקים
היצור היחיד בעולם שלפעמים חוכמתו מרובה ממעשיו
הוא האדם
*(או שזה לא מה שהיתכוונתה ?...אז למה היתכוונתה?)
[ליצירה]
תגובות