[ליצירה]
ניצן,
אם לא נלמד לא נתקדם...
ועכשיו לגבי הדימויים: שאני אומר שגופי ונשמתי גפרור בוער ככה אני מרגיש שכרגע אני כמו גפרור דולק שמאיר את דרך החיים שלי ,ומקוה גם את דרכם של אחרים... ואז שהגפרור נשרף ונכבה כמו הגוף הוא הופך לעפר ואפר. וכאן מגיע "החלום הממאן להיפתר" אני לפעמים מרגיש בעצמי שאני חי בסוג של חלום ושלא משנה מה אעשה אני לא אמצה את עצמי ורק שאני אמות והגפרור יכבה החלום ימוצה ויפתר... מקוה שעכשיו הבנת אם לא תגידי לי... תודה!
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
לוגן אחי . דבר ראשון תודה רבה על המחמאות , זה מאוד מחמיא לי , דבר שני אותי לימדו שבשיר צריך להיות ה"מעבר" , משהו נסתר שלא נראה כשקוראים את השיר מלכתחילה. וזה מה שלדעתי מקסים בשירים. שתמיד יהיה בהם משהו מעבר... (-:
לדוגמא (לא שאני משווה אותי אליו) אבל שבוע שעבר שמעתי דיון ברדיו על כמה פירושים יש לשיר "הכניסיני תחת כנפך" של ביאליק... וזה היה מקסים בעיני שכבר עברו איזה שבעים שנה מאז שכתב את השיר הזה ועדיין מנסים לנתח את השיר המקסים הזה שלו. טוב מקוה שהבנת מה ניסיתי להסביר. המשך יום נפלא .
[ליצירה]
ניצן יקרה, גם לך מגיעה כל התודה, גם מימך אני נהנה לקבל הערות ותמיד אני מצליח ללמוד עוד על נושא השירה. לכן אשמח אם תסבירי לי מדוע שיר זה שלי את לא היית מסווגת כשירה?
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
תגובות