[ליצירה]
נסיך.....זה נורא.... זאת אומרת השיר מדהים אבל תוכנו ממש קשה..
למען האמת איך שהוא בהתחלה נתת לי הרגשה שאתה בתחילת מסע התעודדות מבורך...ופתאום- מוות, פצעים, שנאה...אווץ'!
אני באמת מאחלת לך שכבר תגיע למסע של התגברות והתעודדות ותראה שוב עוד כמה מליון דברים מדהימים יש לחיים להציע.
בהצלחה!
נ.ב "לסקול בפצעים ישנים"...-סוקלים באבנים לא??... אני לא מצליחה להבין מה זה לסקול בפציעות כנ"ל על "לרגום בפגיעות במכאובי אחרים"...אשמח אם תוכל לבאר.
[ליצירה]
אני מסכימה עם שניכם שאולי באמת הקטע קצת מקמץ במילים למען האמת רציתי לשים אותו תחת הכותרת במשפט אחד...אין לי מושג איך עושים את זה.
אבל הוא כן אמור להישמע פשוט חד וחלק.
כשכתבתי אותו לא התכוותי שאדם הוא לא בריאה אלוקית אלא שהקב"ה ברא אותנו ונתן לנו חופש בחירה בין טוב ורע ואנחנו...רוב בני האדם איזה 80% בחרו ברע ולכן הפסקנו לשקף את מציאות ה' שהוא הטוב המוחלט.
בכולופן תודה רבהרבהרבה על ההערות!!
[ליצירה]
השיר ממש נחמד!!
אבל, בשביל ליצור חרוזים או מסיבה אחרת העמדת את השורות בצורה שגורמת למשפטים להישמע אחרת ממה שהתכוונת וזה לא נשמע טוב למשל "נשוחח ארוכות בשיחות" (רק בקריאה שניה שמתי לב איך צריך לקרו את זה אבל אולי זה בעצם מה שרצית...)
וגם "עד שנרגיש עייפים אל הבתים החמים.."
שוב נשמע צורם.
ו"נשב בסלע"???בסלע?לא עליו?
ס"הכ השיר יפה והרעין מקסים ואני ממש אוהבת את הכתיבה שלך.
(מקווה שח"ו לא פגעתי)
[ליצירה]
אמ...גם אני שונאת אותו רק הלוואי שידעתי מי זה...
השיר יותר מציאותי פחות מטאפורי באמת גנבו את מחברת השירים שלי....(ואת המוזה שכנראה היתה מקופלת בה....)לבכות.
[ליצירה]
וואו!!!!!!!!
אני מסכימה מסכימה סכימה!!!!!!
לצערי מהמילים:"כמה משמעות לפעולה לגיטימית..." הבנתי פחות אשמח להסבר.
את לא יודעת עד כמה המילה- תודה מגיעה לך....
תגובות