[ליצירה]
שלום מאירה!
מוות אינו הרע היחיד בעולם.
רע הוא היעדר שלמות.
כל דבר שהוא גשמי, מתוקף היותו מוגבל(לא אינסופי), אינו שלם. כלומר, אינו אינסוף.
גם במידה ואכן יבלע המוות לנצח(לא כל מפרשנו(הרמב"ם) הסכימו לבאר את הפס' כפשוטו ואכן טען הרמב"ם כי בסופו של דבר, גם לאחר תחיית המתים, ישובו אנשים למות), עדיין לא נגיע לשיא השלמות(לעולם יהיו לנו גופים וגם אם לא, לא נהיה אף פעם אינסופיים).
אין זה משתמע מדבריי שלא נזכה למציאות טובה יותר.
אכן מקווה אני שנזכה כלנו, למציאות טובה יותר.
אולי מאמרי לקמן, יסייע להחדיר את התודעה הנכונה לשינוי המיוחל.
חג שמח,
אלי
[ליצירה]
אני לא מבין אותך כותב יקר. לכל מה שאמרתי יש מכנה משותף, מדובר על דיני חנוכה. דיני חנוכה כסימבוליה לחיי האדם. שום סיפור חסידי לא מבטאים היטב את הרעיון שציינתי מלבד ה'מסגרת החיצונית' של דיני חנוכה.
חג שמח.
[ליצירה]
[ליצירה]
אני מכיר את התחושה. דמינתי את עצמי בשיר. היה כל כך טוב. חבל שהשיר נגמר.
יפה מאוד.
[ליצירה]
תגובה
שלום תמי!
אני מודה לך על התגובה. קיבלתי את הביקורת שלך. ברם, השיר הוא שיר לזמן מסוים בחיים. לכל אחד יש זמנים טובים וזמנים פחות טובים בחיים. חשוב שלכל עת, יהיה שיר שאיתו יוכל להזדהות האדם.
[ליצירה]
תגובה
השם של השיר אכן אירוני ומעביר מסר שלדעתי משמעו, אני טועה בהרגשה שלי עם המציאות או אני טועה עם הרגשות שלי, אבל אני מעריך נכון את המציאות.
נשמע כמו דיאלוג בין שני אוהבים שנפרדו ללא סיבה מוצדקת. אולי אני טועה.
בכל מקרה השיר מעביר את התחושות בצורה יפה.
יפה:-)
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
תגובות