רגליך הם שיוצרות את הדרך בעצמם
צמתים מתקיימים במקום בו אתה בוחר לנוח
מרשה לעצמך לאבד שליטה ולשאול שאלות
כל בחירה שלך גורמת לדרך שלך להשתנות
התבגרותך נוצרת יד ביד עם מכשולים -תובנות
ככל שתובנותך מתרבים המובן מאיליו אינו מובן מאיליו עוד
ולדרך מתווספים ככרות,צמתים נוספים ,אתגרים
כל בחירה בדרך תגרום לסטיה מהיעוד שחשבת שאליו פניך מועדות ומכאן שסוף הדרך משתנה אין סוף פעמים,כמו קו האופק
(מלבד המוות,הכלים הבסיסיים(משפחה ,חברים מקום תחילת הדרך...)מפת הדרך מסרבת להחשף ויהיה עלייך לטרוח,לחוות,לחיות ,להתחבר לאינטואיציות ולהסיר מעצמך קילופי מסכה ע"מ להנות ממנה ולתת לה להיות,הגשם את עצמך ,אל תפחד להביט גם לצדדים,אל תכנע לתבניות מוכתבות,שמעתי שעם סנדלי שורש הדרך נוחה יותר (:
[ליצירה]
רגליך הם שיוצרות את הדרך בעצמם
צמתים מתקיימים במקום בו אתה בוחר לנוח
מרשה לעצמך לאבד שליטה ולשאול שאלות
כל בחירה שלך גורמת לדרך שלך להשתנות
התבגרותך נוצרת יד ביד עם מכשולים -תובנות
ככל שתובנותך מתרבים המובן מאיליו אינו מובן מאיליו עוד
ולדרך מתווספים ככרות,צמתים נוספים ,אתגרים
כל בחירה בדרך תגרום לסטיה מהיעוד שחשבת שאליו פניך מועדות ומכאן שסוף הדרך משתנה אין סוף פעמים,כמו קו האופק
(מלבד המוות,הכלים הבסיסיים(משפחה ,חברים מקום תחילת הדרך...)מפת הדרך מסרבת להחשף ויהיה עלייך לטרוח,לחוות,לחיות ,להתחבר לאינטואיציות ולהסיר מעצמך קילופי מסכה ע"מ להנות ממנה ולתת לה להיות,הגשם את עצמך ,אל תפחד להביט גם לצדדים,אל תכנע לתבניות מוכתבות,שמעתי שעם סנדלי שורש הדרך נוחה יותר (:
[ליצירה]
לא מתאים לו
תמי מתוך הכרות (אולי אפילו מעמיקה)אם כותב היצירה אני מוכרח להגיד שכתבתי את הדברים בגלל שזה לא מאים לו(איך שאני מכיר אותו לפחות)לכתוב ככה לכן התפלאתי וכתבתי את מה שכתבתי אני מסכים איתך שכנפי שחר מגזימה אבל רק קצת כי באמת אפילו בתור פנטזיה אסור לבן אדם לכתוב ככה
תגובות