שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
קצת אבל הרבה
שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
מתי הספקת להגניב יצירה מבלי שאני אשים לב אליה! אהה!!! אהבתי. אם כי אני לא כל כך בטוח שהריקוד של העננים כל כך מתאים (השיר קצת אפל ופתאום ריקוד :S)
[ליצירה]
בשירך הנהדר הזכרת הרבה נקודות שעליהם אנו צריכים לעבוד.
כן, אנחנו צריכים להמשיך. לא די במעשינו אלה. יש עוד הרבה מה לעשות, מה לתקן, על מה לבכות.
ולא, עדיין לא נגמרה מלאכת הפינוי, ובעז"ה לא תסתיים.
"חזק ונתחזק בעד עמינו וערי אלוקינו."
יפה!
[ליצירה]
זה כה גדול שזה לא יאמן.
הראיה שלך כבר מעל ומעבר.
יש נחת בכתיבה שלך שמשדרת המון.
בעצם, זה לא נחת. ריחופים של ערב שבת, הייתי אומר (וכמה שאני מתגעגע לריחופים האלה, התוקפים בהפתעה משמחת).
ובינתיים, המשיכי לרחף בנשמות הקוראים ומעבר...
תודה!
[ליצירה]
עצוב...
עצוב מאוד ומרגש... כמעט בכיתי יחד איתך...
הכתיבה נפלאה. הגעגוע מורגש לעומק.
גם לי יש מקורות רחוקים בארצות הצפון הקרות. אוקראינה, לטביה, פולין. אך כאן נולדתי, ואיני יכול להשוות את תחושותיי לתחושותייך.
בכל מקרה, יש מה לראות. צאי, צאי וראי אילו נפלאות הארץ טומנת בתוכה. הרימי את המעטה האפור, המחזורי, הישן, המדכא, והיכנסי לעולם אחר.
כן, יש כאן דברים יפים, ולו רק בגלל קדושת הארץ.
בהצלחה!
[ליצירה]
[ליצירה]
ציירי הזמן...
* שינית סגנון בצורה חדה ביותר. מה המקור לשינוי?
* כתיבה מעולה וזורמת.
* הסיום זקוק לשיפוץ קטן, לדעתי. הוא קצת חורג משאר השיר ונשאר מיותם. אולי כדאי להרחיק אותו מגוף השיר, או לקשר?
* תחושה מוזרה שנתת פה... לא הצלחתי לפענח את משמעותה. חזק, בכל מקרה.
תודה!
[ליצירה]
הפשטות
הפשטות מסתירה המון, ואני יודע את זה.
מה שעוד אפשר לומר הוא שלמרות שכוכבים נופלים אלו נראים קטנים מאוד, הם בעצם דבר גדול ומוחשי.
לפעמים גם הדברים הכי קטנים, יפים, ורחוקים הם בעצם גדולים ומאירים. כל דבר קטן שנראה חסר כוח הוא בעצם אור גדול, מאיר בחשיכה.
"כל אחד הוא אור קטן, וכולנו אור איתן..."
יפה!
[ליצירה]
אומר זאת שוב, ואומר זאת אלפי פעמים אם ארצה: את מעולה.
יצירה קצרה של קיץ, מתוחכמת ומהנה. כיף לעבור על יצירותייך המתוקות.
שיר בעל לחן.....
אגב - עפר החרב?
תודה!
תגובות