שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
קצת אבל הרבה
שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
מתי הספקת להגניב יצירה מבלי שאני אשים לב אליה! אהה!!! אהבתי. אם כי אני לא כל כך בטוח שהריקוד של העננים כל כך מתאים (השיר קצת אפל ופתאום ריקוד :S)
[ליצירה]
זה יותר ממקסים. זה פשוט נפלא...
לפעמים אני תוהה על יצירותייך - האם את באמת מאמינה בדברים האלה? האם את חשה זאת במציאות?
המציאות והדימיון אצלך פשוט חופפים.
נהדר!
[ליצירה]
אין דבר רע באריכות
העיקר שזה עוזר להרחיב ולבטא את הרגש.
אני חייב לציין שהתפעלתי מאיך שאת מצליחה להוציא את זה החוצה...
אני בעצמי, בשירה שלי, רושם דברים כאלה רק בתוך מעטה גדול של דימויים... שרק אני מבין.
איני יכול להגיד לך להתעודד, כי אני עצמי מרגיש כמוך,
אך היצירה הזאת באמת מבטאת הרבה.
כתיבה נפלאה.
[ליצירה]
יפה תיארת מצב של געגוע, כפי שציינת בכותרת.
אך אולי תתני יותר רקע בקשר לאיזה געגוע מדובר?
אפשר לסכם הכל רק בשתי מילים של סיום חזק (דבר שיכול להוסיף ליצירה זו המון).
כתיבה נחמדה בהחלט!
תודה!
[ליצירה]
המון זמן שלא ראינו אותך פה. האמת, שאני בעצמי לא ראיתי את עצמי פה המון זמן, אבל כנראה שהייתי רשום לעדכונים בדף היוצר שלך וקיבלתי הודעה לדוא"ל...
אם כי אי עדיין לא מצליח להחליט בדיוק אם העשן הוא העשן ההוא או משהו אחר, אין ספק שלכולם מתישו נכנס העשן לראש ומטשטש. והרבה מתפללים להיות שלמים אתו, כן. ואולי אני רק יכול עכשיו להצטרף לתפלה שלך.
רוצה להקיא... שזה מזכיר לי אנרוקסיה קצת. אנורקסיה רוחנית, אולי. אהבת הכליון האדיר שלוחש מילים של חשך, מילים חמוצות-מתוקות ויפות כל כך.
לפעמים כדאי לשתוק מול כל הבלאגן. יש בלבולים שיפה להם השתיקה. לא כי אין מה לומר, אלא כי השתיקה אומרת הרבה יותר: יש משהו מעבר לכל מה שאוכל להביע, ואני מסוגל לקבל גם אותו ע"י הענוה.
השיר כתוב טוב. הייתי מוסיף פה ושם קישוטים מליציים כאלה, אבל נדמה שרצית לבוא בחדות - אז ניתן לך.
תודה,
ישי
תגובות