שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
קצת אבל הרבה
שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
מתי הספקת להגניב יצירה מבלי שאני אשים לב אליה! אהה!!! אהבתי. אם כי אני לא כל כך בטוח שהריקוד של העננים כל כך מתאים (השיר קצת אפל ופתאום ריקוד :S)
[ליצירה]
שיר יפה מאוד, הנותן בצורה טובה לחוש את הבלבול שחשת כשכתבת את השיר.
הכתיבה נחמדה, אך לא היה מזיק להשתמש בעוד קצת מילים, ולהוסיף מילים נרדפות.
יפה!
[ליצירה]
נהדר!
מלים יפות ומעוצבות ברגש חם.
קצת קשה לתפוס עם האורך, אך אחרי קריאה שנייה זה כבר נקלט.
משום מה, לא ממש אהבתי את הסיום. יכול להיות שזה בגלל ה"ו"ים הרבים הזורמים יחדיו. דעתי שלי.
יכול להיות שפספסתי כמה תחכומים. סליחתי.
תודה!
[ליצירה]
יפה מאוד!!!
אכן, זה באמת מקבל נפח משמעותי כשזה נשמע בקריאה ראשונה מפי היוצר...
* החריזה של "שורה-כן-שורה-לא" היא מאוד טובה לדעתי, מכיוון שהיא לא צפופה מדי, ולא מאלצת אותך להחדיר חרוזים, אך בכל מקרה יש לה פגם קטן. היא מדגישה את השורה השנייה והאחרונה, אך השאר נשאר מעט עמום. החרוזים אצלך גם לא בדיוק תואמים, אך זהו נתון לוויכוח.
* רעיון מעולה!!! לרקוד בגשם... ביטוי פשוט ויפה (טוב נו, פה אני אובייקטיבי מדי...)
* החזרה על הבית הראשון בסוף עם שינוי קל תמיד טוב. תכסיס שכיף להשתמש בו, גם עם פזמונים... הסוף חזק בהחלט.
* הרבה מידע זורם ממקורות שונים אל הכתיבה שלך, דבר שפחות קיים אצלי, לצערי. אני מסתמך יותר על הדימיון, ואתה משלב בין הדימיון לידע. עבודה טובה!
שיר בניחוח החג, יצא נהדר!
תודה!
[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
תגובות