אני מניחה שעוד הרבה דמעות אשפוך היום כאן בצורה...
לפעמים אני תוהה מה היה קורה אילו לא ניתנה לנו זכות הכתיבה...
העולם כל כך ריק, האנשים כל כך חסרי תקווה, היאוש מאיים להשתלט, הכל אזל, אך הכתיבה חתמה לה מקום של קבע ועוצמה....
ברוכה הבאה.
לפעמים ככול שאתה מחפש יותר עמוק- אתה מגלה ריק גדול יותר, אבל המדהים הוא שכאשר אתה מגיע לריק הכי עצום שאתה יכול לתאר- אז אתה מגלה את אלוקים שנמצא בכל דבר, את האלוקים שבתוכך.
השיר שלך מבטא דרישה אמיתית- אז אני בטוחה שתמצא משהו אמיתי - תודה על השיר , ברוך הבא לאתר- ובהצלחה...
תודה למי שהגיב.
קצת אחרת- השיר נכתב ממקום מאוד כאוב , תחושה של ריקון שאופפת הכל. ממקום כזה חיפשתי איזהשהוא משהו, אפילו קצה....
לא מצאתי.
ואז תחושת התאיינות אופפת....
זה נסיון לבאר את התחושה, אך השיר פשוט נכתב לו ולאחר התבוננות זה מה שהצלחתי לדלות..
בנפילתי
ושבי
ר
תי
ובתהומותיי
חיפשתי קצה
ושורש.
ואינני.
כי כלה כוחי.
מסקרן לראות המשך לכתיבה זו. מה שיש בה עכשו זה האיפוק למרות הסערה הפנימית. מה שטוב בזה: היכולת לומר בצמצום מילים משהו עמוק. מה שראוי למעקב: שלא תמיד הצמצום יצליח והוא צריך תמיכה של תמונה. תמונה של נוף או כמו שיר הייקו יפני.
בינתיים שיר זה יש לו תהודה של תהילים. דוד אוהב הרבה לכלול את ירושלים בכאביו האישיים.
אהבתי והתעניינתי.
[ליצירה]
אני מניחה שעוד הרבה דמעות אשפוך היום כאן בצורה...
לפעמים אני תוהה מה היה קורה אילו לא ניתנה לנו זכות הכתיבה...
העולם כל כך ריק, האנשים כל כך חסרי תקווה, היאוש מאיים להשתלט, הכל אזל, אך הכתיבה חתמה לה מקום של קבע ועוצמה....
ברוכה הבאה.
[ליצירה]
לפעמים ככול שאתה מחפש יותר עמוק- אתה מגלה ריק גדול יותר, אבל המדהים הוא שכאשר אתה מגיע לריק הכי עצום שאתה יכול לתאר- אז אתה מגלה את אלוקים שנמצא בכל דבר, את האלוקים שבתוכך.
השיר שלך מבטא דרישה אמיתית- אז אני בטוחה שתמצא משהו אמיתי - תודה על השיר , ברוך הבא לאתר- ובהצלחה...
[ליצירה]
תודה למגיבים
תודה למי שהגיב.
קצת אחרת- השיר נכתב ממקום מאוד כאוב , תחושה של ריקון שאופפת הכל. ממקום כזה חיפשתי איזהשהוא משהו, אפילו קצה....
לא מצאתי.
ואז תחושת התאיינות אופפת....
זה נסיון לבאר את התחושה, אך השיר פשוט נכתב לו ולאחר התבוננות זה מה שהצלחתי לדלות..
[ליצירה]
בנפילתי
ושבי
ר
תי
ובתהומותיי
חיפשתי קצה
ושורש.
ואינני.
כי כלה כוחי.
מסקרן לראות המשך לכתיבה זו. מה שיש בה עכשו זה האיפוק למרות הסערה הפנימית. מה שטוב בזה: היכולת לומר בצמצום מילים משהו עמוק. מה שראוי למעקב: שלא תמיד הצמצום יצליח והוא צריך תמיכה של תמונה. תמונה של נוף או כמו שיר הייקו יפני.
בינתיים שיר זה יש לו תהודה של תהילים. דוד אוהב הרבה לכלול את ירושלים בכאביו האישיים.
אהבתי והתעניינתי.
[ליצירה]
אהבתי מאוד
תמונה חזקה.
אהבתי את הפריים ואת המיקום של האיש.
משחקי אור וצל חזקים,
ממש ממש טוב בעיניי וחזק.
תודה לך..
מעביר כל כך חזק ואמיתי את זה שאנו רואים מישהוא או משהו אך זה כל כך ראשוני ומעורפל, לוקח זמן והתבוננות כד להגיע למיקוד וחדות..
וגם לגבי עצמינו..
נדודים.
[ליצירה]
שלום ילד.
אני חדשה כאן, ככותבת, אך צופה אני כבר זנן מה,
קראתי וממש דמיינתי את השיר, יצירה שממש נוגעת בי או שמא זה אני בה?!
אהבתי במיחד את " צרחה את נשמתה עם השחפים"
עוצמתי ביותר.
תודה לך.
נדודים [ שצורחת בשקט את נשמתה...]
[ליצירה]
מדהים.
הזדהיתי כל כך, ולוואי ויכולתי גם לצאת למסע כזה באמת, במוחש ולא רק בנפש...והכותרת נותנת אור וכיוון לכל האיבוד שנמצאים בו..
תודה לך .
נדודים.
[ליצירה]
מדהים הדיוק הנוקב כל כך...
מרגישה זאת כל כך הרבה פעמים, והביטוי לכך שמצאתי פה ממש מרגש.
אהבתי במיוחד: "נעצרת לשנים ארוכות- מבפנים"
תודה לך- נדודים.
תגובות