צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
חתלתול ושי תודה. חתלתול - לשאלתך - בקשר לפזמון - החריזה אינה קלה לי ואני פעמים רבות חורזת אותיות קרובות ולא זהות. בבית השני הסתדר לי כך עם הפזמון וגם עם המילה "שדוד" שלא רציתי לוותר עליה, מילה תנכית. גם "זרועו תחת ראשי וימינו תחבקני" (?? ציטטתי נכון ?) לא חפצתי לוותר על מוטיב האהבה, גם כן מופיע בשיר. אך את/אתה צודק/ת שבשיר אין השורה האחרונה כזאת בבית השני. אך אם היו מחברים את שתי השורות האחרונות בכל בית ולא קוטעים אותן זה היה מתקבל על הדעת.
מכל מקום - ה poetic license שנעמי לקחה על עצמה כשהפכה את הפואמה לשיר מושר היה גדול הרבה יותר וגם הוסיפה בית. ליאורה
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
תודה, לוגן. אני לא התעמקתי במרשתת בקשר ליצירותיו ולאמונתו הדתית. הוא מתאר מקום שפעם שיחק בו (כילד ? אינו אומר). ואולי גן האהבה הזה הוא בכלל מקום אמונתו באיש ההוא שמסמל אצלם את האהבה ? ופעם היה פנוי וזמין בעבורו והיום יש באמצעו מבנה חסום ונעול ?
מכל מקום - אני מודה ומתוודה שתרגמתי מבלי לבדוק באופן אקדמי את הרקע באופן ממצה.
[ליצירה]
יצר לב האדם רע מנעוריו, שמואל, אבל גם היופי והחיפוש אחרי אור האמת נמצאים בלב, וגם השירה. כן. אני חושבת שאתה מבטא כיסופים אוניברסאליים במטבעות לשון ספציפיות לזמן ולסוציאליזם והן מביאות עמן דברים אחרים שמכסים את הכמיהה של רוב האנשים למקום יפה שיש בו יושר וצדק.
תגובות