צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
יוסף יקר, קיבלתי. אני מתכוננת לעשות save לכל התגובות ליצירה זו על דף בהמשך לדף בו היא נמצאת אצלי ואת התוספתא אני אדליק בצהוב כדי שתמיד אזכור.
ליאורה
[ליצירה]
יצר לב האדם רע מנעוריו, שמואל, אבל גם היופי והחיפוש אחרי אור האמת נמצאים בלב, וגם השירה. כן. אני חושבת שאתה מבטא כיסופים אוניברסאליים במטבעות לשון ספציפיות לזמן ולסוציאליזם והן מביאות עמן דברים אחרים שמכסים את הכמיהה של רוב האנשים למקום יפה שיש בו יושר וצדק.
[ליצירה]
ביתיה, תודה לך. הסוגריים הרבועים הם מעין ניסוי כזה. לא ראיתי סוגריים רבועים בשום יצירה. הבית האחרון הוא אכן מעין התרחקות. לא יודעת מדוע זה קורה לי כך. גם ביצירה שלפני זו, שנקראת "בתל אביב העצים כמשים לאטם בקיץ" קרה לי דבר כזה בבית האחרון. שמחה שנהנית.
[ליצירה]
שלום. פניתי לגוגל וכתבתי:
"Emily Dickinson`s suicide"
וקיבלתי רק רשימה *אחת* שהיה כתוב בה
Emili Dickinson`s suicide poetry
וכולי, כלומר, שירה אובדנית.
בשום מקום הגוגל לא מביא התאבדות.
מהיכן זה ? מוירגיניה וולף ?
[ליצירה]
מיכל שירה. מהו ההסבר החסר לך ? היום 17.11.2005 מנו בחדשות ערוץ עשר 12 (!!!) ח"כים שעומדים נגדם תביעות משפטים וכולי בשלבים שונים ומשונים. ומבקר המדינה אמר שצריך להחמיר בעונשים (טוב. הם יקימו עוד ועדה אני מניחה.) מהו ההסבר הדרוש לך ? ל"ו צדיקים יפרחו לשמיים עם המצפון של פינוקיו שהתלבש בדמות הצרצר ?
תגובות