[ליצירה]
דווקא בתור צילום לא אומנותי, זה נחמד, אם כי משהו בתאורה אולי קצת מטשטש את הבחור משמאל (שלי, לא שלו). יש פורומים שמתעסקים בצילום והם יוכלו לתת דגשים מועילים יותר...
[ליצירה]
הציור דווקא יפה, אבל האמת שהוא משאיר הרגשה קצת "שטוחה" או לא גמורה. אבל אולי זה אני שלא מכיר את הסגנון. :)
בכל אופן גם אני ישר שאלתי את עצמי למה בכלל לצייר ב"צייר"?! זו תוכנה כל כך מוגבלת... יש לא מעט תוכנות חופשיות וחינמיות שעושות עבודה הרבה יותר טובה.
סתם לדוגמה, יש את פיינט נט, שהיא סוג של שדרוג של הצייר. האתר שלה: http://www.getpaint.net/index.html
(חינמית כמובן)
יש המון תוכנות חינמיות היום וחבל סתם לעבוד קשה בתוכנה פשוטה...
[ליצירה]
רגע, זה דיוקן שבו את מצויירת כשהיית קטנה, או דיוקן שאת ציירת כשהיית קטנה?! הצלחת לבלבל אותי.
מה שאהבתי בציור הזה, הוא שהדמות לא עומדת מול המציירת כמו שעומדים מול מצלמה בצילום פספורט, אלא מצויירת בתנוחה טבעית יותר, כאילו היא בככלל לא שם בשביל הציור. גם ההצללה נותנת פה עומק שהיה חסר בציורים הקודמים (המאוחרים למעשה, פשוט אני הולך מהאחרון לראשון...)
התמונה הזאת הרבה יותר "מציאותית" ופחות "חלומית", או ליתר דיוק הטשטוש העדין שבה משרה אווירה של זיכרון ילדות, מה שמתאים לציור אם ציירת בו את עצמך כשהיית קטנה באמת.
[ליצירה]
אוהב לא אוהב? עם חמניה? לא נראה ככה.. היא נראית כאילו היא מסרקת את עלי הכותרת. והעיניים שלה עצומות, היא חולמת על משהו. ויש לה שני פסים עבים מוזרים בצד הגוף (מה זה?!?!).
הביצוע מושלם... היא מצויירת נהדר, מטושטשת מעט (כראוי לתמונה שעוסקת בזיכרון), והידיים עם החמניה מסתירות בשיא הטבעיות את מה שצריך להסתיר... אפילו לא שמתי לב לזה בהתחלה...
[ליצירה]
אני יודע!
אלה אברהם ולוט, ברגע הגורלי שבו לוט מחליט לרדת לסדום ו"שולח" את אברהם ל... (לאן הוא הלך אז?!) אהבתי את התמונה! איזה רגע דרמטי. גם בלי לדעת שזה אברהם ולוט...
עכשיו אני גם שם לב שצד אחד מדברי והצד השני פורה, והרי לוט בחר באזור הזה בגלל שהוא פורה (או לפחות היה, חחח).