[ליצירה]
כזאת כתיבה אני אוהב
כתיבה שהיא לא יפה בגלל שלא הרבה אנשים מדברים ככה מעטים ששולטים בשפה
אלא כתיבה אינטלקטואלית כלומר מסתכלת על עצמה ויש לה כוונה
בכל זאת נהניתי.
[ליצירה]
דווקא כל השחיתות הזאת היא המעלה הכי גדולה שלנו לפחות כך נראה לי. תראו ל התנך מלא סיפורי שחיתות גם הגיבורים שלנו. אם יש משהו גדול אצלנו זה שאנחנו לא משקרים אומרים תאמת אנחנו לא מושלמים לא כמו הנוצרים אצלהם הכל מושלם ישו מושלם במידות אמא שלו בתולה והקדושים ובלה בלה...
[ליצירה]
אני חושב שעלית על משהו ואז שברת אותו
כלומר הרעיון פנטסטי השחקנית
לא יודע אם כיוונת לזה אבל אין דמות שיותר ממנה מציגה את החברה של היום אבל לא העברת את המסר הזה בכל מקרה אני לא יודע למה כיוונת מלכתחילה
[ליצירה]
הינה קצת פסיכולוגיה
הינה האדם אומר אני רוצה להרוס את הכל חוץ מאחת
והשאלה היא - האם האחת הייתה מסכימה לדבר כזה האם זה רצונה.
אך התשובה לשאלה ואף השאלה עצמה לא מעניינת את האדם שרק חושב על עצמו - לספק את צרכיו בין אם יש לו צורך להרוס ובין אם לבנות.
[ליצירה]
דווקא כתוב בכוזרי שיש אנשים שהגיעו לדרגה מסוימת שהדרגה אחריה היא רק במוות ולכן העדיפו את המיתה
וכן כתוב שאמרו משה ואהרון - ואנחנו מה
ואמרו חז"ל - גדולה ענוותנותו של משה משל אברהם שאברהם אמר אנוכי אפר ועפר ומשה אמר ואנחנו מה כאילו אפילו לא זה. יעני משה אמר אני לא שווה כלום.
אולי ייאוש דומה לחושך. זה לא דבר שבאמת קיים אלא כמו שהחושך הוא העדר אור אז ייאוש לא באמת קיים אלא הוא רק תוצאה של העדר תקווה
[ליצירה]
אוי נו באמת זה שיר שממש הכוונה וההשקעה שבו היא העיקר וזה מה שעומד מול האדם שאתה תקדיש לו את השיר
אבל באתר אתה לא נותן את השיר לאף אחד אישית אלא רק לראות ההשקעה והכוונה לא מכוונת לאף אחד כך ששום אפקט לא בא מהשיר הזה שכולו חוזר על עצמו וחוזר על דברים שכמוהו