חזרתלכאן כי זו היצירה המקסימה ביותר שלך אחר שראיתי את כולן!
תמשיכי בסיגנון זה והוא יביאך רחוק!
כל שנאמר לא על מנת לפגוע שאר היצירות יפות כל אחת כשלעצמה , אבל זאת פשוט מעלה את האתר בכמה רמות!
שלך בידידות:
חיים
הציור מקסים! הקוים חזקים ומעבירים את המסר בבירור! רק לא הבנתי בשביל מה האפקט של פסל מתכתי... נראה לי אם זה היה משהו יותר בצבעי השלכת, יותר המום זה היה יותר מתאים, אבל עם כל זאת - סחטיין!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
חזרתלכאן כי זו היצירה המקסימה ביותר שלך אחר שראיתי את כולן!
תמשיכי בסיגנון זה והוא יביאך רחוק!
כל שנאמר לא על מנת לפגוע שאר היצירות יפות כל אחת כשלעצמה , אבל זאת פשוט מעלה את האתר בכמה רמות!
שלך בידידות:
חיים
[ליצירה]
קודם כל יפה מאוד.
שנית, מה זה? ציור? ריקוע? משהו אחר?
שלישית, למה שלכת?
רביעית, באמת שזה משהו מיוחד!
חמישית, לאהודות.
שישית, איחלתי לחייל בהצלחה.
[ליצירה]
הציור מקסים! הקוים חזקים ומעבירים את המסר בבירור! רק לא הבנתי בשביל מה האפקט של פסל מתכתי... נראה לי אם זה היה משהו יותר בצבעי השלכת, יותר המום זה היה יותר מתאים, אבל עם כל זאת - סחטיין!
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אני ממש לא מבינה מאיפה הגיע הויכוח הזה או למה הוא צריך להתנהל כאן ברשימת תגובות ליצירה. מי שלא אוהב זו זכותו, אני לא נפגעת משום ביקורת ובייחוד לא מזו שנכתבה על ידי אדם שלא הבין כלל את מהות הקטע, יש אנשים יוצאים מנקודת הנחה שכל קטע שבו מוזכרת המילה אלוהים ועוד עם התרסה כמו אלוהים חולה חייב להיות פרובוקטיבי ומעורר מחלוקת, זו זכותם רק חבל שהם כ"כ מקובעים ולא שמים לב שאלוהים הוא לא תמיד אלוהים באמת, לפעמים כמו כאן הוא פשוט מטאפורה לאנשים שחושבים שהם כאלה
[ליצירה]
גם אני יודעת שדיכאון זה רע אבל לפעמים קשה להפרד ממנו ולהפוך להיות משהו שאני לא, או אולי כן. בכל אופן, זה קטע טוב, סוג של "שלום לך עצבות ותודה שבאת.."
[ליצירה]
כתיבה מעולה ומסקרנת.קצת קשה להגיב על התוכן כי לא קורה פה יותר מדי (בכל זאת פרק ראשון...), כשרון כתיבה ללא ספק יש, השאלה היא האם הסיפור יהיה מעניין מספיק (ואת זה אי אפשר לדעת על סמך הפרק הזה)
תגובות