מרי יקרה הציור צויר מרישום אותו הכנת ועיוותתי את המיבנים על מנת ליצור עיר עתיקת יומין ולהסב את המבט כאל עיר יהודית דתית עם מסורת מהגולה של
אירופה דאז. באופק ניתן ליראות גם דמות עם שטריימל, והבלגולה עם העגלה את הגלות בנוסף למיבנים.
חיים
[ליצירה]
מרי יקרה הציור צויר מרישום אותו הכנת ועיוותתי את המיבנים על מנת ליצור עיר עתיקת יומין ולהסב את המבט כאל עיר יהודית דתית עם מסורת מהגולה של
אירופה דאז. באופק ניתן ליראות גם דמות עם שטריימל, והבלגולה עם העגלה את הגלות בנוסף למיבנים.
חיים
[ליצירה]
תודה לכל המגיבים ומכל הלב!
באשר לתהיות ולשאלות שלכם:
אכן זה אני וכלל לא מבויים בפעם הבאה אעלה יצירה מבויימת. בצורה כזו אני עובד ואיני מעוניין שתראו אותי בגילי כיום לכן תמונותי הן מלפני עשרים שנה ומעלה.
ולא בגלל שאיני יפה כיום אלה להפך.
אגב כל התמונות ממוסגרות בעבודה עצמית והתאמתן
נעשית על ידי.על הארץ מונחות התמונות אותן בחרתי לתערוכה ומשפר את הנראה בעיני כמצריך זאת.
ואגב הדבר אותו אני מחזיק ביד ומתקן את שנדרש הינו סכין ציירים ולא מכחול.
רב תודות לכם על הדמיון לדיויד ברוזה.
אותו אני מכיר מההופעות אבל את מרגו ועוד כעשרה זמרים אני מכיר אישית גם את אייל גולן למי שרוצה לדעת.
ולאילה היקרה רב תודות לך על התגובה הנוסטלגית,
אף על פי שהיא כבר לא מעבירה בי כל התרגשות,
מרוב התערוכות שאנו עושים . כל שמרגש היא הספירה של המצלצלים! עם גם היא בכלל מסוגלת לכך, הרי ידוע שהאדם מתרגל לטוב ולרע כאחד הלא כן?
חיים
[ליצירה]
שני שירים יפים מאד המעבירים הומור לשמו.
הפאי הוא מתמטיקה בשעת אכילה.
האפסילון הינה מילה שלך בלבד כנראה אפס קטן,
כפי שהבנתי. שני שירייך מצויינים לעניות דעתי ומהנים.
תודה לך כי אהבתי:
חיים
[ליצירה]
יום הולדת שמח לך ליאורלה של האתר!
אני שמח לברך אותך ראשון באתר כי עד כה המגיבים רק התפלאו איך זה שמברכת את את עצמך.
יצירה נפלאה ורעיון חמוד .
תודה לך על הכל וערב משגיע שיהיה לך.
בל תדעגי מהזקנה זו פעם הרביעית שאני עובר את האירוע שלך והיד עוד נטויה כי אני מרגיש כמו ילד.
שמחה רבה בחייך מאחל: חיים נוי
[ליצירה]
השתיל כסימבול לעקירה העירום כהשארות ללא כלום,
כד המים הוא בה לשמור על השתיל כביכול, אבל
למעשה הוא מרמז על הדברים שהעקורים לקחו עימם
על מנת לאפשר חיים בהמשך החשוב ביותר כאן המבט
המופנה אל הים או הבתים שבאופק ברמז חזק:
עוד נחזור.
כל קו דיבר אל לבי לכן זו יצירה גם ולא גמורה.
אהבתי וחשתי את כאבך דרך הציור.
תודה:
חיים
תגובות