חיים
יצירה מרשימה,נכון שהרבה אמנים ציירו חמניות,אך כל אומן מצייר אותה לפי אופיו ולבבו,רואים את האור הפנימי שלך,לא כל אומן יכול להביעו בצורה מרגשת
וחמה,כמו החמה.
תודה
אילה למל בורטן
אילה , תגובתי העוקצנית הגיע מתוך חמת זעם , כי הבנאדם הזה העז להאשים אותי בהעתקה על לא עוול בידיי, והתתרץ בכך שהוא לא אבל לעולם אינו חושב אפילו על להעתיק.. אז פה אנו יכולים לראות שאכן מדובר בשקרן והדובדבן שבקצפת - ההעתקה כל כך גרועה שאפשר לגחך בנימוס
כרגע עשית לי את היום וכי למה? אסביר לך.
התמונה חמניות כל נגיעה היא עם מחשבה תחילה לא פחות מרבע שעה לכל אחת על מנת להגיע אל הדמיון הקרוב ביותר לטכניקה המקורית של ואן גוך,
אבל הציור של הדיג לקח בדיוק כמו שתי נגיעות בחמניות. אחת היא אומנות השניה היא נסיון.
תודה לך שוב חיים
וגם לך מרי היקרה.
החמנוית:
סיגנון אימפרסיוניסתי בשיטת ואן גוך.
הוקטנה ביותר ופגיעה בחדות הגוונים וחוזקם על מנת שניתן יהיה להעלותה. מציורי האהובים ביותר עלי.
תודה מראש לכל המגיבים במידה ועוד יהיו.
חיים
[ליצירה]
אור ושמש
חיים
יצירה מרשימה,נכון שהרבה אמנים ציירו חמניות,אך כל אומן מצייר אותה לפי אופיו ולבבו,רואים את האור הפנימי שלך,לא כל אומן יכול להביעו בצורה מרגשת
וחמה,כמו החמה.
תודה
אילה למל בורטן
[ליצירה]
אילה , תגובתי העוקצנית הגיע מתוך חמת זעם , כי הבנאדם הזה העז להאשים אותי בהעתקה על לא עוול בידיי, והתתרץ בכך שהוא לא אבל לעולם אינו חושב אפילו על להעתיק.. אז פה אנו יכולים לראות שאכן מדובר בשקרן והדובדבן שבקצפת - ההעתקה כל כך גרועה שאפשר לגחך בנימוס
[ליצירה]
וואו אחד גדול. נראה כמעט אמיתי!!!
אהבתי מאד את החספוס של הרקע המנוגד לציור החלק והזורם של החמניות עצמן - ודווקא בציור כזה החספוס מאד מאד מוסיף...
[ליצירה]
כרגע עשית לי את היום וכי למה? אסביר לך.
התמונה חמניות כל נגיעה היא עם מחשבה תחילה לא פחות מרבע שעה לכל אחת על מנת להגיע אל הדמיון הקרוב ביותר לטכניקה המקורית של ואן גוך,
אבל הציור של הדיג לקח בדיוק כמו שתי נגיעות בחמניות. אחת היא אומנות השניה היא נסיון.
תודה לך שוב חיים
וגם לך מרי היקרה.
[ליצירה]
החמנוית:
סיגנון אימפרסיוניסתי בשיטת ואן גוך.
הוקטנה ביותר ופגיעה בחדות הגוונים וחוזקם על מנת שניתן יהיה להעלותה. מציורי האהובים ביותר עלי.
תודה מראש לכל המגיבים במידה ועוד יהיו.
חיים
[ליצירה]
תודה לך רביעית על תגובה כה מפרגנת שבא להסמיק!
האמת שאיני גאון ואף רחוק מזה זה שיר קליל חמוד
והומוריסטי.
רציתי לשבור את הקרח הקפוא ביני לבין לא חשוב...
ושוב תודה !
בידידות: חיים
[ליצירה]
לעצמם קנו וילה בהון אי שם בין קיסריה לסביון.
שיר בדיחה עם הרבה לצון.
זה קורה הרבה בימינו, לצערי וזו גם המציאות,
אבל איך לא חשבתי על כך, מצידי הרי זו בורות.
לכתוב על נושא שכזה, צריך נפש וקמצוץ ליצנות.
שירך זה אותי הימם והותירני ממש משתומם,
כעת כבר ממש לא אדע, למה מסוגל מוחך.
את כתיבתך כה אוהב, שבלי הפסק עליה חושב.
תודה, תודה, תודה: ממני על כל מילה.
חיים
[ליצירה]
כתיבתך כה לבבית ומלאת חוש הומור לגבי הסובב
אותך כמו על עצמך.
אישיות מיוחדת מסתתרת מאחורי שימך [שם בדוי]
אדם חם מלא ברגשות חזקים ואוהב חברה.
מביט על הסובב במעט סרקזם.
צעיר חכם וחריף.