מצטרפת לציידת חלומות:
התמונה כואבת בגלל הסיטואציה שהיא מתעדת, אך אופן הצילום לא שימש כאן למטרות התמונה.
לדעתי הפספוס הוא בתיעוד הסיטואציה איך שהיא- יכולת לפרסם את התמונה הזו בעיתון והיא היתה בסדר, הקומפוזיציה טובה, וגם הפוקוס, ומבינים מה קורה. אבל יכולת להוציא מהסיטואציה הזו הרבה הרבה יותר: יכולת למשל להשתמש בזום וליצור תמונת תקריב (cloze up) מזוית אחרת: יד של אחת הטרמפיסטיות מקרוב מפוקסת וברקע רואים את התמונות והפרחים וכו'. או שהפוקוס הוא דווקא על מה שרחוק ולא על היד.
בכלל בסיטואציות כאלו כדאי לקחת כמה שיותר תמונות מכל מיני זויות.
המשך לצלם!
סתיו
[ליצירה]
ביקורת לבקשתך
מצטרפת לציידת חלומות:
התמונה כואבת בגלל הסיטואציה שהיא מתעדת, אך אופן הצילום לא שימש כאן למטרות התמונה.
לדעתי הפספוס הוא בתיעוד הסיטואציה איך שהיא- יכולת לפרסם את התמונה הזו בעיתון והיא היתה בסדר, הקומפוזיציה טובה, וגם הפוקוס, ומבינים מה קורה. אבל יכולת להוציא מהסיטואציה הזו הרבה הרבה יותר: יכולת למשל להשתמש בזום וליצור תמונת תקריב (cloze up) מזוית אחרת: יד של אחת הטרמפיסטיות מקרוב מפוקסת וברקע רואים את התמונות והפרחים וכו'. או שהפוקוס הוא דווקא על מה שרחוק ולא על היד.
בכלל בסיטואציות כאלו כדאי לקחת כמה שיותר תמונות מכל מיני זויות.
המשך לצלם!
סתיו
[ליצירה]
הכותרות
אלדר-
יש לך תמונות יפות מאד ורעיונות יפים מאד אבל לטעמי לפעמים עדיף לתת לגולשים לנתח בעצמם את התמונה בלי הכותרת,
בברכת לך בכוחך זה.....
[ליצירה]
תמונה חביבה,
א. גם כאן וגם ב"יונתי תמתי" התמונה ממורכזת מידי לטעמי מה שהופך אותה לתמונה שגרתית שרואים בכל מקום- תנסה לצלם את אותה התמונה אבל שהתוכי יהיה בשליש הכי ימני.
ב. השיער שמאחורי העיין קצת שרוף.
מה שכן- המשך יפה לסדרת הציפורים (ש"קצת אחרת" גם כן נתנה משלה לנושא...)
חנוכה שמח!
[ליצירה]
חברים יקרים-
לרגל שנה לגירוש, התמונה מוצגת ב"מרכז בגין" בירושלים במסגרת תערוכה של אומני בנימין.
ממולץ מאד לבוא,להתרשם, לראות ולזכור.
התערוכה תהייה פתוחה עד ט"ו באב.
בשורות טובות,
יוחאי.
[ליצירה]
א. "הלך רוח"- אם הייתי יודע לעבוד עם תוכנות עריכה אפשר היה לומר אולי שאני ערכתי את זה... (מה גם שאני מתנגד לָדָבָר עקרונית...)
ב. אם כבר דיברתם על הנושא אז אכן התמונה צולמה בכפר-דרום באווירה ובתחושות של אותם הימים של לפני-גירוש (וסליחה שאני עוד פעם מערב את הנושא)
חג סוכות שמח לכולם!!
[ליצירה]
הפתרון הפשוט...
למה לא פשוט להתקרב עוד יותר ולפתוח צמצם?!?! (שייתן עומק שדה צר מאד...)
נ.ב. ואם מישהו רוצה הסבר- אני כאן...
מה שכן- תמונה יפה וחשיבה יפה !
תגובות