רן אדום החזה הקטן
בסמוך לעזרת הנשים
בבית הכנסת הישן
שבת פרשת משפטים
והאדום בשירה לוהטת
בשעת הבוקר העומד
ועמו שמש רוטטת
שלאחר הגשם היורד
ואשה קטנה בעזרה
שמעה את השירה
ומחתה דמעת אזכרה
מבין עינה
אל סידורה
קרוב לשבע שנים באתר "צורה" ועדיין היד (עם העט) נטויה.
נשוי ואב לשתי בנות.
עוסק בכתיבה בתור תחביב ובתור עורך ספרותי ורעיוני
לאחרונה יצא ספרי "מיתר סמוי"
[ליצירה]
המלצה
האי שלך-הים שלי.השיר פותח בגוף שני (את,אתה) והמילה השנייה בו היא גוף ראשון (אני)כלומר, יש כאן חלוקה בין התחום שלך לתחום שלי.
את, אתה -בגוף שני יכול להיות משהו דומם ויכול להיות משהו אנושי, חוויה,אדם שעבר בתחנת חייך.
הים הוא תמידי האי הוא זמני, מן החוויה כמו אנושית שיכולה להימשך לילה אחד או יום אחד או עונה או עונותיים ואחר כך להיעלם כדי הלישאר זיכרון נעים או זיכרון לא נעים או בעצם משהו לנצח, אך בזיכרון ולא במציאות חיי הדובר.
האי שנוצר לרגע-נוצר בכדי לתת אולי הזדמנות, אולי בכדי שהדובר יקח את הצ'אנס הנקרה בדרכו וישכיל להפוך את האי הזמני למשהו קבוע, אך יתכן כי הדובר לא שש על ההזדמנות מטעמים שונים ובכך הפך האי למשהו זמני ואחר כך נמוג
האי שלך ששייך לאף אחד ולכולם-בסוף השיר יש את הפנייה אל כולם, בעצם יש כאן אמירה המכוונת כלפי כולם, כי לכל אחד בתוך תוכו יש את הזיכרון או את החוויה (האי) אשר נעלם בים הזמן.
כפי שאומר שירו של אהוד מנור ז"ל:
"אי שם עמוק בתוך תוכנו, טמונים סודות וזכרונות"
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
בעצם ביקרנו שם לפני חודש, היה שם שולחן ריק וכשעברנו הוא ישר הציע לנו לשבת ומילא אותו בכמה צלוחיות של מלפפונים מתפצחים פריכים ופיתות וסחוג פלסטיני וחילבה,
ישבנו עיינו בתפריט, אברהם לבש חולצה של "גוש שלום" והביא מג'דרה מפתיעה בטעמה הנמס, איסמעיל הביא קובות מלאות בשר חום אדום כזה, אחר כך אכלנו קישואים (כרעא בקושי) ממולא בגרגירי תירס צהובים ו נימוח בפה היה שם גם בצל שלוט ממולא באורז עירקי אסלי, איסמעיל חייך כל הזמן ואמר שהוא בוגר קורס של תדמור ובוגר קורס הבישול של יאסר במוקטעא.
אחר כך הגיעו המנות העיקריות: לשון בקר ברוטב לימון עם נענע, זה היה קצת אנמי, אבל היו שם ריאות צלויות ברוטב עגבניות וסטייק פרפר שעף לו כמעט מהמגש והיה חרוך מעט.
לסיום השארנו שם 150 שקל, היה שיגעון
[ליצירה]