"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
לא.
אני מחכה לתשובה לשאלה שלי.
האם לביקורת שלי תהיה משמעות בעיניך? האם אתה מבקש ממני לחוות דעה כדי להפיק מזה משהו, או כדי "לרדת" עלי אחר כך? כי ממה שראיתי עד עכשיו, זה מה שעשית עם הביקורות שניתנו לך. אין לי כח למשחקים האלה.
[ליצירה]
בהתחלה הפריע לי החוסר בסימני פיסוק - אבל מיקדת הכל במילה אחת, וזה עושה את זה. יופי של כתיבה.
וטכני: יש לך אפשרות אולי להכניס חולם בלי רווח אחריו? זה נראה יותר טוב כשהאותיות צמודות.
[ליצירה]
אמרה אויב
אמרה ארדוף
והיא זקנה
ועייפה
ליחתה נספגת בחולות
אמרה אשיג
והיא שולחת
יד קמוטה
באין לה כח
הרכינה ראש גאה תחת
משקל הכתר הכפול,
מלאה נפשה
מרורים.
כשהצליפה על גבכם המיוזע
מלכת מדבר, סיננתם
חול
צנח לה בשעון, ועתה
היא מדדה שבורה, על משענת
קנה רצוץ
הרי את מחולקת לי
(מחולקת, מחולקת)
כדת משה וישראל
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
אהבתי את הקצב. שברירים, אמנם, נראה קצת מאולץ, אבל זה כתוב יפה. ותקשיב לפוטו אלבום :)
אהבתי מאוד את השורה הראשונה - ובכלל כתוב טוב מאוד.
חג שמח!
[ליצירה]
האתר הפך לך את סימני הפיסוק - אני מציעה להכניס לוורד ולעשות 'העתק-הדבק'.
חמוד מאוד ומצא חן בעיני, אבל אני חושבת שזה מתאים יותר לקטגוריה של משפט אחד. אני מציעה לאזן קצת את החרוזים ולסווג מחדש, יש לך את זה.
תגובות