"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
אחד הדברים שהכי מפחידים.
ואולי בגלל הידיעה ש-
כן, משהו משתנה. הילדים הופכים למשהו אחר, שהוא לא בדיוק מהחיים האמיתיים אבל גם לא שייך יותר לשנים שלפני הגיוס. משהו שלפעמים מעדיף להשאר בתוך המערכת.. היא משנה אותנו, שורטת אותנו, אבל לפחות הגבולות ברורים. הרי יש פקודות, יש שליחות שמישהו אמר בקול.
[יש לי עוד חודש ודי. כן, אני מפחדת]
[ליצירה]
יפה! אהבתי את הסגנון. הערה טכנית: הקטע כתוב בצורה שמאוד מקשה על הקריאה, וכמה מהמשמעויות הדרמטיות הולכות ככה לאיבוד. אפשר להרוויח יותר מחלוקה שונה של שורות, לדוגמה:
במשך חמישים שנה הם היו מאושרים, אבל אחר כך הם הבינו שיש דבר אחד בעולם שכולם מצפים לו בשלב כלשהו, והוא לא יגיע אליהם לעולם.
מוות.
אני חושבת שהשבירה כאן של השורה מוסיפה דרמה, אבל זה די עניין של טעם. שימי לב - יש כמה מקומות (לא הרבה) שהחלפת פסיקים בנקודות - הזרימה של הטקסט נקטעת.
סה"כ מקסים, אהבתי!
[ליצירה]
וזה כואב וזה יכאב ובסוף החזקים יכסחו לחלשים את הצורה.
אני מבינה את המחאה שלך, האמת. אבל אלימות זה לא פתרון לכלום, וזה סתם יסבך את העניינים. מה גם ששוטרים קיבלו אישור להפעיל נשק חם, ועכשיו לכו תדעו.
תגובות