"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
אני מבינה מה את רוצה להעביר, השאלה שלי היא למה? אין הגיון בדימויים האלה, לבד אולי מהשני.
בקשר לזה שכשאנשים עושים לעצמם אלוהים אז הם בעצם מצחיקים את השטן - אהבתי את הרעיון.
אבל שוב - אני לא מבינה למה הירח צריך לכבות או למה האהבה צריכה למות; אתה לא נותן סיבה מספיק טובה וחבל.
[ליצירה]
עברה לי מאד תחושה של מבט מהצד - חוסר שייכות, אולי? אבל יחד עם זה הכרח שבמעקב. ואני אעז ואומר שהתחושה הזאת, של מביט מהצד, מאפיינת הרבה אנשים שלא פוקדים בתי כנסיות באורח קבע, ומרגישים ביום הזה כזרים.
[ליצירה]
יופי של רעיון, מצאה חן בעיני הדרך שאמרת אותו - במיוחד עם דבר מסובך כל כך.
אני חושבת ש"אינך רצויה כאן
כֻּשית,
שחורה." זה קצת לחזור מדי, כי את הנושא הבנתי.
את הסיום לדעתי אפשר עוד קצת לפתח - מאוד מצא חן בעיני.
[ליצירה]
ברוכה הבאה! (זה הכי חשוב...)
אני מציעה לך לכתוב קודם כל את הטקסט בוורד, ואז לעשות העתק-הדבק, כדי שהפסיקים ושות' לא יצאו בתחילת השורה אלא במקום הנכון.
תגובות