"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
"לעצור את הסכין בזמן". האם כוונת המשורר לעצור את הסכין ולהשאיר אותה בשנות האלפיים או שנת 2004 בפרט? או אולי, הייתה מחשבה להחזיר אותה אחורנית בזמן ושם לבצע דבר. אני מציע לא לעצור את הסכין. יש דברים שפשוט צריכים לקרות.
[ליצירה]
יש תגובות "אהבתי" שבאמת באות מהלב. ויש תגובות שבאות פשוט כי אין לך מה להגיד - לא במובן שנעתקו המלים מפיך, אלא פשוט אין לך מה להגיד. וניתוח ספרותי זה לא ביקורת.
ברור שזה 'כיף' לקבל תגובות. השאלה אם המטרה שלי היא להשתפר, או שיטפחו לי על השכם עד שתצא לי היד מהמקום.
[ליצירה]
כדאי לעבור שוב ולתקן שגיאות - אחת ויחידה במקום אחד, כלא שנכפו צ"ל שנכפה, מושלחת צ"ל מושלכת, אבל וחבולה צ"ל אבל חבולה [?].
השיר כתוב מבולבל, ולא תמיד יש קשר בין שורה לשורה - והרעיון מתמוסס איפהשהו באמצע. לא הבנתי אם יש כאן חופש או כליאה, מה התפקיד של החלום, הצינוק וכו'. כדאי לעבוד על זה עוד.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
יש לך כמה משפטים טובים, אבל המבנה ממש לא ברור. מה הקשר ל'אבל' בבית השני? מה אבל? אני חושבת שהבנתי את הרעיון - אבל שוב, הבית השני ממש לא מתחבר לי.
תגובות