קומוניסטים!
המשיכו מעיינכם איתן.
שנהרות – הרעיון הסובייטי,
עד אין – סוף
את מימיהם ישטיפו.
שזהב – שדות,
משצפם ירווַה!
על המוני – העמים,
שמש – אוקטובר
יניצו!
עבר זמנם בטל קרבנם!!!
נהרות הרעיון הסובייטי (לדעת רבים) גרמו אסונות אינספור ברחבי העולם.
סטלין -שמש העמים, נתגלה כטירן חסר רחמים!
אם כי היו כמה מאפיינים סוציאליסטים שחבל כי עברו מן העולם....
[ליצירה]
פמפלט?
עבר זמנם בטל קרבנם!!!
נהרות הרעיון הסובייטי (לדעת רבים) גרמו אסונות אינספור ברחבי העולם.
סטלין -שמש העמים, נתגלה כטירן חסר רחמים!
אם כי היו כמה מאפיינים סוציאליסטים שחבל כי עברו מן העולם....
[ליצירה]
לשתיים העם
לא התכוונתי לכך, שהציונות עשתה לערבים מהשהגרמנים עשו בשואה. דיברתי ר על-כך, שהקמתה של ישראל הביאה לחסול קהילות יהודיות ברוב מדינות ערב, דבר שלא הספיקו לעשות אפילו גרמנים.
[ליצירה]
לא השוותי את המדינה
לא השוותי את המדינה לבית - בושת, בגלל המצב הכלכלי או מושחתות השלטון. השוואתי זו, באה בעקבות סחר בנשים, שכאן בארץ, מתנהל בקצב מסחרר ביותר.
לדעתי, כל עוד בשטח המדינה מתנהל דבר מחורא כזה, לגיטימי לקרוא לה: בית - בושת ישראל.
בברכה!
[ליצירה]
אני לא נסחף
פשוט, כל פעם כאשר קם איזה אדם, שמנסה להנהיג איזה מאבק חשוב, אני מוכן לתת לא סיכוי ולו קטן ביותר. ואם קרה שהוא בסופו של דבר הוא איכזב, אז אין מה לעשות. בחיים שום דבר אינו חלק למשעי.
[ליצירה]
הלאה, ספרניות!
אכן, צודקת את! זה שיא הטמטום, להגביל חברות בספריות לפי גיל. לדעתי, להיפך, צריך לעודד את תלמידי בתי הספר, ללכת לספריות למבוגרים ולהתעניין בכל מיני ספרים רציניים. ולגבי ספרניות, בספריות ציבוריות, אז הדיקטטוריות שלהן, לא הייתה מביישת את גדולי הדיקטטורים בעולם.
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
תגובות