[ליצירה]
אומנות???
עכשיו כשהפוליטיקה קיבלה הכשר להיכנס בדלת הראשית ועוד עם משהו שמזכיר לי את הקריקטורות על מוחמד.... אבל בעצם כשזה בא מצד הזרם הדתי, הכל מותר.
[ליצירה]
למה אני אף פעם לא שומע או רואה גם מעט התחשבות בחיילים שעשו את העבודה הזו? אם כבר אתה כותב שגורשו תכתוב שגורשו ע"י הממשלה ולא ע"י חיילים.
אני עצמי לא הייתי בהתנתקות אבל פלוגה שנייה שלנו שבהם הרבה מאד חברים שלי, היו שם, ואני יכול להבטיח שהם בטראומה עד היום. זה לא היה קל לאף אחד, אבל זה בוצע ולא יעזור כמה שנלעס את זה.
אז במקום להוציא את העצבים על חיילים תמימים ע"י סטיקרים מגעילים או ע"י השמצות ברחוב (איך אתה לא מתבייש להסתובב על מדים!!! מה אתה גאה שאתה בצבא הגירוש???? תתבייש לך!!!!!) תחשבו טוב טוב במי אתם בוחרים בבחירות הבאות.
מצטער אם זה מעט חריף אבל ככה אני פשוט מרגיש.
[ליצירה]
מה הכונה השם הפוך?
וזה מוצלח מאוד! את סתם מדברת!
ואם היה אפשר באתר המעפן הזה לשים קבצים יותר ממאה קי זה אז היה אפשר לראות את זה בגדול באיכות טובה ולא כמו שזה נראה עכשיו (גם עמודים מקומיקסים שלי אני לא יכול לשים בגלל הגודל המצחיק הזה)
[ליצירה]
הממ.. בעיקר עם הידיים
קצת עם קיסמים (לחרוץ לדוגמרא את האצבעות (בפסל של שמחת תורה ממש רואים שחרצתי ברגל את האצבעות) אבל גם ביד אני עושה חורץ את האצבעות עם קיסמים רק שאחרי זה אני מגלגל בעדינות את קצה האצבעות ביד כדי שהקצה יהיה עגלגל ויראה נורמלי. גם כדי להביק את האישונים בעיניים אני משתמש בקיסמים. אבל רוב רובה של העבודה זה בלי מכשירים ובלי כלום.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
טל! ניתחת מצוין את מצבך!
והבעיה שלכם היא לא חוש ההומור שלכם. אלא שאתם מתייחסים לזה ברצינות, כאילו זה מופנה אליכם!
אין הבדל אם הייתי מצייר לדוגמא פסל החירות בדמות חסיד עם נר הבדלה וספר תורה או שריף במערב הפרוע בדמות חרדי שחובש מגבעת במקום כובע בוקרים ז'קא שחור ומגן דוד במקום כוכב או שהייתי מצייר תורה-מן במקום סופר-מן. אז כאן ציירתי אירגון גזעני נוסח מאה שערים. אבל זה אותו העיקרון. ככה שאין שום סיבה להתעצבן מזה כי זה לא נועד לעצבן.
[ליצירה]
אז ככה:
זה לא פלסטלינה זה פימו. למרות שאני מעדיף פלסטלינה אבל הבובות שאני שם כאן הכנתי לחנוכיה שלי(יענו ליד כל נר דמות של חג אחר) אז בשביל שזה יחזיק מעמד צריך שזה יהיה פימו(ובאופן כללי, אני מעדיף ציור יותר מפימו וגם מפלסטלינה)
בקשר לכתמים השחורים. מורחים חתיכה קטנה קטנה של פימו שחור על היד ואז אתה רק נוגע בובה עם היד וזה נראה כמו כתם פחם(הבעיה שזה קורה הרבה גם כשלא מתכוונים. בעיקר בפלסטלינה. כי למי יש כח לשתוף כל פעם כשעוברים צבע??)