זה לא פלסטלינה זה פימו. למרות שאני מעדיף פלסטלינה אבל הבובות שאני שם כאן הכנתי לחנוכיה שלי(יענו ליד כל נר דמות של חג אחר) אז בשביל שזה יחזיק מעמד צריך שזה יהיה פימו(ובאופן כללי, אני מעדיף ציור יותר מפימו וגם מפלסטלינה)
בקשר לכתמים השחורים. מורחים חתיכה קטנה קטנה של פימו שחור על היד ואז אתה רק נוגע בובה עם היד וזה נראה כמו כתם פחם(הבעיה שזה קורה הרבה גם כשלא מתכוונים. בעיקר בפלסטלינה. כי למי יש כח לשתוף כל פעם כשעוברים צבע??)
גם לי מדורת השבט עושה אסיטואציות ממש גרועות (למרות שלא ראיתי. אלא דווקא בגלל זה) באמת התלבטתי אבל בסוף לחצתי אישור כי היה נראה לי שזה השם שיגרום להכי הרבה להכנס :-) ( מה לא עושים בשביל פירסום?)
קצת עם קיסמים (לחרוץ לדוגמרא את האצבעות (בפסל של שמחת תורה ממש רואים שחרצתי ברגל את האצבעות) אבל גם ביד אני עושה חורץ את האצבעות עם קיסמים רק שאחרי זה אני מגלגל בעדינות את קצה האצבעות ביד כדי שהקצה יהיה עגלגל ויראה נורמלי. גם כדי להביק את האישונים בעיניים אני משתמש בקיסמים. אבל רוב רובה של העבודה זה בלי מכשירים ובלי כלום.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
חמוד ממש! וגם הצילום נכון בעיניי- להאיר את החלק הקידמי של המדורה ולהחשיך את הדמות, זה יוצר אפקט אמיתי. כיף לדעת שיש עוד מי שמתעסק בפלסטלינה :-)
[ליצירה]
אז ככה:
זה לא פלסטלינה זה פימו. למרות שאני מעדיף פלסטלינה אבל הבובות שאני שם כאן הכנתי לחנוכיה שלי(יענו ליד כל נר דמות של חג אחר) אז בשביל שזה יחזיק מעמד צריך שזה יהיה פימו(ובאופן כללי, אני מעדיף ציור יותר מפימו וגם מפלסטלינה)
בקשר לכתמים השחורים. מורחים חתיכה קטנה קטנה של פימו שחור על היד ואז אתה רק נוגע בובה עם היד וזה נראה כמו כתם פחם(הבעיה שזה קורה הרבה גם כשלא מתכוונים. בעיקר בפלסטלינה. כי למי יש כח לשתוף כל פעם כשעוברים צבע??)
[ליצירה]
בקשר לשם
גם לי מדורת השבט עושה אסיטואציות ממש גרועות (למרות שלא ראיתי. אלא דווקא בגלל זה) באמת התלבטתי אבל בסוף לחצתי אישור כי היה נראה לי שזה השם שיגרום להכי הרבה להכנס :-) ( מה לא עושים בשביל פירסום?)
[ליצירה]
החרדים לא גזענים
אבל כשאתה עושה כאילו כרזה של קבוצה גזענית בסגנון חרדי אז ככה זה נראה. זה לא קשור אם זה קיים במציאות או לא בפעם האלף! (חוץ מזה שלא חסר קיצונים בכל מחנה. אבל זה לא קשור לעניין כמו שהסברתי כבר)
[ליצירה]
פימו
חוץ מהעץ חיים (שני המקלות שיוצאים מהספר למעלה) שהיו מפימו אבל נשברו ונפלו אז ציירתי אותם במחשב:-)
אגב... זה בגובה של שני קופסאות גפרורים. הייתי צריך לשים משהו ליד שיהיה פרופרציה
[ליצירה]
הממ.. בעיקר עם הידיים
קצת עם קיסמים (לחרוץ לדוגמרא את האצבעות (בפסל של שמחת תורה ממש רואים שחרצתי ברגל את האצבעות) אבל גם ביד אני עושה חורץ את האצבעות עם קיסמים רק שאחרי זה אני מגלגל בעדינות את קצה האצבעות ביד כדי שהקצה יהיה עגלגל ויראה נורמלי. גם כדי להביק את האישונים בעיניים אני משתמש בקיסמים. אבל רוב רובה של העבודה זה בלי מכשירים ובלי כלום.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
כי...
כי אני אולי יוציא אותו מתישהו או בספר או בעיתון.
הייתי שם כאן פרק או שניים לדוגמא. אם היה אפשר להעלות תמונות בגודל יותר רציני והנורמלי מהבדיחה של ה 100 kb. שזה פשוט כלום.
[ליצירה]
בקשר לשם
[ליצירה]
אז ככה:
[ליצירה]
וואלה! צודקים
יש לי את הציור הזה כבר שנתיים ואף פעם לא שמתי לב לזה.
גם שמתי את זה פעם בפורום הארי פוטר בתפוז ואף אחד לא כתב לי את זה. פלאי פלאות!
תגובות